sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Defrisarea... Evaluare topic: * * * * *

Poll: defrisarile (18 membri au votat)

acceptati toate aceste defrisari?

1. da (1 voturi [5.56%])

Procentaj din vot: 5.56%

2. nu (14 voturi [77.78%])

Procentaj din vot: 77.78%

3. nu-mi pasa (3 voturi [16.67%])

Procentaj din vot: 16.67%

poate fi oprita defrisarea?

1. da (10 voturi [55.56%])

Procentaj din vot: 55.56%

2. nu (4 voturi [22.22%])

Procentaj din vot: 22.22%

3. nu stiu (4 voturi [22.22%])

Procentaj din vot: 22.22%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#11 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 12 July 2007 - 04:19 PM

Vezi postareaAvenger, la Jul 12 2007, 05:17 PM, a spus:

Poate, īnsă... cine să-i trateze pe ei aşa cum suntem trataţi noi? Omul se urcă bine-mersi īn jeep-ul lui cu care merge la vila lui de la Sinaia, sau īn avion, pe undeva prin Caraibe sau prin Tahiti, şi-l doare undeva că-n Romānia se trăieşte greu. Cānd ai bani şi putere nu prea īţi pasă de cei din jur. Excepţii există, īnsă prea puţine pentru a conta decisiv. Soluţii eficiente sunt greu de implementat. Dacă ar fi fost uşor, probabil că cineva deja ar fi făcut ceva, nu? :crazy: :lol2: :dance3:

nu fi asa sigur ca ar fi facut...sau daca a facut a facut ptr propriul interes..si totusi...care ar fi cea mai buna solutie ptr a atrage atentia macar?
0

#12 Utilizator offline   Avenger 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 12 July 2007 - 04:33 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 12 2007, 05:19 PM, a spus:

nu fi asa sigur ca ar fi facut...sau daca a facut a facut ptr propriul interes..

M-am referit la faptul că sunt o groază de organizaţii īn domeniul mediului, o groază de oameni bine-intenţionaţi, care suferă şi ei de pe urma dispariţiei spaţiilor verzi, şi care au īncercat să oprească defrişările, şi īnlocuirile spaţiilor verzi cu imobile, īnsă nu au reuşit. Ideea mea era ceva īn genul: ''Dacă atāţia oameni mai deştepţi şi mai puternici ca mine n-au fost īn stare, sunt eu?''

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 12 2007, 05:19 PM, a spus:

si totusi...care ar fi cea mai buna solutie ptr a atrage atentia macar?

Nu ştiu. Nici nu ştiu dacă există vreo soluţie, darămite să mai fie şi bună. Un singur om īn niciun caz nu are nicio şansă. Pur şi simplu nu te ia nimeni īn seamă. Poate doar īnvingerea indiferenţei oamenilor, astfel īncāt să fim mulţi cei caresă dorim asta. Pe respnsabilizarea politicienilor şi oamenilor de afaceri nu cred că putem conta. Ei au mai mult de pierdut dacă īncetează cu aceste practici decāt dacă le continuă, deci lăsaţi singuri, nu se vor opri. Numai cu forţa se poate face ceva. Nu putem decāt spera īn adoptarea unor proiecte de legi similare cu cele din occident, care să protejeze zonele verzi, sau care să oblige autorităţile locale să aibă un anumit nr de mp de spaţiu verde pe cap de locuitor, iar aceste legi să se aplice! Atunci, ei vor fi obligaţi să protejeze zonele verzi existente, şi să creeze altele noi, pentru a ajunge la cifra la care sunt obligaţi să ajungă.
0

#13 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 12 July 2007 - 04:39 PM

sunt necesari 22 mp pe cap de locuitor din cate am inteles...si ar trebui sa avem legi asemenea celor din occident..doar am intrat in UE...cu numele...
0

#14 Utilizator offline   Avenger 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 12 July 2007 - 04:52 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 12 2007, 05:39 PM, a spus:

sunt necesari 22 mp pe cap de locuitor din cate am inteles...si ar trebui sa avem legi asemenea celor din occident..doar am intrat in UE...cu numele...

Ei, mai trebuie acum ca aceste legi să se şi aplice. :dance4: Dar parcă vezi că primeşti nişte răspunsuri de genul: ''Oraşul nostru a fost construit pe vremea comuniştilor cānd spaţiul verde nu era luat īn calcul, şi acum nu mai putem face nimic, căci nu avem spaţiu de parcuri'', sau poate o să treacă cine ştie ce pădure de la marginea oraşului īn intravilan, special ca să le iasă numărul :crazy: . Cel mai probabil, īnsă, pur şi simplu nu o să aplice nimeni această normă. Īntre ar trebui să fie şi este e o mare diferenţă :lol2: Ca o lege să fie eficientă, trebuie sancţiuni pentru nerespectarea ei. Īn cazul acesteia, un primar poate punse pur şi simplu: Am moştenit situaţia de la guvernarea precedentă şi 4 ani nu au fost suficienţi pentru a o rezolva, sau să găsească cine ştie ce scuză să scape. Apoi, cum pilele sunt la mare căutare, scuza aia o să fie luată de bună. Legile, din cāte văd, există doar pentru ca UE să n-aibă ce să ne zică, pt că cică suntem obligaţi să avem legi ca ei. Să le respectăm nu suntem obligaţi? :dance3:
0

#15 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 12 July 2007 - 04:57 PM

ar trebui sa fim obligati...dar cum coruptia face legea...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic