sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Case bantuite locuri... Evaluare topic: - - - - -

#191 Utilizator offline   copil-in-anonimat 

• i'm a spooky kid :D
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 11 January 2009 - 07:05 PM

doamne noi aveam o casa parasita pe langa scoala, si toti ziceau ca-i bantuita si intrau in ea sa o devasteze. pana au primit o mare amenda :roll:
0

#192 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 14 January 2009 - 05:44 PM

si eu bantui prin casa, criza asta m-a dat gata, poate si fantomele au probleme ...
0

#193 Utilizator offline   machoman4sex 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-January 09

Scris 16 January 2009 - 06:36 PM

salut tuturor forumistilor "bantuiti"

cu interes am ascultat pe un post de radio despre aceasta casa a dracului din apahida, si am devenit interesat de ea, si pot spune ca in cele din urma am gasito. si in fiecare noapte cand trec prin apahida, opresc sa o vad mai bine. azi noapte pot spune ca am luat o lanterna de mare putere sa o vad mai bine in interior, si pot spune ca intr-adevar parca este parasita si in paragina cu geamurile sparte si deschise, de-si casa arata foarte bine, solida si trainica la prima vedere. ma gandesc cand voi trece in noaptea asta pe acolo sa opresc si sa intru in ea, dar tinand cont ca este o proprietate privata este mai greu.

daca cineva detine mai multe informatii despre aceasta casa cat si despre istoricul ei, puteti sa ma contactati pe id-ul: machoman4sex. cu stima pentru toti
0

#194 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 18 January 2009 - 07:05 PM

si? este bantuita sau nu ? : :P
0

#195 Utilizator offline   machoman4sex 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-January 09

Scris 21 January 2009 - 10:31 AM

pe dracu este bantuita! dar cred ca ceva este cu aceea casa, deoarece mai iau autostopisti de la cj spre bistrita si aud multe povesti despre ea. daca vei cauta pe google, vei gasi aceea casa in care se spune ceva despre ea in legatura cu bantuirea ei.

o zi buna iti doresc.
0

#196 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 21 January 2009 - 10:57 PM

Incearca sa ramai si tu o seara acolo sa vezi ce se intampla :flowers:
0

#197 Utilizator offline   rebelfire 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 22 January 2009 - 11:02 PM

Vezi postareaPanteraAlba, la Jan 10 2009, 05:11 PM, a spus:

toti sunt curajosi odata dar cand ii duci acolo mor de frica nu mai poti sa gandesti dupaia :pardon: :hi: :shout:

Multi din voi, doar glumiti...ce dracu e asa de creepy sa vezi un spirit care nu si-a gasit linistea...putem vorbi si serios sau facem doar bascalie ...?parca sunteti niste copii...da, exista spirite care raman in urma unei morti violente sau a unei crime..de ce nu vad ele ca oamenii se sperie de ele..si sa nu se mai manifeste...asta puteti s-o explicati?

Vezi postareaJet Black, la Feb 25 2008, 11:45 PM, a spus:

De fapt in toate casele si locurile astea "bantuite" exista unde electromagnetice foarte puternice care se stie foarte bine ca ne pot influenta creierul(acesta fiind la randui un generator de camp electromagnetic).O sa va intrebati:Dar acum sute de ani cand nu era electricitate? Ei bine s-a studiat o astfel de casa si s-a descoperit ca e construita din granit pe o structura de granit(acesta genereaza in mod natural unde electromagnetice).
Alte cauze pt. senzatia ca esti urmarit sunt zonele/casele unde sunt generate infrasunete.Si acestea influenteaza organismul.
THE END

Asa, destept baiat si de ce nu vedem noi, saci cu bani daca ne influenteaza creierul?AUD? de ce tocmai spirite, naluci..etc?frate...teoria ta cu infrasunete in niste ziduri goale, nu crezi ca e aberanta? de unde dracu infrasunete in locuri pustii?ai o perceptie senzoriala f dezvoltata, poate tu atragi infrasunte...da, electromagnetismul poate fi mai ridicat, exista aparate de EMF dar tot ptr ca acolo e "ceva'...sunt energii remanente..de aia se masoara cu aparate EMF...

Aceasta postare a fost editata de rebelfire: 22 January 2009 - 11:06 PM

0

#198 Utilizator online   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 22 January 2009 - 11:37 PM

Vezi postarearebelfire, la Jan 22 2009, 10:02 PM, a spus:

parca sunteti niste copii...da, exista spirite care raman in urma unei morti violente sau a unei crime..de ce nu vad ele ca oamenii se sperie de ele..si sa nu se mai manifeste...asta puteti s-o explicati?

spiritele mortilor nu au constiinta. e doar ambalajul psihic al persoanei decedate. in urma mortilor violente spiritul ramane mai activ decat de obicei din cauza impactului, dar activitatea sa vizibila se reduce in timp.
0

#199 Utilizator offline   rebelfire 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 24 January 2009 - 02:02 AM

Vezi postareaPippo, la Jan 22 2009, 11:37 PM, a spus:

spiritele mortilor nu au constiinta. e doar ambalajul psihic al persoanei decedate. in urma mortilor violente spiritul ramane mai activ decat de obicei din cauza impactului, dar activitatea sa vizibila se reduce in timp.

mersi frumos Pippo, dar cu cazurile de moarte clinica in care aia vad tot, striga la rude,ca ei sunt acolo dar nu pot sa le atinga cum e?si socul cand isi vede corpul in pat...?serios intreb astea nu le pot explica
0

#200 Utilizator online   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 24 January 2009 - 03:01 AM

Vezi postarearebelfire, la Jan 24 2009, 01:02 AM, a spus:

mersi frumos Pippo, dar cu cazurile de moarte clinica in care aia vad tot, striga la rude,ca ei sunt acolo dar nu pot sa le atinga cum e?si socul cand isi vede corpul in pat...?serios intreb astea nu le pot explica

cand omul moare, sufletul (constiinta) merge la Dumnezeu, iar spiritul (reziduul psihic/informational) si corpul raman pe pamant.

in moartea clinica presupun (dar consider destul de probabil) ca starea de constiinta provine din faptul ca sufletul(adevaratii noi) nu a plecat la Dumnezeu inca (de unde dealtfel se pare ca nu exista drum de intoarcere). din acest motiv si revenirea, constiinta depinzand de suflet. la moartea definitiva, ramane pe pamant accesibil doar spiritul, care nu este decedatul, ci ceea ce am spus mai sus (reziduu), si care se comporta ca o copie identica a personalitatii si cunoasterii omului, dar ii lipseste initiativa/intentia/creatia.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou