sau Inregistrare

• 63 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Penisul perfect ce parere aveti? Evaluare topic: * * - - -

#21 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 July 2007 - 06:17 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 6 2007, 07:11 PM, a spus:

si toate alea,preferintele nu se schimba :blink:

With all due respect, lady: cea mai lungă relaţie a mea are 17 ani. :roll:
Te rog să crezi că se schimbă totul, īn 17 ani :yahoo:
0

#22 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 06 July 2007 - 06:20 PM

Incepand cu marimea ,grosimea si terminand cu forma- felul in care arata- toate astea conteaza pentru o femeie.Daca nu ar conta si aspectul nu s ar mai juca atat cu el si in mod clar femeile iubesc sa se "joace" cu penisul -dincolo de actul sexual-...fiecare in felul ei.
Mai multe femei daca ar posta aici n ar strica.

Aceasta postare a fost editata de SeqenenreTao: 06 July 2007 - 06:22 PM

0

#23 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 06 July 2007 - 06:25 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jul 6 2007, 07:16 PM, a spus:

Draga mea ..nu ai inteles nimic,dar nici nu ma mir ..diferenta intre dragoste si sex este cu totul alta ,nicidecum lipsa iubiri. :roll:
asta zici tu...nu te contrazic...eu stiu ce simt.deci...daca te culci cu o pers ce nu o iubesti se poate numi dragoste???nu cred,e sex.nu exista sentimente intre persoanele respective.cum poate fi numit actul sexual dragoste???

Vezi postareaharald, la Jul 6 2007, 07:17 PM, a spus:

With all due respect, lady: cea mai lungă relaţie a mea are 17 ani. :doh:Te rog să crezi că se schimbă totul, īn 17 ani :yahoo:
cu tot respectul domnule,tu ai zis cateva luni,eu ti-am raspuns in consecinta.in cativa ani,normal ca se schimba totul si trebuie aplicate alte metode.dar in cateva luni nu prea cred.parerea mea :blink:

Vezi postareaSeqenenreTao, la Jul 6 2007, 07:20 PM, a spus:

Incepand cu marimea ,grosimea si terminand cu forma- felul in care arata- toate astea conteaza pentru o femeie.Daca nu ar conta si aspectul nu s ar mai juca atat cu el si in mod clar femeile iubesc sa se "joace" cu penisul -dincolo de actul sexual-...fiecare in felul ei.Mai multe femei daca ar posta aici n ar strica.
da...ar fi de preferat sa posteze si femeile...dar asta e,mai e timp.femeile se joaca ffff mult cu penisul.felul in care arata le atrage.pe mine cel putin ma atrage.iar daca te atrage felul in care arata poti face mult mai multe,incepand cu joaca si ajungandu-se la sex oral.pana si sexul oral(nu doar penetrarea)tine de marimea,grosimea si felul in care arata penisul...
0

#24 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 July 2007 - 08:10 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 6 2007, 06:56 PM, a spus:

am inteles ca nu cu un deget de-al meu.dar totusi...nu cred ca se poate...mai bine 2-3 degete sau o alta dotare,fara articulatii

ok... ridica mana dreapta cu palma intreptata spre tine, uneste cele 3 degete de la mijloc la un loc si uita-te la cam cat de lata e formatia. Indiferent cat de fine ar avea degetele partenerul... 3 sunt prea multe... si cu 2 e dificil de la inceput...

Desigur... sunt si exceptii... mai sunt femei in care poti sa bagi tot pumnul... dar imi place sa cred ca alea sunt exceptii... raritati mai aproape de domeniul fantasticului...
0

#25 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 06 July 2007 - 08:10 PM

Deci e tare tema asta a topicului :roll:
Apropo, am citit mai sus, o fata zicea ca nu o satisface un baiat cu degetul, ca ii trebuie 2-3 degete....hmmm din cate am citit eu baietii se refera la fete "normale" nu la oale de zacusca :yahoo:)) la alea le trebuie lemnul ala cu care mesteci in mamaliga =))))) si atunci se plang ca e mic
0

#26 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 06 July 2007 - 08:12 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 6 2007, 05:30 PM, a spus:

cum arata penisul perfect?

Se poate vorbi cel mult de penisul perfect pentru un anumit vagin... pentru ca asa cum jucariile baietilor vin in variate forme si dimensiuni... si jucariile fetelor sunt la fel de variate....
0

#27 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 July 2007 - 08:14 PM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Jul 6 2007, 09:10 PM, a spus:

ok... ridica mana dreapta cu palma intreptata spre tine, uneste cele 3 degete de la mijloc la un loc si uita-te la cam cat de lata e formatia. Indiferent cat de fine ar avea degetele partenerul... 3 sunt prea multe... si cu 2 e dificil de la inceput... Desigur... sunt si exceptii... mai sunt femei in care poti sa bagi tot pumnul... dar imi place sa cred ca alea sunt exceptii... raritati mai aproape de domeniul fantasticului...
2 degete ale lui,3 ale mele.eu am degete fffff subtiri si pot

Vezi postarearhs, la Jul 6 2007, 09:10 PM, a spus:

Deci e tare tema asta a topicului :roll: Apropo, am citit mai sus, o fata zicea ca nu o satisface un baiat cu degetul, ca ii trebuie 2-3 degete....hmmm din cate am citit eu baietii se refera la fete "normale" nu la oale de zacusca :yahoo:)) la alea le trebuie lemnul ala cu care mesteci in mamaliga =))))) si atunci se plang ca e mic
adik tu vrei cu un singur deget(de la mana in caz ca nu ai inteles)sa ajunga o fata la orgasm?????da da...povesti de adormit copii
0

#28 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 06 July 2007 - 08:15 PM

Vezi postarearhs, la Jul 6 2007, 09:10 PM, a spus:

la alea le trebuie lemnul ala cu care mesteci in mamaliga =))))) si atunci se plang ca e mic

melesteul e foarte subtire... e lung dar e si foarte subtire....
poate un sucitor.... ala de e folosit la indinderea aluatului pentru placinte... :roll:
0

#29 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 06 July 2007 - 08:16 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 6 2007, 09:14 PM, a spus:

2 degete ale lui,3 ale mele.

Adica 5? :roll:
0

#30 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 July 2007 - 08:17 PM

Vezi postarea♥ Just_Ana ♥, la Jul 6 2007, 09:16 PM, a spus:

Adica 5? :roll:

:yahoo:))))))))) nu.eu pot intra cu 3 degete ale mele,dar el nu poate,caci ale lui sunt ceva mai mari,si foloseste doar 2.la asta m-am referit :blink:)
0

Impartaseste acest subiect:

• 63 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Placerea la femei Mihai.oanca  11 3.899
Hot Topic (New) Atasamente De ce se dezbraca fetele ? * * * * * Strut  52 3.704
Hot Topic (New) Atasamente Care au fost cele mai amuzante sau ciudate locuri in care ati facut sex? Aleinad Anad  252 38.581
Hot Topic (New) Merita castrati violatorii ? corina.dumbrava  74 8.400
Replici noi Dieta orgasmica
promite oricarei femei atingerea apogeului
Corydalis  17 8.109