sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

prieteni imaginari Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 05 July 2007 - 08:29 PM

am tot citit despre prietenii imaginari dar niciodata nu am auzit nimic concret.nimeni nu spune ca a avut sau ca are.as vrea sa stiu daca pe acest forum sunt persoane ce au(au avut)prieteni imaginari.
daca da as vrea sa stiu cum sunt,cum se manifesta,daca se comporta asa cum vreti voi.de fapt,vreau sa stiu totul despre aceste personaje

(nu am stiut unde sa pun discutia.daca ar trebui sa fie in alta parte,rog moderatorii sa mute tema)

Aceasta postare a fost editata de caty_sweet: 05 July 2007 - 08:30 PM

#2 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 05 July 2007 - 08:37 PM

A..da ..si eu am ..multe prietene .. :D imaginare .. :P

#3 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 08:39 PM

prietene imaginare....dupa cum zici nu cred ca au legatura cu cei la care m-am referit eu :P

#4 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 05 July 2007 - 08:40 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 5 2007, 09:29 PM, a spus:

am tot citit despre prietenii imaginari dar niciodata nu am auzit nimic concret.nimeni nu spune ca a avut sau ca are.as vrea sa stiu daca pe acest forum sunt persoane ce au(au avut)prieteni imaginari.daca da as vrea sa stiu cum sunt,cum se manifesta,daca se comporta asa cum vreti voi.de fapt,vreau sa stiu totul despre aceste personaje(nu am stiut unde sa pun discutia.daca ar trebui sa fie in alta parte,rog moderatorii sa mute tema)
ce īntrebare retardă :cheer: :roll: īn ziua de azi nici cei de la grădiniţă nu prea mai au prieteni imaginari şi tu te aştepţi ca noi să avem prieteni imaginari? :P da' tu ai prieten imaginar? nu-mi zi , nu-mi zi ... e fată o cheamă Chester , e prinţesă peste tărāmul cu dragoni drăguţi şi pufoşi , şi cānd e supărată arată cam aşa , hă?

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jul 5 2007, 09:37 PM, a spus:

A..da ..si eu am ..multe prietene .. :D imaginare .. :P
studente şi brunete , nu ? 8)

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Don MaXxX: 05 July 2007 - 08:41 PM

#5 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 08:41 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la Jul 5 2007, 09:39 PM, a spus:

ce īntrebare retardă :P :D īn ziua de azi nici cei de la grădiniţă nu prea mai au prieteni imaginari şi tu te aştepţi ca noi să avem prieteni imaginari? :cheer:
da' tu ai prieten imaginar? nu-mi zi , nu-mi zi ... e fată o cheamă Chester , e prinţesă peste tărāmul cu dragoni drăguţi şi pufoşi , şi cānd e supărată arată cam aşa , hă?

din cate stiu eu e o tara libera si pot intreba ce vreau.si dupa cum am zis:am tot citit despre asta si vreau sa stiu daca exista acet tip de prieteni si daca da,ce sunt de fapt,cum sunt.
si nu,nu am prieten imaginar sau prietena.daca aveam nu ceream detalii aici,le aveam pe ale mele

#6 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 08:43 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 5 2007, 09:41 PM, a spus:

din cate stiu eu e o tara libera si pot intreba ce vreau.si dupa cum am zis:am tot citit despre asta si vreau sa stiu daca exista acet tip de prieteni si daca da,ce sunt de fapt,cum sunt.
si nu,nu am prieten imaginar sau prietena.daca aveam nu ceream detalii aici,le aveam pe ale mele

poţi īntreba ce vrei tu , da c'mon , prieteni imaginari :P :D
da , există , deobicei cei de la grădiniţă sau cei care nu au ajuns la grădiniţă īşi crează o lume a lor īn care se simt mai fericiţi decāt īn lumea reală

#7 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 08:47 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la Jul 5 2007, 09:43 PM, a spus:

poţi īntreba ce vrei tu , da c'mon , prieteni imaginari :P :D
da , există , deobicei cei de la grădiniţă sau cei care nu au ajuns la grădiniţă īşi crează o lume a lor īn care se simt mai fericiţi decāt īn lumea reală

da...fie...sa zicem k asa e...totusi,am citit niste articole in care se spunea k si adultii au prieteni imaginari,nu toti,dar au.de celel mai multe ori sunt prieteni pe care si i-au imaginat in copilarie iar cu timpul,desi au incercat sa-i alunge nu au reusit.ba chiar,acesti "prieteni" si-au schimbat si comportamentul,devenind agresivi si dandu-le cosmaruri persoanelor respective.
nu stiu daca asa e.e un subiect interesant in felul lui.depinde doar cum privesti

#8 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 08:54 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 5 2007, 09:47 PM, a spus:

da...fie...sa zicem k asa e...totusi,am citit niste articole in care se spunea k si adultii au prieteni imaginari,nu toti,dar au.de celel mai multe ori sunt prieteni pe care si i-au imaginat in copilarie iar cu timpul,desi au incercat sa-i alunge nu au reusit.ba chiar,acesti "prieteni" si-au schimbat si comportamentul,devenind agresivi si dandu-le cosmaruri persoanelor respective.
nu stiu daca asa e.e un subiect interesant in felul lui.depinde doar cum privesti

dacă ai prieteni imaginari pānă la o vārstă e ok , dar apoi poate deveni o boală
acei oameni au probleme la cap şi trebuie trataţi
aceşti oameni suferă schimbări de comportament şi la fel suferă şi acei prieteni

#9 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 05 July 2007 - 08:59 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 5 2007, 09:47 PM, a spus:

Trebuia sa pui subiectu' la paranormal, sa-i dai o alta forma si nu te mai lua lumea-n ras (entitati).
Sau la psihologie si dezbateai comportamentele bizare si/sau dublate de patologie.

#10 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 09:00 PM

Vezi postareadiclona, la Jul 5 2007, 09:59 PM, a spus:

Trebuia sa pui subiectu' la paranormal, sa-i dai o alta forma si nu te mai lua lumea-n ras (entitati).
Sau la psihologie si dezbateai comportamentele bizare si/sau dublate de patologie.

am spus ca nu stiam unde sa-l pun.acum poate il va muta un moderator...

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Unde va simtiti cel mai bine ? Strut  16 412
Hot Topic (New) mi-am adus aminte de....
postaţi ceva ce aţi văzut sau auzit
vesperala  257 20.807
Hot Topic (New) Prima data
Ce ai facut azi pt prima data in viata ta??
Helene 23  124 15.120
Hot Topic (New) Ce fel de fericire ti se potriveste tie? Ea.  25 1.970
Hot Topic (New) ce anume te ajută să treci peste rutina fiecărei zile? vesperala  63 10.409