sau Inregistrare

• 76 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Casatoria cu un barbat de religie musulmana . Femeia romana crestina, barbatul musulman. Evaluare topic: * - - - -

#1 Utilizator offline   rosealight 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 07 July 2007 - 02:32 PM

M-am hotarat sa ma casatoresc cu un barbat de religie musulmana, din Egipt, pe care l-am cunoscut in urma cu 2 ani. La inceput a spus ca vom locui aici in Romania, dar acum imi cere sa merg acolo pt. a oficia casatoria. Avand in vedere faptul ca nu am vizitat niciodata o tara araba, cine ma poate ajuta cu sfaturi de orice gen pt. a nu ma trezi ca ajung acolo intr-o lume paralela. Multumesc.
0

#2 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 07 July 2007 - 02:36 PM

pe net poti gasi tot ce vrei sa stii despre egipt.am o intrebare...nu mai stiu exact,dar parca musulmanii au voie sa isi ia mai multe sotii,nu?
0

#3 Utilizator offline   rosealight 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 07 July 2007 - 02:50 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 7 2007, 04:36 PM, a spus:

pe net poti gasi tot ce vrei sa stii despre egipt.am o intrebare...nu mai stiu exact,dar parca musulmanii au voie sa isi ia mai multe sotii,nu?

da, multumesc, dar mai exact as fi vrut sa cunosc ce implica casatoria acolo, cum trateaza ei femeile de alta nationalitate, ce statut voi avea.
0

#4 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 July 2007 - 02:59 PM

nu vreau sa te descurajez...eu am vb cu multe persoane despre indieni si despre musulmani,despre sotiile lor...ptr ei sotia e facuta ca sa aiba grija de copii,de casa si de familia sotului.sunt tratate ca niste obiecte...acum depinde,poate s-a schimbat lumea.am o prietena ce s-a casatorit cu unul din egipt.a plecat din tara ptr el..si acolo nu poate face mai nimic...nu poate iesi in oras fara sot.iar cu el iesea doar sambata sau duminica.in cursul saptamanii nu avea ce face...femeile se aduna si stau toata ziua la barfa si cam atat...nu stiu cum mai e acum,nu am vb cu ea de vreun an...dar stiu ca suferea acolo...isi iubea sotul dar se simtea inchisa...mai ales ca ea era mereu plecata in oras,la discoteca,cluburi,terase,prieteni multi....am uitat sa-si spun...era tratata ca oricare alta femeie pe acolo...faptul ca avea alta nationalitate nu era important ptr nimeni
0

#5 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 07 July 2007 - 03:15 PM

Vezi postarearosealight, la Jul 7 2007, 03:32 PM, a spus:

M-am hotarat sa ma casatoresc cu un barbat de religie musulmana, din Egipt, pe care l-am cunoscut in urma cu 2 ani. La inceput a spus ca vom locui aici in Romania, dar acum imi cere sa merg acolo pt. a oficia casatoria. Avand in vedere faptul ca nu am vizitat niciodata o tara araba, cine ma poate ajuta cu sfaturi de orice gen pt. a nu ma trezi ca ajung acolo intr-o lume paralela. Multumesc.
Este normal sa se oficieze casatoria in tara barbatului,de orice religie ar fi acesta. Nu e nimic neobisnuit in asta.In ceea ce priveste religia lui,sper ca te-ai documentat si stii ca nu iti va fi deloc usor daca tu ai alta religie...Spre deosebire de noi crestinii,ei respecta cu strictete traditiile. :) Oricum te vei trezi intr-o lume paralela,iar bancurile despre musulmani trebuie sa te anunt ca sunt eronate,intai vezi cu ochii tai si apoi formeaza-ti o parere.

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 7 2007, 03:59 PM, a spus:

nu vreau sa te descurajez...eu am vb cu multe persoane despre indieni si despre musulmani,despre sotiile lor...ptr ei sotia e facuta ca sa aiba grija de copii,de casa si de familia sotului.sunt tratate ca niste obiecte...acum depinde,poate s-a schimbat lumea.am o prietena ce s-a casatorit cu unul din egipt.a plecat din tara ptr el..si acolo nu poate face mai nimic...nu poate iesi in oras fara sot.iar cu el iesea doar sambata sau duminica.in cursul saptamanii nu avea ce face...femeile se aduna si stau toata ziua la barfa si cam atat...nu stiu cum mai e acum,nu am vb cu ea de vreun an...dar stiu ca suferea acolo...isi iubea sotul dar se simtea inchisa...mai ales ca ea era mereu plecata in oras,la discoteca,cluburi,terase,prieteni multi....am uitat sa-si spun...era tratata ca oricare alta femeie pe acolo...faptul ca avea alta nationalitate nu era important ptr nimeni
Prietena ta suferea pentru ca nu avea credinta . Nu tot ceea ce ti-a povestit ea este adevarat,eu am trait printre musulmani si traiau frumos . :)
0

#6 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 July 2007 - 03:18 PM

Vezi postareaMiss Take, la Jul 7 2007, 04:15 PM, a spus:

Prietena ta suferea pentru ca nu avea credinta . Nu tot ceea ce ti-a povestit ea este adevarat,eu am trait printre musulmani si traiau frumos . :)

eu i-am spus ce mi s-a povestit.nu am fost acolo sa stiu.daca stiam ca nu e asa,nu spuneam.
0

#7 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 07 July 2007 - 03:20 PM

Te temi cumva ca veti ramane acolo? Daca cumva ai banuiala ca vrea sa te duca acolo dupa care sa nu va mai intoarceti, te-as sfatui sa incerci sa vezi daca nu rupe legaturile cu Romania: sa vanda locuinta, sa vanda afacerea sau sa demisioneze de la job, etc. Am auzit de vreo doua cazuri cand le-a zis ca mergem doar intr-o vizita (nu era vb de Egipt, era alta tara araba) si dupa aia s-au trezit practic sechestrate.
0

#8 Utilizator offline   rosealight 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 07 July 2007 - 04:20 PM

Vezi postareaEnki, la Jul 7 2007, 05:20 PM, a spus:

Te temi cumva ca veti ramane acolo? Daca cumva ai banuiala ca vrea sa te duca acolo dupa care sa nu va mai intoarceti, te-as sfatui sa incerci sa vezi daca nu rupe legaturile cu Romania: sa vanda locuinta, sa vanda afacerea sau sa demisioneze de la job, etc. Am auzit de vreo doua cazuri cand le-a zis ca mergem doar intr-o vizita (nu era vb de Egipt, era alta tara araba) si dupa aia s-au trezit practic sechestrate.
Sincer de asta ma tem, ca sa nu raman acolo, am o fata in varsta de 15 ani, este la liceu, din pacate sunt unica ei intretinatoare, daca plec va ramane in grija mamei mele, dar daca nu ma mai pot intoarce? sincer asta este cea mai mare temere pe care am, dar cateodata din dragoste faci multe nebunii, pe care mai tarziu le regreti, sau nu.......

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 7 2007, 04:59 PM, a spus:

90% ai dreptate, eu l-am intrebat daca acolo pot iesi singura in oras, ai sa zambesti poate , mi-a raspuns bineinteles, poti iesi orunde vrei, DAR, unde ai vrea sa mergi fara mine?

Vezi postareaMiss Take, la Jul 7 2007, 05:15 PM, a spus:

Este normal sa se oficieze casatoria in tara barbatului,de orice religie ar fi acesta. Nu e nimic neobisnuit in asta.In ceea ce priveste religia lui,sper ca te-ai documentat si stii ca nu iti va fi deloc usor daca tu ai alta religie...Spre deosebire de noi crestinii,ei respecta cu strictete traditiile. :) Oricum te vei trezi intr-o lume paralela,iar bancurile despre musulmani trebuie sa te anunt ca sunt eronate,intai vezi cu ochii tai si apoi formeaza-ti o parere.Prietena ta suferea pentru ca nu avea credinta . Nu tot ceea ce ti-a povestit ea este adevarat,eu am trait printre musulmani si traiau frumos . :)
da, nu imi va fi usor dar voi face tot posibilul sa ma integrez, nu am nimic impotriva religiei lui, din contra cred ca in mare masura datorita religiei, in general sunt oameni de onoare. sustin acest lucru prin faptul ca ne cunoastem de doi ani, timp in care nu a cerut sa intretinem relatii sexuale inainte de casatorie, upsssss ce roman ar face asta?
0

#9 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 07 July 2007 - 04:31 PM

Casatoria cu un barbat este OK ...chiar daca e de religie musulmana!
Problema apare cand trebuie sa te hotaresti ... unde vrei sa traiesti cu el ...daca vrei in Europa ...se lasa el de religia lui ...caci Dumnezeu e unul singur si e acelasi ...si daca te duci in Arabia lui ...te lasi tu de religia ta.
Atentie mare ...in afara de religie trebuie sa renunti la alte multe lucruri cu care te-ai obisnuit aici ...ceea ce nu este usor .... dar din cauza instabilitatii politice ...ar fi bine sa te gandesti de pe acum la copii care ti se vor naste acolo ...ca viitoare victime!

Nu accepta compromisuri ...daca vreti sa traiti in Europa ...atunci traiti ca europeni ... si nu ca musulmani!
Caci daca nu intelegeti aceasta cerinta ...veti fi iarasi... victime!
0

#10 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 July 2007 - 05:07 PM

Vezi postarearosealight, la Jul 7 2007, 05:20 PM, a spus:

90% ai dreptate, eu l-am intrebat daca acolo pot iesi singura in oras, ai sa zambesti poate , mi-a raspuns bineinteles, poti iesi orunde vrei, DAR, unde ai vrea sa mergi fara mine?da, nu imi va fi usor dar voi face tot posibilul sa ma integrez, nu am nimic impotriva religiei lui, din contra cred ca in mare masura datorita religiei, in general sunt oameni de onoare.

uite...daca vrei pot vb cu cativa amici...cunosc un baiat din egip...nu stiu de ce religie e,dar nu e mare dif...il pot intreba cum e pe acolo si ce drepturi au sotiile...nu il cunosc ff bine dar sigur ma va ajuta
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 76 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Liga
Liga pentru Dumnezeu
P@py  28 8.112
Hot Topic (New) Atasamente Crestinismul --- religie originala sau plagiat?
de unde sunt copiate ideile crestine
Maximus  325 36.228
Topic inchis Ce parere aveti?
chiar e posibil asa ceva?
MissEla  12 6.327
Poll (No New) Chestionar:    Anarhismul Crestin
Poate functiona sau nu?
CavalerulJedi  47 13.361
Hot Topic (New) Stiinta si religia
Stiinta religia
Pustnicul  25 10.540