sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

NOFX topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Pumpin'punk* 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 01 July 2007 - 06:21 PM

M-am tarat cu greu printre sutele de mesaje ale fanilor Tokio Hotel sau RBD, si printre mesajele anti-Th , si anti-RBD ...
Nu as mai dori nici un topic in halul acesta...sunt indiferenta cat de "dementi" sunt fanii acestor trupe , care , se pare , ca au cucerit inimile miilor de adolescenti, mici rockeri....chiar ma impiedic de ei pe strada , si God , da, chiar sunt impotriva fanilor si a trupelor.....
Ma rog, am creat topicul sa discutam despre NOFX....chiar daca stiu ca "specia punk" este tot mai numeroasa , ma indoiesc ca unii chiar stiu ceva despre asta....
Rog toti punkerii adevarati ( de la fashion punk pana la cei care asculta de 20 de ani) si pe cei care nu stiu nimic despre genul asta de viata sau de muzica ....sa isi lase politicos sau nepoliticos parerea
Va multumesc :
1. tuturor carora le place oricare alt fel de muzica .Buna ziua .
2.Tuturor punkerilor, adevarati sau iesiti mai noi dupa ploaie, ...mda si era sa uit : Traiasca ANARHIAAAAAA ....cool
Ma scuzati :flowers:

Aceasta postare a fost editata de Pumpin'punk*: 01 July 2007 - 06:30 PM

0

#2 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 01 July 2007 - 07:00 PM

Vezi postareaPumpin'punk*, la Jul 1 2007, 07:21 PM, a spus:

M-am tarat cu greu printre sutele de mesaje ale fanilor Tokio Hotel sau RBD, si printre mesajele anti-Th , si anti-RBD ...
Nu as mai dori nici un topic in halul acesta...sunt indiferenta cat de "dementi" sunt fanii acestor trupe , care , se pare , ca au cucerit inimile miilor de adolescenti, mici rockeri....chiar ma impiedic de ei pe strada , si God , da, chiar sunt impotriva fanilor si a trupelor.....
Ma rog, am creat topicul sa discutam despre NOFX....chiar daca stiu ca "specia punk" este tot mai numeroasa , ma indoiesc ca unii chiar stiu ceva despre asta....
Rog toti punkerii adevarati ( de la fashion punk pana la cei care asculta de 20 de ani) si pe cei care nu stiu nimic despre genul asta de viata sau de muzica ....sa isi lase politicos sau nepoliticos parerea
Va multumesc :
1. tuturor carora le place oricare alt fel de muzica .Buna ziua .
2.Tuturor punkerilor, adevarati sau iesiti mai noi dupa ploaie, ...mda si era sa uit : Traiasca ANARHIAAAAAA ....cool
Ma scuzati :flowers:

nu crezi că ar trebui tu să-ţi dai cu părerea despre ei prima? eu personal n-am auzit de ei..
0

#3 Utilizator offline   Magenta 

• someone
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-May 05

Scris 02 July 2007 - 08:58 PM

am ascultat vreo 2 melodii ale lor si inca una cantata impreuna cu Ramones (53rd and 3rd). in rest nu stiu nimic despre ei...
0

#4 Utilizator offline   Moonchild' 

• beware of falling objects
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 06 January 2009 - 09:46 PM

NoFX este o trupa punk,formata in '83 si pur si simplu, e magnifica si foarte originala...
Incercati numai sa ascultati : Stickin' in my eye , The Separation of Church and Skate ,Plan,Fun Things to fuck,Leave it alone, Linoleum ,Bob ,Dinosaurs Will Die, You're Wrong , Wolves In Wolves' Clothing,
Nu ma credeti pe cuvant,convingeti-va !
0

#5 Utilizator offline   pnk_girl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-August 06

Scris 27 January 2009 - 12:39 AM

Si preferata mea Champs Elysées" :beee:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: