Aceasta postare a fost editata de zeusima: 28 June 2007 - 09:14 PM
Pagina 1 din 1
Probleme obisnuite
Scris 28 June 2007 - 09:13 PM
Am si eu o problema!Daca vreau sa dau copy si paste la o adresa ca sa nu mai scriu din nou imi apare de fiecare data textul:"Hello!".De altfel nu pot copia nici documente sau fisiere dintr-o parte in alta cu copy si paste!Ce sa fac?
Scris 29 June 2007 - 12:16 AM
sa deschizi topicul la calculatoare. 
preferabil in sectiunea "software" la "antivirus"
preferabil in sectiunea "software" la "antivirus"
Scris 25 November 2009 - 02:30 PM
Buna!
Am si eu o problema cu ps-ul. De curand mi-am reinstalat windows-ul. Am instalat si ps-ul apoi, dar are o prblema si nu prea ii dau de capat. Nu imi da culoarea alba. Toate culorile incep de la galben. Ii dau new page, scrie destul de clar "White" si totusi mi-o da pe fond galben. Si daca deschid unele poze mi le arata cu galben in loc de alb. Are cineva idee, va rog ?
Am si eu o problema cu ps-ul. De curand mi-am reinstalat windows-ul. Am instalat si ps-ul apoi, dar are o prblema si nu prea ii dau de capat. Nu imi da culoarea alba. Toate culorile incep de la galben. Ii dau new page, scrie destul de clar "White" si totusi mi-o da pe fond galben. Si daca deschid unele poze mi le arata cu galben in loc de alb. Are cineva idee, va rog ?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Deschidere imagini | nellum8 | 0 | 4.024 |
|
poate sa ma ajute cineva cu realizarea unei caricaturi?
caricatura! |
danyganea | 0 | 3.446 |
|
Heritage Classic has been very good to Davis Love III | Jasmineiey | 0 | 9.340 |
|
prelucrare
incercare |
satanika | 0 | 2.249 |
|
tips and triks |
mario_m | 18 | 20.059 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS