Cum sa procedez ?
Scris 02 July 2007 - 02:50 PM
Scris 02 July 2007 - 03:12 PM
e normal ca daca s-a fript o data acum sa suflet si in iaurt...eu a trebuit sa astept mai mult... si am asteptat si tot asa "lasa sa vedem noi"...n-avea incredere ... dar in final a fost bine
insa tu spunei asa: daca eu te astept 3 luni tu te intorci LA MINE? dupa ce iti raspunde cu da sau nu la intrebare stii ce sa faci ...
numa bine
Scris 02 July 2007 - 03:13 PM
r.andreea, la Jul 2 2007, 03:50 PM, a spus:
Andreea, cred ca stii si tu ca nu exista retete de a cuceri un barbat. Fii asa cum este firea ta. Singura recomandare este sa '' vezi ce va fi ''. Daca tii cu adevarat la el, fa-i dovada ca ii acorzi incredere si astfel poate il castigi. Daca increderea ta nu este rasplatita, atunci poti spune STOP fara remuscari. Pare simplu, dar stiu ca nu-ti este usor. Sa ai parte de iubire...
Aceasta postare a fost editata de buzdugan: 02 July 2007 - 03:14 PM
Scris 02 July 2007 - 03:27 PM
ellla, la Jul 2 2007, 04:12 PM, a spus:
Scris 02 July 2007 - 04:14 PM
r.andreea, la Jul 2 2007, 03:50 PM, a spus:
E normal sa te gandesti la el odata ce-l iubesti...
dar tre sa stii bine care este pozitia lui
e posibil cu raspunsurile tale sa=l fi sufocat... iar el sa gaseasca niste modalitati 9stupide de altfel) sa va despartiti
e clar ca daca a zis asa, gandeste superficial si nu te iubeste cu adevarat... incearca sa-ti canalizezi energiile spre altceva iar daca el te suna ... sa fii mai distanta... daca sesizeaza distanta sa-i zici ca asta a vrut el...
e clar ca la distanta nu are cum sa mearga daca nu exista nici macar o dorinta la nivel de gand...
Scris 02 July 2007 - 04:25 PM
abbis, la Jul 2 2007, 05:14 PM, a spus:
dar tre sa stii bine care este pozitia lui
e posibil cu raspunsurile tale sa=l fi sufocat... iar el sa gaseasca niste modalitati 9stupide de altfel) sa va despartiti
e clar ca daca a zis asa, gandeste superficial si nu te iubeste cu adevarat... incearca sa-ti canalizezi energiile spre altceva iar daca el te suna ... sa fii mai distanta... daca sesizeaza distanta sa-i zici ca asta a vrut el...
e clar ca la distanta nu are cum sa mearga daca nu exista nici macar o dorinta la nivel de gand...
Exact !!!..la fel m-am gandit si eu ...ca nu tine deloc la mine ..... Pentru ca l-am intrebat ..cand se va intoarce ce se va intampla cu noi ..si el mi-a spus ca nu stie ...ca o sa mai vedem ...Si atunci i-am spus ca de ce nu imi spune direct ..ca nu mai vrea sa fim impreuna si gata...si el imi spune ca nu e vorba despre asta ... ca sa nu o iau asa ...dar ca nu stie ce va fi cand se va intoarce... Eu nu inteleg de ce nu mi-a spus "hai sa o lasam balta" si gata ...???!!!!
Scris 02 July 2007 - 04:30 PM
r.andreea, la Jul 2 2007, 05:25 PM, a spus:
Scris 02 July 2007 - 04:53 PM
Scris 02 July 2007 - 05:10 PM
Scris 02 July 2007 - 05:12 PM
r.andreea, la Jul 3 2007, 02:53 AM, a spus:
incearca sa vezi situatia si din punctul lui de vedere!te-ai gandit ca e posibil chiar sa intalnesti pe cineva si el sa nu mai conteze?cred ca doar se fereste de dezamagiri..intradevar timpul va decide
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sunt confuza...:( | crisu_km5 | 22 | 4.550 |
|
Cat rezista o relatie fara sex? | crystyann | 52 | 20.045 |
|
Femeia credincioasa
la care biserica o gasesc ? |
sharefree | 55 | 10.648 |