Pagina 1 din 1
www.GradiniteBucuresti.ro
Scris 04 June 2004 - 10:44 AM
buna ideie! :
:
... ca site, eu unul, asi baga mai multa culoare. cand te gandesti la copii vezi multa veselie si voie buna, multa prosteala, jucarii, etc.
pare prea serios pentru acest subiect.
:
: my opinion :
:
... ca site, eu unul, asi baga mai multa culoare. cand te gandesti la copii vezi multa veselie si voie buna, multa prosteala, jucarii, etc.
:
Scris 04 June 2004 - 03:11 PM
Citeaza
Dragut din partea ta ca ti-ai exprimat parerea 
nu tu ai cerut parerea lumii? :
asa se ajunge la progres.
Scris 04 June 2004 - 03:46 PM
Nu mi-am exprimat inca parerea deoarece am pus niste reguli pentru aceasta categorie dar se pare ca nimeni nu le citeste. Sunt cateva persoane care au cerut parerea fara sa fie interesate de ea ci doar pentru a mai castiga cativa vizitatori. Dar am vorbit destul offtopic.
In legatura cu pagina cred ca dorinand are dreptate si ai putea sa o faci mai colorata.
La "gradinite" "lumea copiilor" etc. mi se pare putin ciudata umbra aceea mai ales la bullet.
Felicitari pentru baza de date cu gradinite si pentru initiativa de a face acasta pagina.
In legatura cu pagina cred ca dorinand are dreptate si ai putea sa o faci mai colorata.
La "gradinite" "lumea copiilor" etc. mi se pare putin ciudata umbra aceea mai ales la bullet.
Felicitari pentru baza de date cu gradinite si pentru initiativa de a face acasta pagina.
Scris 11 June 2004 - 06:39 PM
idee: pune cativa copii de gradinita sa iti deseneze ce vad pe ecran si fa tot saitu ca si cum ar fi desenat de copii.
Scris 12 June 2004 - 04:04 PM
Tema e buna insa cred ca asta e un site pe care sa pui multe animatii. Doar sunt copii.
Scris 14 December 2004 - 12:07 AM
Citeaza
buna ideie! :
:
:
: my opinion :
:
:
Dupa ce la-am vazut,subscriu la ceea ce a spus Doriand! :dee
Scris 21 December 2004 - 01:27 AM
e frumos site-ul, dar nu imi plac fonturile de pe prima pagina.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
TuToIT.Com
critici |
TuToIT | 0 | 1.368 |
|
http://www.primerank.net/
Portal de cautare/promovare |