va rog sa ma ajutati cu orice:sfaturi sau sa-mi spuneti la cine sa apelez.acum 2 zile am gasit un catelus abia nascut de mama lui kre din pakte a murit.l-am luat aksa ,ii dau lapte cu seringa i,l tin pe perna electrik sa-l inklzesc,dar mi- treama k poate ii dau lapte prea mult sau prea putin,si am nevoie de ajutor.multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
ajutor
Scris 27 January 2009 - 06:37 PM
pt a nu mai deschide un topic,voi posta aici.Sper sa nu supar pe nimeni.
va rog frumos ajutati-ma!catelul meu are otita si il doare f tare urechea dreapta.Nu e prima data,a mai avut si inainte dar s-a tratat,in schimb acum cu toate ca am fost de cateva ori la doctor care i-a pus nu stiu ce picaturi,tot nu ii trece,ba chiar as putea spune ca s-a mai agravat.Chiar azi am fost la vet.Iar acum mi-e o mila de el pt ca se scarpina,eu incerc sa-l opresc pt ca stiu ca isi face rana,urechea e deja foarte rosie,miroase si se vede ca il doare f tare..pur si simplu i-a cazut.Nu stiu ce picaturi i-a administrat doctorul azi dar data trecuta mi-a spus sa-i pun eu oto sept herba pt a-i desfunda canalul,nu am reusit sa fac asta pt ca nu ma lasa,ma musca.Ce as putea sa fac?nu suport sa-l vad ca sufera.Otita a facut de cand era mai micut si de atunci a tot recidivat.Mi-e frica sa nu surzeasca!Va rog ajutati-ma pt ca nu stiu ce sa mai fac!e vorba de un bichon havanez in varsta de 2 ani jum.
va rog frumos ajutati-ma!catelul meu are otita si il doare f tare urechea dreapta.Nu e prima data,a mai avut si inainte dar s-a tratat,in schimb acum cu toate ca am fost de cateva ori la doctor care i-a pus nu stiu ce picaturi,tot nu ii trece,ba chiar as putea spune ca s-a mai agravat.Chiar azi am fost la vet.Iar acum mi-e o mila de el pt ca se scarpina,eu incerc sa-l opresc pt ca stiu ca isi face rana,urechea e deja foarte rosie,miroase si se vede ca il doare f tare..pur si simplu i-a cazut.Nu stiu ce picaturi i-a administrat doctorul azi dar data trecuta mi-a spus sa-i pun eu oto sept herba pt a-i desfunda canalul,nu am reusit sa fac asta pt ca nu ma lasa,ma musca.Ce as putea sa fac?nu suport sa-l vad ca sufera.Otita a facut de cand era mai micut si de atunci a tot recidivat.Mi-e frica sa nu surzeasca!Va rog ajutati-ma pt ca nu stiu ce sa mai fac!e vorba de un bichon havanez in varsta de 2 ani jum.
Scris 28 January 2009 - 07:14 AM
pai, pune pe cineva sa il tina (daca zici ca musca) si pune-i in ureche picaturile de care are nevoie. Nu ar trebui sa ai si putina rabdare? Poate o sa ii treaca, dar cu timpul. Nu cred ca veterinarul ar sta cu mainile in san daca ar fi ceva grav. Oricum, e ciudat ca ii tot apare otita. Poate nu s-a vindecat niciodata bine de otita.
Incearca sa ii dai tratamente naturiste care au efect la oameni. Nu cred ca i-ar face ceva rau....imi amintesc ca parca e bine sa fie cald in zona aia, si urechea trebuie spalata cu ceai de musetel. Mai cauta pe internet cate ceva.
Multa sanatate
Incearca sa ii dai tratamente naturiste care au efect la oameni. Nu cred ca i-ar face ceva rau....imi amintesc ca parca e bine sa fie cald in zona aia, si urechea trebuie spalata cu ceai de musetel. Mai cauta pe internet cate ceva.
Multa sanatate
Scris 30 January 2009 - 02:42 AM
VelvetSky, la Jan 27 2009, 06:37 PM, a spus:
(...)pur si simplu i-a cazut.Nu stiu ce picaturi i-a administrat doctorul azi dar data trecuta mi-a spus sa-i pun eu oto sept herba pt a-i desfunda canalul,nu am reusit sa fac asta pt ca nu ma lasa,ma musca.
Pune-i neapărat dacă aşa ţi-a zis.Roagă pe cineva să te ajute să-l ţii,îţi va fi milă,dar să îţi fie mai milă de urechiuşa lui.O altă variantă ar fi să îl pui undeva la înălţime(pe o masă mai înaltă,etc),căci mulţi câini de talie mică au rău de înălţime şi stau nemişcaţi dacă îi pui undeva de unde pot să vadă cât de sus se află.Premiază-l şi laudă-l apoi.
Citeaza
Ce as putea sa fac?nu suport sa-l vad ca sufera.Otita a facut de cand era mai micut si de atunci a tot recidivat.Mi-e frica sa nu surzeasca!Va rog ajutati-ma pt ca nu stiu ce sa mai fac!e vorba de un bichon havanez in varsta de 2 ani jum.
Dar cel mai bine,discută aceste lucruri şi cu medicul tău,eventual du-te şi la altul.Nu-l lăsa aşa,du-te peste tot,fă tot ce e posibil,forumul nu îţi oferă mare ajutor.
Multă sănătate piticului!
Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 30 January 2009 - 03:07 AM
Scris 30 January 2009 - 11:59 AM
multumesc de raspunsuri!
acum e mult mai bine,probabil atunci isi facea efectul medicamentul ? oricum m-am hotarat sa-l duc la un laborator pt o verificare mai amanuntita.
Urechea i-am spalat-o cu ceai de musetel,dar doar cand a fost iritata.Buna ideea cu masa.O sa incerc sa vad daca il urc pe o masa mai riposteaza?!oricum a terminat cu scarpinatul,se vede ca nu il mai doare:)
Urechea i-am spalat-o cu ceai de musetel,dar doar cand a fost iritata.Buna ideea cu masa.O sa incerc sa vad daca il urc pe o masa mai riposteaza?!oricum a terminat cu scarpinatul,se vede ca nu il mai doare:)
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
va rog din suflet, cititi... |
kisstzu | 0 | 2.286 |
|
bona pentru catei | cookie342 | 8 | 4.151 |
|
Intrebare