sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Case bantuite locuri... Evaluare topic: - - - - -

#211 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 01 November 2009 - 07:49 PM

Vezi postareaAmoRouS, la Nov 1 2009, 12:50 AM, a spus:

salutari...as vrea sa stiu daca exista locuri in bucuresti in care s-au raportat activitati paranormale, sau ma rog, asa zise locuri bantuite.Desi am cautat pe net nu gasesc mare lucru..

Eu stiu ca era o casa parasita in care se zicea ca nimeni nu a reusit sa traiasca mai mult de un an. Ultimii locatari au fost in anii 80. Erau o familie tanara care au fost gasiti morti intr-o dimineata. Oficial sotia a murit din cauza unui atac de cord si in cazul sotului nu se stie cauza decesului. Unii zic ca s-a sinucis, dar nu s-a gasit nici o urma pe el si nici alte substante in sange. Si inainte de astia acolo a trait o alta familie alcatuita din 4 persoane (mama, tata + 2 copii de 10 si 14 ani) care intr-o zi pur si simplu au disparut si nu i-a mai vazut nimeni de atunci. In casa respectiva nu a mai stat nimeni timp de peste 20 de ani. Dar din pacate casa respectiva a fost daramata anul trecut si acum pe terenul respectiv se construieste un bloc cu 4 etaje.
0

#212 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 17 April 2010 - 09:43 AM

Vezi postareaDingo25, la Nov 1 2009, 08:49 PM, a spus:

Eu stiu ca era o casa parasita in care se zicea ca nimeni nu a reusit sa traiasca mai mult de un an. Ultimii locatari au fost in anii 80. Erau o familie tanara care au fost gasiti morti intr-o dimineata. Oficial sotia a murit din cauza unui atac de cord si in cazul sotului nu se stie cauza decesului. Unii zic ca s-a sinucis, dar nu s-a gasit nici o urma pe el si nici alte substante in sange. Si inainte de astia acolo a trait o alta familie alcatuita din 4 persoane (mama, tata + 2 copii de 10 si 14 ani) care intr-o zi pur si simplu au disparut si nu i-a mai vazut nimeni de atunci. In casa respectiva nu a mai stat nimeni timp de peste 20 de ani. Dar din pacate casa respectiva a fost daramata anul trecut si acum pe terenul respectiv se construieste un bloc cu 4 etaje.

unde e casa asta?
am inteles ca in bucuresti.cam in ce zona?

Aceasta postare a fost editata de PreaPur: 17 April 2010 - 09:44 AM

0

#213 Utilizator offline   alimari 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-February 08

Scris 03 May 2010 - 04:05 PM

as vrea sa imi spuneti din resita
0

#214 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 03 May 2010 - 04:45 PM

copii...credeti in fantome :yawn:)
0

#215 Utilizator offline   Sabatini 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-May 10

Scris 05 May 2010 - 10:33 AM

poate mai tarziu va bantui acea familie si locatarii din blocul respectiv pt k am citit despre multe cazuri de acest fel poate au avut o moarte violenta si din aceasta cauza au ramas blocati intre cele 2 lumi
0

#216 Utilizator offline   rebelfire 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 10 June 2010 - 09:12 AM

Vezi postareaSabatini, la May 5 2010, 10:33 AM, a spus:

poate mai tarziu va bantui acea familie si locatarii din blocul respectiv pt k am citit despre multe cazuri de acest fel poate au avut o moarte violenta si din aceasta cauza au ramas blocati intre cele 2 lumi

Da, nici eu nu reusesc sa inteleg cum pot ramane sa bantuiasca..inteleg ca sunt in alta dimensiune decat intr-anoastra, una paralela, dar majoritatea cazurilor de moarte aparenta, spiritul vede pe cei din jur, sau chiar in cazuri de NDE (near death experience) doar ca nu-i poate atinge..si atunci te intrebi, de ce stau acolo si te bantuie cand vad ca se sperie oamenii de ei?cum de nu realizeaza ca sunt morti si trebuie sa plece in lumea lor?eu stiu un bloc mic de 2-3 etaje parasit inca din 67, pe mosilor partea veche, la nr 65, intersectia cu Hristo Botev..in acel loc, un tip si-a omorat soatia si amantul, apoi s-a sinucis..cu randul, toti au plecat, iar ruina este ceea ce s emai vede azi..incerc sa fac niste cercetari si sa incheg un mic grup 2- 3 oameni..dar nu prea am cu cine..o posibila explicatie o dadea Pippo cu 3 pagini mai in spate..dar e doar o ipoteza..neverificata

Aceasta postare a fost editata de rebelfire: 10 June 2010 - 09:48 AM

0

#217 Utilizator offline   rebelfire 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 10 June 2010 - 09:16 AM

Pai, va laudati acum 1AN !! ca aduceti marturii si poze, unde sunt?noi, Luminos, vali, suntem din Bucuresti, dar cei care stau aproape?
0

#218 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 10 June 2010 - 09:39 AM

Vezi postarearebelfire, la Jun 10 2010, 12:16 AM, a spus:

Pai, va laudati acum 1AN !! ca aduceti marturii si poze, unde sunt?noi, Luminos, vali, suntem din Bucuresti, dar cei care stau aproape?

Pentru cei care nu sint la curent cu aceste stiri ... - Ce este "casa din Apahida"?
stiu ce inseamna casa, Apahida = "Podul lui tata" de langa Cluj parca, este o localitate, dar compus ... ???

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 10 June 2010 - 09:43 AM

0

#219 Utilizator offline   paliuga2 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 10 June 2010 - 02:28 PM

da-ti zoom pe poza casa-bantuita eu am vazut o fata de femeie .. e fix sub balcon
0

#220 Utilizator offline   Silver99 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 22-April 10

Scris 10 June 2010 - 03:30 PM

Vezi postareapaliuga2, la Jun 10 2010, 03:28 PM, a spus:

da-ti zoom pe poza casa-bantuita eu am vazut o fata de femeie .. e fix sub balcon

Saracii proprietari ai casei aleia, ce or zice de treburile astea?
Nu ai vazut o fata de femeie, ai vazut-o pe propietara ducand gunoiul 8)
Hai mai oameni buni, chiar vedeti fete si unde nu sunt? :lol2:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Locuri bantuite din Romania
Fenomene paranormale exista... dar unde le gasim?
Selony  273 126.818
Replici noi Atasamente Taramul nemuritorilor: Hunza – Valea Vietii Whispersss  7 2.092
Hot Topic (New) Atasamente Triunghiul Bermudelor
Marele mister
Ally  58 37.163
Hot Topic (New) Atasamente Paranormalii din Romania
Despre departamentul de PARANORMAL (ticalosi)= DZ
PRY  128 30.038
Hot Topic (New) Centuriile sau viitorul asa cum va fi
Nostradamus
bydy  23 17.258