sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ajutor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gyulya 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-April 06

Scris 05 July 2007 - 05:44 PM

va rog sa ma ajutati cu orice:sfaturi sau sa-mi spuneti la cine sa apelez.acum 2 zile am gasit un catelus abia nascut de mama lui kre din pakte a murit.l-am luat aksa ,ii dau lapte cu seringa i,l tin pe perna electrik sa-l inklzesc,dar mi- treama k poate ii dau lapte prea mult sau prea putin,si am nevoie de ajutor.multumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 05 July 2007 - 06:37 PM

fugi la un veterinar si intreaba, ca nu te costa nimic
0

#3 Utilizator offline   VelvetSky 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 27 January 2009 - 06:37 PM

pt a nu mai deschide un topic,voi posta aici.Sper sa nu supar pe nimeni.
va rog frumos ajutati-ma!catelul meu are otita si il doare f tare urechea dreapta.Nu e prima data,a mai avut si inainte dar s-a tratat,in schimb acum cu toate ca am fost de cateva ori la doctor care i-a pus nu stiu ce picaturi,tot nu ii trece,ba chiar as putea spune ca s-a mai agravat.Chiar azi am fost la vet.Iar acum mi-e o mila de el pt ca se scarpina,eu incerc sa-l opresc pt ca stiu ca isi face rana,urechea e deja foarte rosie,miroase si se vede ca il doare f tare..pur si simplu i-a cazut.Nu stiu ce picaturi i-a administrat doctorul azi dar data trecuta mi-a spus sa-i pun eu oto sept herba pt a-i desfunda canalul,nu am reusit sa fac asta pt ca nu ma lasa,ma musca.Ce as putea sa fac?nu suport sa-l vad ca sufera.Otita a facut de cand era mai micut si de atunci a tot recidivat.Mi-e frica sa nu surzeasca!Va rog ajutati-ma pt ca nu stiu ce sa mai fac!e vorba de un bichon havanez in varsta de 2 ani jum.
0

#4 Utilizator offline   Itsi Bitsi 

• Verva
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 28 January 2009 - 07:14 AM

pai, pune pe cineva sa il tina (daca zici ca musca) si pune-i in ureche picaturile de care are nevoie. Nu ar trebui sa ai si putina rabdare? Poate o sa ii treaca, dar cu timpul. Nu cred ca veterinarul ar sta cu mainile in san daca ar fi ceva grav. Oricum, e ciudat ca ii tot apare otita. Poate nu s-a vindecat niciodata bine de otita.
Incearca sa ii dai tratamente naturiste care au efect la oameni. Nu cred ca i-ar face ceva rau....imi amintesc ca parca e bine sa fie cald in zona aia, si urechea trebuie spalata cu ceai de musetel. Mai cauta pe internet cate ceva.
Multa sanatate :stars:
0

#5 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 30 January 2009 - 02:42 AM

Vezi postareaVelvetSky, la Jan 27 2009, 06:37 PM, a spus:

(...)pur si simplu i-a cazut.Nu stiu ce picaturi i-a administrat doctorul azi dar data trecuta mi-a spus sa-i pun eu oto sept herba pt a-i desfunda canalul,nu am reusit sa fac asta pt ca nu ma lasa,ma musca.

Pune-i neapărat dacă aşa ţi-a zis.Roagă pe cineva să te ajute să-l ţii,îţi va fi milă,dar să îţi fie mai milă de urechiuşa lui.O altă variantă ar fi să îl pui undeva la înălţime(pe o masă mai înaltă,etc),căci mulţi câini de talie mică au rău de înălţime şi stau nemişcaţi dacă îi pui undeva de unde pot să vadă cât de sus se află.Premiază-l şi laudă-l apoi.

Citeaza

Ce as putea sa fac?nu suport sa-l vad ca sufera.Otita a facut de cand era mai micut si de atunci a tot recidivat.Mi-e frica sa nu surzeasca!Va rog ajutati-ma pt ca nu stiu ce sa mai fac!e vorba de un bichon havanez in varsta de 2 ani jum.

Dar cel mai bine,discută aceste lucruri şi cu medicul tău,eventual du-te şi la altul.Nu-l lăsa aşa,du-te peste tot,fă tot ce e posibil,forumul nu îţi oferă mare ajutor.

Multă sănătate piticului!

Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 30 January 2009 - 03:07 AM

0

#6 Utilizator offline   VelvetSky 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 30 January 2009 - 11:59 AM

multumesc de raspunsuri! :cheer: :roll: acum e mult mai bine,probabil atunci isi facea efectul medicamentul ? oricum m-am hotarat sa-l duc la un laborator pt o verificare mai amanuntita.
Urechea i-am spalat-o cu ceai de musetel,dar doar cand a fost iritata.Buna ideea cu masa.O sa incerc sa vad daca il urc pe o masa mai riposteaza?!oricum a terminat cu scarpinatul,se vede ca nu il mai doare:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Pisoi frumosi cauta un loc pe care sa-l poata numi "acasa"
va rog din suflet, cititi...
kisstzu  0 2.286
Topic inchis bona pentru catei cookie342  8 4.151
Topic inchis Intrebare
despre iepuri
MIKY75  6 9.532
Replici noi ALBINE
Vreti sa incercati ceva nou si frumos?
Ivan Niculae  1 4.221
Topic inchis Pierdut Ciobanesc German alinadinu  1 1.498