P.S. Scuzati-mi metaforele
Rai sau/si Iad?
Scris 02 July 2007 - 12:54 AM
Am eu o problema cu asta. Cat de fericit poti fi in Rai din moment ce ar exista si iadul? O ipoteza.....ajungi in rai (daca faptele te recomanda), stai fain "cu baietii la o bere", si la subsol e maica-ta sau frate-tu la un gratar (pe post de frigaruie)
Scris 02 July 2007 - 01:02 AM
cand ajungi acolo nu ai cunostinta de gradele de rudenie si cine au fost ei in viata .
Scris 02 July 2007 - 01:12 AM
A,da,una dintre ideile religiei crestine ca poti fi fericit in rai cand 80% din populatie e in iad.Desigur,asta impune o alta intrebare,de ce marele si dreptul si.........etc Dumnezeu nu ii distruge pe "pacatosi" preferand sa ii vada cum se chinuie ptr eternitate.
Scris 02 July 2007 - 01:22 AM
nu doar crestinismul ci si alte religii iudaism islam .............
Scris 02 July 2007 - 01:27 AM
Da,uitasem de asta.Totusi in iudaism unii accepta reincarnarea,inexistenta unei vieti dupa moarte,ideea ca iadul si raiul sunt doar in constiinta noastra,sau ca pana la urma toti vor ajunge in Rai.
Scris 02 July 2007 - 07:46 AM
vali_, la Jul 2 2007, 02:02 AM, a spus:
cand ajungi acolo nu ai cunostinta de gradele de rudenie si cine au fost ei in viata .
Serios? Nasol!
Legat de asta.....am vazut un documentar pe Discovery cum ca Biserica Catolica "lucreaza" la un document care infirma existenta iadului
Va doresc o zi minunata
Scris 02 July 2007 - 08:39 AM
Unii cred ca daca cineva este mantuit atunci toti cei care ii sunt cunoscuti lui or sa fie mantuiti...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
o scorpie | 18 | 7.149 |
|
Adevarata fata a islamului
absurditati, contradictii istorice si stiintifice in Coran |
melon_1 | 1 | 2.920 |
|