sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Acnee topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Adella_romania 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-March 05

Scris 23 April 2005 - 09:00 PM

E o intrebare pentru cei ce au acnee si apelat la aceste tratamente (Laserul si bioptronul). Am pus aceasta intrebare deoarece eu am acnee si am incercat nenumarate tratamente cu creme ..geluri..etc si fara efect :- .As dori sa aflu un tratament eficient contra acneei si contra cicatricilor lasate de ea.Astept sfaturi si raspunsuri.papa
0

#2 Utilizator offline   bibiuta 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 09 May 2005 - 01:00 PM

pai uite eu am incercat la www.acnee.go.ro
au cateva idei
0

#3 Utilizator offline   Adella_romania 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 05

Scris 18 May 2005 - 07:25 PM

O sa ma uit..da sincer eu de 80% dintre asa zisele remedii sunt dezamagita de aia am intrebat de aceste 2 metode mai noi.[B]
0

#4 Utilizator offline   Ingerasul 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-October 05

Scris 14 October 2005 - 05:14 PM

Bine sunt o adolescenta ca oricare disperata ca-mi apar cosuri.. am facut un trament care m-a costat 50 de euro si care a fost recomandat de doctor... apoi am incercat garnier pure zone.. acuma mai curand.. loreal pure zone... dar continua sa-mi apara.. am auzit ca infuziile cu musetel fac bine si am inceput sa fac in fiecare seara dar tot nu-mi dispar.. problema este ca-mi apar intr-un stil f aiurea si nu pot sa rezist sa le storc.. pur si simplu nu pot sa apar pe strada cu ele asa... infectate... ce pot sa fac?? este f serios ajutati-ma pls :P :sorry: :tease:
0

#5 Utilizator offline   Noir Désir 

• well organized chaos
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 15 October 2005 - 08:23 AM

si eu am o prietena care a avut aceeasi problema si pot sa iti spun cum a scapat ea
cu skinoren (dimineata si seara)pana esti cat de cat multumita, adica vezi ca nu iti mai apar (vreo 2-3 luni) apoi zynerit, tot asa, dimineata si seara dar o perioada destul de mare, cateva luni, pana vezi ca iti trece. Iti zic sigur ca functioneaza, dar tre' sa ai rabdare.
Skinorenul nush cat e, dar zyneritul stiu ca e in jur de 30 lei.
si nu strica dc. folosesti si un sapun anti-bacterian, gen clerasil sau unul de la plafar.
oricum , oriece tratament ai face tre sa ai foarte multa rabdare :soc:

aaaaa, si inca ceva, fara ciocolata , pepsi , mezeluri etc. in exces :P :sorry: :tease:
0

#6 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 16 October 2005 - 09:18 AM

fa masti naturale impotriva cosurilor : cu rosii, lamaie(tai o feliutza si te stergi pe fatza in fiecare zi) :evil: cosurile nu trebuie stoarse sau "nenorocite" nu te ajuta cu nimik , fa un tratament cu zink :evil: , cosurile la varsta ta , sunt ceva normal , dar ele pot apare si in momentul in care mananci destul de gras :( , deci mai multe legume, fructe sa papi :)

cauta in google masti naturale impotriva tenului gras si ai sa gasesti spor la " masti" :evil:
0

#7 Utilizator offline   lill_lp 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-December 05

Scris 07 December 2005 - 12:07 AM

ACNEEA…OF…O ADEVARATA PROBLEMA. AICI AVETI REZOLVAREA EI.

Acneea…of…o adevarata problema, pe care atunci cand o ai, impresia ca nu mai scapi prea curand nu iti da pace. Se transforma astfel intr-un adevarat calvar ptr toti cei care isi doresc un ten perfect si in schimb au doar un ten incarcat de inesteticele cosuri. Si eu am avut aceasta problema( ca mai toti tinerii), dar acum ma numar printre fericitele care aproape au scapat. Mai dureaza max 1-2 sapt si voi avea un ten de invidiat.
Am cumparat inainte tot soiul de produse ptr aceasta problema de la farmacii, produse recomandate de prietene, produse de la plafaruri, am utilizat produse facute in casa, si multe altele.
Si mai faceam o greseala…storceam tot ce aparea sau scoteam toate punctele negre stand cate o ora in fata oglinzii. Astfel fata mea era ingrozitoare. Ca sa nu apar ca un mic monstrulet( si ca sa nu ma simt si mai complexata) stateam vesnic cu machiajul pe fata aproape intreaga zi (crezand ca asa nimeni nu observa) .Total fals!..
Chiar ajunsesem la concluzia ca nu mai am scapare. Imi era rusine sa mai ies si pe strada ptr ca aveam impresia ca toate persoanele intalnite ma compatimesc. Era groaznic.
Fata mea era plina de cosuri, puncte negre si puncte albe(de grasime) astfel incat daca aplicam pe fata fond de ten si pudra, tenul meu putea fi comparat cu o piele de gaina.
Asa ca am tot cautat ceva bun ptr mine pana cand am gasit o doamna super draguta si f bine documentata,care lucra la un plafar in Bucuresti. M-a privit si mi-a recomandat produse din gama Floritene. La inceput am privit-o tematoare. Nu-mi doream o noua dezamagire, dar pana la urma am incercat si varianta asta. Acum imi dau seama ca a meritat….si ii multumesc in fiecare zi si ma rog ptr sanatarea ei.
Produsele erau : fiole cu azulen, fiole cu extract de iris+aha si fiole cu extract de zmeura+aha, toate din gama Floritene. Sunt produse de o societate mixta romano-elvetiana.
Modul de aplicare este urmatorul: (inainte cautati un recipient in care sa amestecati continutul din fiole, iar inainte de aplicare pe ten, agitati) dimineata si seara(mai ales seara cand se relaxeaza muschii fetei) se curata tenul doar cu apa minerala sau plata( de la magazin) apoi se aplica o picatura pe ten. Nu se spala tenul dupa ci se lasa sa actioneze. Machiajul se aplica dupa min 20 min.
Nu trebuie sa va speriati daca veti simti mici intepaturi pana ce substanta intra in piele. Nu va scarpinati. Veti face mai mult rau decat bine. Acest efect are rolul inchiderii porilor.
Si ceva f important.Nu va speriati daca tenul se va exfolia usor. Astfel sunt eliminate celulele moarte ale tenului, iar porii sunt eliberati,curatati si se inchid. Puteti face un peeling usor cu un prosop putin mai aspru sau cu malai.Incercati sa nu va machiati deloc sau cat mai putin. Lasati pielea sa respire. Nu lasati parul pe frunte. Incercati sa va coafati diferit astfel incat parul sa nu intre in contact cu tenul dv (particulele de praf irita tenul si produc cosuri). Nu atingeti fata cu mana sub nici o forma decat dupa ce va spalati bine pe maini. Mai bine nu va atingeti deloc tenul daca nu va spalati. E cel mai bine. Evitati aparitia cosurilor cauzate de incarcarea porilor cu praf si bacterii din atmosfera.
Rezultatele apar chiar din a doua zi de aplicare, iar ptr rezultate de lunga durata se aplica pe toata durata unei luni de zile.
Apasati click aici: http://www.naturaplant.ro/listaproduse.php...xtbox=Floritene
Veti gasi un site cu produse de la Floritene (in cazul in care nu locuiti in Bucuresti). Comanda se poate face prin posta si ajunge in max 5 zile. Acolo sunt afisate preturile si puteti gasi si alte produse ptr toate tipurile de ten (intretinere sau reperare) . Sau puteti sa le luati de la etajul 3 din magazinul Cocor. Cautati un plafat aproape de scarile rulante. Doamna vanzatoare va explica si va recomanda ce aveti nevoie.
Va urez succes . Sper sa aveti cat mai curand un ten de invidiat. Sa auzim de bine.

:-
0

#8 Utilizator offline   versace10 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-December 05

Scris 19 December 2005 - 12:21 AM

Nu supor cosurile si le rup mereu dar de ceva timp au inceput sa-mi mai dispara dar am obsevat ca mi-au ramas niste gauri mici pe fata cum sa scap de ele????HELP pls nu vreau sa-mi ramana semne pe fata!!!

Daca stiti un tratament de regenarare a pielii ajutati-ma pls!!!!!!!!!
0

#9 Utilizator offline   Reaction 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 01-December 05

Scris 27 December 2005 - 09:33 PM

ce masti...
tratament: iei un sapun de ala pt fata (nu stiu, cred ca e mai fin; o avea crema in el... am uitat) si te speli de 3 ori pe zi (pe fata); da` te speli al naibii de serios!! sa nu mai ramana pic de grasime. merge metoda; e adoptata de mai multi
0

#10 Utilizator offline   umbrella 

• Umbrella
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-December 05

Scris 27 December 2005 - 09:41 PM

In primul rand NU LE MAI STOARCE!!!!! cu cat le storci cu atat faci RAU..si eu am :santa2: Fa-ti masti cu argila si apa le gasesti la farmacie...

Iti spun ce fac eu(eu nu prea am dar le storc si de-aia imi apar):
seara ma spal pe fata(sapun obishnuit) apoi imi dau cu apa oxigenata pe coshurile care le am
si ma dau cu o pudra de la Avon(sper ca nu fac reclama) Pure-poreFiction sau ceva de genu asta...
dimineatza dupa ce ma spal pe fata ma dau cu o crema tot de la Avon Virtual-perfection e sooper buna(ti-o recomand) poate fi folosita si ca baza pt machiaj
aaa...si daca vrei sa scapi repede foloseste un pic de gaz(trebuie sa prin debara,balcon, daca nu iei de la bunici de undeva)tre` sa folosesti un pic...si pana a 2-a zi nu mai ramane nici un semn

sper ca te-am ajutat!!!!
sa ne anunti daca a mers!
succes
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou