Buna.Vreau sa va zic ca am downloadat niste filme de pe net, le-am pus pe DVD, DVD player-ul mi le-a citit, deci am putut sa le vad, dar din pacate nu mai citeste DVD-urile originale.Imi citeste toate DVD-urile cu filmele de pe net dar cele originale nu mai merg.Ce as putea sa fac?
Pagina 1 din 1
probleme cu dvd-ul
Scris 06 July 2007 - 08:09 AM
pai in primul rand iti trebuie nijte programe......si apoi iti merg dvd-urile originale....cu filme ...jocuri.....aplicatii....incearca sa gasesti DVd-layer
Scris 06 July 2007 - 02:02 PM
abracadabraman, din cate am inteles eu, calvinvlad se refera da dvdplayer, acela care il "legi" la tv
nu la softaware de pc care citeste dvd-uri.
Calvinvlad, cel mai bine e sa mergi cu dvd-ul la un magazin de electrice sa intrebi ce are...cred ca trebuie desfacut...
L-ai resetat la setarile din fabrica?
Calvinvlad, cel mai bine e sa mergi cu dvd-ul la un magazin de electrice sa intrebi ce are...cred ca trebuie desfacut...
Scris 07 July 2007 - 09:17 PM
rhs, la Jul 6 2007, 02:02 PM, a spus:
abracadabraman, din cate am inteles eu, calvinvlad se refera da dvdplayer, acela care il "legi" la tv
nu la softaware de pc care citeste dvd-uri.
Cum as putea sa-l resetez la setarile din fabrica?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu hard discu` ! ? | Buf0n | 4 | 4.920 |
|
Hard Sata
Cabluri si nu numai |
Andreyvrj | 14 | 3.188 |
|