sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

E adevarat ce se spune aici? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 06 July 2007 - 11:38 PM

Ce ziceti, sunt adevarate textele de mai jos? Ideal ar fi sa-mi raspunda in primul rand doamnele si domnisoarele :oops:

Cum te refuza femeile (interesant)

“Stii, esti ca un frate pentru mine!” Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani.
“Intotdeauna mi-am dorit un iubit mai apropiat ca virsta.” Tataie, esti prea batrin pentru mine, ce nu intelegi?
“Viata mea e si asa destul de complicata acum. Nu-mi doresc o relatie, ci vreau sa-mi limpezesc gandurile.” De fapt, am pus ochii pe cineva si vreau sa ma lasi dracului in pace!
“Nu obisnuiesc sa ma intilnesc cu colegi de birou, mi-am facut un principiu de viata din asta”. Adevarul e ca nu m-as intalni cu tine nici daca ai fi Brad Pitt.
“Am deja un iubit.” As vrea eu... Ma rog, nu sunt singura, am un catzel pe nume Nero.
“Nu esti tu de vina; eu am o problema, nu te supara...” Aiurea - tu esti ciudat, nu eu.
“Deocamdata ma concentrez asupra carierei, n-am timp si pentru o relatie”. Chiar si salariul meu minim pe economie e mai interesant decat o intilnire cu tine.
“Hai sa fim doar prieteni.” Din cand in cand, mi-as dori sa fii prin preajma cand n-am cui sa povestesc despre tipul cu care fac sex.
“M-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu putem fi impreuna. Pur si simplu nu ne potrivim, suntem firi diferite.” Bay prapaditule, tu te-ai uitat in oglinda? Tu chiar crezi ca m-as uita la tine!?
“Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.” Da, da, asteapta sa te sun - cam pe la Sf. Asteapta… adica in urmatoarea duminica dupa Pastele Cailor!
0

#2 Utilizator offline   missy_19 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-April 07

Scris 06 July 2007 - 11:43 PM

nu tot timpul...!
0

#3 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 07 July 2007 - 03:00 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Jul 7 2007, 12:38 AM, a spus:

Ce ziceti, sunt adevarate textele de mai jos? Ideal ar fi sa-mi raspunda in primul rand doamnele si domnisoarele :) Cum te refuza femeile (interesant)“Stii, esti ca un frate pentru mine!” Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani.
Poate fi adevarat in anumite cazuri,in altele e vorba de psihologie inversa,iar femeia vrea sa-ti vada reactia si/sau interesul fata de ea.

“Intotdeauna mi-am dorit un iubit mai apropiat ca virsta.” Tataie, esti prea batrin pentru mine, ce nu intelegi?
Varsta e o scuza patetica,nu tine .

“Viata mea e si asa destul de complicata acum. Nu-mi doresc o relatie, ci vreau sa-mi limpezesc gandurile.” De fapt, am pus ochii pe cineva si vreau sa ma lasi dracului in pace!
Huh.Da,asta este cam adevarata.

“Nu obisnuiesc sa ma intilnesc cu colegi de birou, mi-am facut un principiu de viata din asta”. Adevarul e ca nu m-as intalni cu tine nici daca ai fi Brad Pitt.
Si asta e cat se poate de reala. Cand iti place un om cu adevarat,treci peste anumite...'principii'

“Am deja un iubit.” As vrea eu... Ma rog, nu sunt singura, am un catzel pe nume Nero.
:) Irelevant.Sunt si barbati care accepta sa fie pe locul 2,iar femeile stiu asta...so,nu-i o scuza de-a noastra.
0

#4 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 07 July 2007 - 03:03 PM

Ce ziceti, sunt adevarate textele de mai jos? Ideal ar fi sa-mi raspunda in primul rand doamnele si domnisoarele :)

Cum te refuza femeile (interesant)

“Stii, esti ca un frate pentru mine!” Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani.
“Nu esti tu de vina; eu am o problema, nu te supara...” Aiurea - tu esti ciudat, nu eu.
“Deocamdata ma concentrez asupra carierei, n-am timp si pentru o relatie”. Chiar si salariul meu minim pe economie e mai interesant decat o intilnire cu tine.
“Hai sa fim doar prieteni.” Din cand in cand, mi-as dori sa fii prin preajma cand n-am cui sa povestesc despre tipul cu care fac sex.
“M-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu putem fi impreuna. Pur si simplu nu ne potrivim, suntem firi diferite.” Bay prapaditule, tu te-ai uitat in oglinda? Tu chiar crezi ca m-as uita la tine!?
“Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.” Da, da, asteapta sa te sun - cam pe la Sf. Asteapta… adica in urmatoarea duminica dupa Pastele Cailor!

:)) :() :()multe sunt cam adevarate.cel putin ptr mine.
uneori fraza asta e reala :)
0

#5 Utilizator offline   manuela86 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-November 06

Scris 07 July 2007 - 03:03 PM

pe mine m-au facut sa rad, cred ca uneori sunt adevarate dar si barbatii au replici de acest gen sau nu-i asa? :)

Aceasta postare a fost editata de manuela86: 07 July 2007 - 03:04 PM

0

#6 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 July 2007 - 03:08 PM

Cel mai mult imi place asta: incercarea de a da vina pe tine :)

ha...patetic :)
0

#7 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 07 July 2007 - 03:08 PM

Actorasule, de unde ai plagiat textele alea? Nu de alta, dar sa nu cumva sa te consideram spiritual in mod eronat.
0

#8 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 July 2007 - 03:09 PM

“Hai sa fim doar prieteni.” Din cand in cand, mi-as dori sa fii prin preajma cand n-am cui sa povestesc despre tipul cu care fac sex. “M-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu putem fi impreuna. Pur si simplu nu ne potrivim, suntem firi diferite.” Bay prapaditule, tu te-ai uitat in oglinda? Tu chiar crezi ca m-as uita la tine!? “Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.” Da, da, asteapta sa te sun - cam pe la Sf. Asteapta… adica in urmatoarea duminica dupa Pastele Cailor!
:) prieteni de... Firi diferite? doh.Te sun cand o zbura porcu' ihi :DTari...cateva din ele...adevarate.

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jul 7 2007, 04:08 PM, a spus:

Actorasule, de unde ai plagiat textele alea? Nu de alta, dar sa nu cumva sa te consideram spiritual in mod eronat.
A uitat sa precizeze sursa :) Sau poate e trait pe propria-i piele.

Aceasta postare a fost editata de Miss Take: 07 July 2007 - 03:10 PM

0

#9 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 07 July 2007 - 10:05 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jul 7 2007, 04:08 PM, a spus:

Erai asa sigur ca le-am plagiat? :search: Sincer sa fiu, mi le-a trimis cineva pe messenger sub forma unui mass. L-am intrebat pe respectivul de unde are textele asta ca sunt f. interesante si mi-a spus ca le-a scos si le-a tradus el dintr-o editie mai veche a revistei Men's Health in limba germana. Spiritual in mod eronat? Sa nu faceti greseala asta Doamne Fereste! :D
0

#10 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 07 July 2007 - 10:11 PM

Am folosit cateva :search:
preferata mea :D
De ce sa le spui barbatilor adevarul in fata ?... mai ales daca nu se merita :soc: .. putin amuzament nu strica.
Mai ales celor care cred ca pot avea totul.

Aceasta postare a fost editata de ClassicAlina: 07 July 2007 - 10:12 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) nu reusesc sa trec peste... imaginatie  66 10.632
Topic inchis Virginitatea asta...
Mai sunt virgin?
MisticStar  15 3.459
Topic inchis Sunt in dilema
nu stiu ce decizie sa iau
Valy21  69 5.806
Topic inchis Chestionar:    Ce fel de barbat te atrage? Armina  30 10.047
Topic inchis Societate democrata sau bolnava patologic !
2din5 Romani au cont pe un site pentru aventuri sexuale !
master_mind  71 13.537