sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Feminitate Ce este ea? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 02 July 2007 - 09:22 AM

Ce este femenitatea? Care trasaturi de caracter sunt specific femenine? Cit de mult este apreciata femenitatea de barbati?
Astea sunt intrebarile la care astept raspunsuri!

Aceasta postare a fost editata de Dirtyangel: 02 July 2007 - 09:24 AM

0

#2 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 02 July 2007 - 09:34 AM

in ziua de azi asistam mai degraba la ,,defeminizarea'' femeii sau cel putin exista o categorie de femei care imprumuta atitudinea, preocuparile si felul de a fi al barbatilor probabil din dorinta de a se integra mai mult in cercul barbatilor si a fi mai apreciate, mai iubite :cheer:
las deocamdata un barbat sa faca aprecieri asupra feminitatii si cat de apreciata e ea :doh:
0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 02 July 2007 - 09:56 AM

Vezi postareaDirtyangel, la Jul 2 2007, 10:22 AM, a spus:

Ce este femenitatea? Care trasaturi de caracter sunt specific femenine? Cit de mult este apreciata femenitatea de barbati?
Astea sunt intrebarile la care astept raspunsuri!

umeri mai ingusti, sani mari, mai putin par pe corp, etc.. poti obtine o lista mai detaliata la adresa asta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Feminity

De apreciat este apreciata destul de mult dar sunt 2 extreme in care mai pica fetele:
- prima este sa se cramponeze de absenta la cine stie ce caracteristica "feminina" si sa se simte nasol pe chestia asta... Feminitatea este perceputa integrativ... nu este legata strict de prezenta la caracteristica X...
- a doua este legata de exagerarea la cine stie ce caracteristica. Un machiaj fin e placut dar sunt si tipe care devin dizgratioase prin alegerile din domeniul asta. Sau... o pereche de sani frumosi plac la multa lume.... dar sa mergi si sa-i faci cat doi pepeni iar apoi sa-i pui intr-un sutien care sa-i suie pana-n gat.... iar... nu e chiar super nice.
0

#4 Utilizator offline   Sufleţica 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 07

Scris 02 July 2007 - 11:08 AM

Fragilitatea, delicatetea, vulnerabilitatea.
Triada cel mai des amintita sau insinuata cand apare o discutie despre un el si o ea.
De obicei, in legatura cu ea. Aceasta e numai suprafata oglinzii. Chipul feminitatii are un singur nume-Surpriza. In numele feminitatii, o viata aparent somnambula si resemnata se poate transforma in vocatie sub ochii uimiti ai asistentei, un destin invidiat isi poate trada pretul, accesibil numai anumitor caractere.
Feminitatea fascineaza pentru ca amesteca in cantitati variabile teama si admiratia.

De ce oare Sfinxul si noaptea si marile au devenit la un moment sau altul blazoane ale feminitatii?
Pentru ca se refuza descifrarii, pentru ca pot starni prin simpla prezenta curiozitatea si raspund intotdeauna cu indiferenta, pentru ca lasa iluzia autosuficientei, dar nu inseamna nimic prin ele insele, fara cineva care sa se intrebe “Ce e, de fapt, dincolo?”.

Si bunul obicei de a face liniste in ganduri, de a-ti privi trecutul si viitorul ca ape ale aceluiasi rau ce-ti trece pe dinainte e tot un privilegiu al femeilor adevarate, e ceea ce face diferenta intre orgoliu si demnitate, certificatul nescris care iti atesta dreptul de a purta perle in loc de gablonzuri.
La fel si acea misterioasa calitate a auzului care, utilizata cu detasare, intrece poligraful in analiza raspunsurilor la intrebari de genul “De ce nu m-ai sunat ieri?” sau “Unde ai fost?”.

Ciudat, feminitatea seamana izbitor cu electricitatea-nu o poti arata cu degetul, dar efectele se simt intotdeauna, iar lipsa ei face ca o incapere, oricat de impodobita si plina de petrecareti sa para intunecata si primitiva. Mai mult decat femeile, barbatii o au inscrisa in gene, o recunosc instinctiv si o cauta ca pe Mirodenie.
Indiferent de ce scrie in genele noastre, feminitatea in diversele ei forme ne insoteste fiecare clipa-ca motiv de mandrie sau umilinta, ca ispita sau enigma. Oare din intamplare numai femeile pot sa joace rolul de ursitoare si bocitoare?

Sursa
: egirl.ro
Autor: Virginia Neacsu

Aceasta postare a fost editata de OlDee: 02 July 2007 - 11:15 AM

0

#5 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 02 July 2007 - 11:50 AM

Vezi postareafulgdenea, la Jul 2 2007, 10:34 AM, a spus:

in ziua de azi asistam mai degraba la ,,defeminizarea'' femeii sau cel putin exista o categorie de femei care imprumuta atitudinea, preocuparile si felul de a fi al barbatilor probabil din dorinta de a se integra mai mult in cercul barbatilor si a fi mai apreciate, mai iubite :cheer:
las deocamdata un barbat sa faca aprecieri asupra feminitatii si cat de apreciata e ea :doh:

f corect!

DECI SA NE PASTRAM DISTANTE, MISTERIOASE SI RECI...
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis sal
am si eu nevoie de niste sfaturi
mandy777  10 2.885
Topic inchis Nod in papura
what the....
Drifter  22 3.803
Hot Topic (New) Cadou de 8 Martie
Striptease masculin cu Chippendales
The Unknown  31 16.301
Topic inchis in probleme de sex nu suntem pe aceesi lungime de unda cneazul  166 28.216
Topic inchis Atasamente buzele la femei; nasul la barbati?
merge si invers????
dracul purpuriu  117 14.579