sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

URGENT! caut stapani / mama adoptiva pt 6 catelusi! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   miruna_mia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-June 07

Scris 02 July 2007 - 05:08 PM

In urma cu 5 zile am gasit 6 pui maidanezi de abia fatati. au fost aruncati in strada, lasati sa moara de caldura si de foame. i`am luat acasa, insa imi este foarte greu sa ii cresc avand in vedereca mai am inca 3 caini si 3 pisici si ca trebuie hraniti si curatati din 2 in 2 ore. in cazul in care puteti sa ii ajutati, va rog contactati`ma: ciupercutza_m@yahoo.com sau 0767 305 690

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Shadow and Light 

• ..contemplare si traire...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-June 06

Scris 03 July 2007 - 10:13 PM

:blink:

..tare mult as vrea sa te ajut..dar din pacate nu am cum..oricum am tinut neaparat sa te felicit pentru interventia ta in soarta micutilor, mai ales ca ai deja alti catei..stiu cat poate fi de greu ..dar sincer am considerat mereu ca merita...
..si eu am mai luat puiuti aruncati pe strada de mici abia nascuti si alta solutie n-am avut decat sa-i cresc si apoi sa caut adapost pt ei..
..multa bafta..sper sa le gasesti un adapost..

0

#3 Utilizator offline   miruna_mia 

• Ghiocel

Scris 03 July 2007 - 11:06 PM

iti multumesc pentru cuvintele de incurajare. m`am tot gandit ce voi face cu ei dupa ce vor creste... imi este greu sa ii las la un adapost si sincer nu stiu cat de repede isi vor gasi stapan, avand in vedere ca sunt maidanezi. ma gandeam sa ii deparazitez, sa le fac primul vaccin si apoi sa merg cu ei intr`un parc, in speranta ca poate ii vor vedea si ii vor adopta... chiar nu stiu ce sa mai fac... imi este foarte greu...
0

#4 Utilizator offline   Shadow and Light 

• PipPipPipPipPip

Scris 04 July 2007 - 08:18 PM

Vezi postareamiruna_mia, la Jul 4 2007, 12:06 AM, a spus:

iti multumesc pentru cuvintele de incurajare. m`am tot gandit ce voi face cu ei dupa ce vor creste... imi este greu sa ii las la un adapost si sincer nu stiu cat de repede isi vor gasi stapan, avand in vedere ca sunt maidanezi. ma gandeam sa ii deparazitez, sa le fac primul vaccin si apoi sa merg cu ei intr`un parc, in speranta ca poate ii vor vedea si ii vor adopta... chiar nu stiu ce sa mai fac... imi este foarte greu...

incearca sa-i mai ingrijesti o vreme si apoi cand sunt un pic mai mari voi incerca si eu sa te ajut sa le gasesti un adapost :lol2:
0

#5 Utilizator offline   miruna_mia 

• Ghiocel

Scris 04 July 2007 - 10:36 PM

eu am tot sunat la adaposturi si mi`au spus ca e epidemie de parvo si de jigodie... si ma gandesc ca daca ii las cine stie cum se imbolnavesc... oricum, de abia astept sa termin cu bacul sa pot sta mai mult cu ei!!! sunt foarte haiosi si parca-parca dau semne ca vor deschide ochii :lol2: pe cat te epuizeaza ingrijirea lor pe atat iti aduce satisfactii vazand cum cresc de la o zi la alta. multumesc inca odata!!!

Aceasta postare a fost editata de miruna_mia: 04 July 2007 - 10:40 PM

0

#6 Utilizator offline   Shadow and Light 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 July 2007 - 06:56 PM

Vezi postareamiruna_mia, la Jul 4 2007, 11:36 PM, a spus:

eu am tot sunat la adaposturi si mi`au spus ca e epidemie de parvo si de jigodie... si ma gandesc ca daca ii las cine stie cum se imbolnavesc... oricum, de abia astept sa termin cu bacul sa pot sta mai mult cu ei!!! sunt foarte haiosi si parca-parca dau semne ca vor deschide ochii :D pe cat te epuizeaza ingrijirea lor pe atat iti aduce satisfactii vazand cum cresc de la o zi la alta. multumesc inca odata!!!

:P foarte adevarat..chiar merita sa salvezi si sa ingrijesti vieti :cheer:

mult succes la scoli :roll:
0

#7 Utilizator offline   veterin 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-July 06

Scris 02 August 2007 - 12:00 PM

Vezi postareamiruna_mia, la Jul 2 2007, 06:08 PM, a spus:

In urma cu 5 zile am gasit 6 pui maidanezi de abia fatati. au fost aruncati in strada, lasati sa moara de caldura si de foame. i`am luat acasa, insa imi este foarte greu sa ii cresc avand in vedereca mai am inca 3 caini si 3 pisici si ca trebuie hraniti si curatati din 2 in 2 ore. in cazul in care puteti sa ii ajutati, va rog contactati`ma: ciupercutza_m@yahoo.com sau 0767 305 690

Mai ai cateii ?
Sunt in Timisoara ?
Daca da, in 4 august va fi o expozitie canina la Muzeul Satului .Daca vrei te pot ajuta sa-i ducem acolo poate ca au sanse sa fie adoptati.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis salut
salut
Arcudohori  1 1.242
Topic inchis DRAGOSTEA PENTRU PASARII