Buna ziua!
Foarte informativ forumul vostru!
Eu locuiesc momentan in Bucuresti ( cu serviciul ptr cateva luni), si as dorii sa cumpar flori de balcon si gradina, dar imi doresc sa le cumpar direct de la producatori ( de la serele care le produc?). Acolo calitatea este cea mai buna si au flori "proaspete".
Din pacate nu am nici o adresa de SERE DE FLORI in zona Bucurestiului...sau pe traseul Bucuresti-Constanta, Bucuresti-Brasov.As fi foarte multumitor daca ,cei care cunosc sere in aceste zone, le-ar face public in acest forum.
Cred ca asta mi-ar ajuta mie si la alti cititori ai forumului.De aceea as propune sa facem un nou Thread doar cu adrese de sere de flori...de ce nu in toata Romania.
Va multumesc anticipat, si scuzati-mi greselile de scris!
Cu respect,
Cristian
Pagina 1 din 1
Adrese de Sere de Flori
Scris 06 July 2007 - 07:43 AM
Am mai citit exact aceste cuvinte si in alta parte.
Chestia asta imi suna a trolling... sau a reclama solicitata dar cine stie, poate gresesc
Chestia asta imi suna a trolling... sau a reclama solicitata dar cine stie, poate gresesc
Aceasta postare a fost editata de Valentina30: 06 July 2007 - 07:47 AM
Scris 23 October 2008 - 09:25 AM
vara asta am fost la mare si cand ne-am intors am trecut prin Bucuresti, iar la iesirea din Bucuresti spre Brasov pe drum am vazut foarte multe sere cu flori, sotul meu nu prea a avut chef sa ne orpim si ne-am oprit doar la una si chiar aceea era mai mult pentru amenajari exterioare, insa erau ft multe si cred ca si cu toate categoriile de plante.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Poinsentia
crescator de plante |
GinGin | 29 | 10.599 |
|
Violeta africana |
Dirtyangel | 73 | 21.982 |