unde preferati sa fiti agatat/agatata si cum?
Scris 09 July 2007 - 12:48 PM
adnana, la Jul 9 2007, 10:53 AM, a spus:
Nu-mi place sa fiu agatata la scoala,in rest peste tot
Si de ce nu la scoala? Daca se intampla ca barbatul tau ideal sau ma rog, aproape de ideal se inscrie la aceeasi scoala/facultate cu tine? Ii zici: "asteapta sa iesim si noi din scoala si dupa aia ma agati cat vrei ca eu oricum ma urc in taxi"
Scris 09 July 2007 - 12:54 PM
m-am casatorit cu colegul de liceu ... nu e deloc bine sa ai relatie cu cineva din acelasi cerc in care te invarti ... nashpa...nu poti sa te simti liber domleapoi am mai si facut serviciu impreuna cateva luni ... pe-ao vreme ...nu domle nu se mai putea ... am divortat
Scris 09 July 2007 - 12:56 PM
ActorGrabit, la Jul 9 2007, 01:48 PM, a spus:
Si de ce nu la scoala? Daca se intampla ca barbatul tau ideal sau ma rog, aproape de ideal se inscrie la aceeasi scoala/facultate cu tine? Ii zici: "asteapta sa iesim si noi din scoala si dupa aia ma agati cat vrei ca eu oricum ma urc in taxi" 
Ghinionul meu,probabil de anul asta cand ma persecuta unul la cursuri,am ramas cu sechele,nu-mi mai trebe,poveste lunga
Aceasta postare a fost editata de adnana: 09 July 2007 - 12:57 PM
Scris 09 July 2007 - 01:57 PM
Tot la capitolul "asa nu", am avut ocazia sa fiu tinta interesului unui sofer de taxi, la Paris. Eram cu 2 colege.
Eu nu am scos un cuvant, el a vorbit tot drumul (de la aeroport in centru
): pe etape, incepand cu intrebari daca am iesit vreodata cu un tip din sudul Europei, cu invitatii, continunand cu "esti obosita", "trista", "meschina", apoi "nu te uiti la mine pentru ca de fapt te temi sa nu cazi in bratele mele", pentru ca "sunt un latinolover caruia nu ii rezista nici o femeie" si terminand apoteotic cu "misiunea mea a esuat, de fapt eu sunt cel meschin". Doar-doar voi scoate un cuvant sau il voi privi. Mi-a lasat si numarul de telefon pe bonul de taxi.
Eu nu am scos un cuvant, el a vorbit tot drumul (de la aeroport in centru
Scris 09 July 2007 - 06:35 PM
Am si eu fixurile mele..imi plac fetele care stiu ce vor...Imi place sa fie directa si sa zica in fata ce pofteste..de multe ori vrei sa agati doar ca sa te culci cu perosna respectiva, esti atrasa dpdv sexual si nimic mai mult..nu vrei sa ai o relatie, nu vrei s ail iei acasa...Vrei doar sex..Atunci spune direct: Imi placi si vreau sa ma culc cu tine...Suna superb din gura unei femei acest lucru! plus ca locul "agatatului" nu conteaza...oriunde este binevenit un mic ( sau mare) flirt uneori cu urmari pline de amintiri frumoase!
Scris 09 July 2007 - 06:48 PM
Eu nu..eu doresc sa agat pe forum..fac parte dintre "pradatori"...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum spunem "nu"?
Pt. fete.. si nu numai. |
bydy | 158 | 21.504 |
|
cum sa imi revin dupa o dragoste | bogdanel!!!boghy | 28 | 10.721 |
|
suedezele, femei de nota 10 | ActorGrabit | 37 | 10.852 |