sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Frumusetea demoniaca si cea divina se poate distinge una de alta in timp util? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Aarc 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 28 June 2007 - 01:30 PM

Am citit despre sfintii in pustie care deseori credeau ca au intrat in contat cu diverse ierarhii ceresti, dar la sfarsit se dovedeau a fi niste aparitii demoniace, imbracate in lumina. Despre Satana se zice ca a fost inger de lumina, astfel ca din cand in cand , el poate lua aceasta forma sa insele ochiul neexersat al omului aflat chiar si pe o cale spirituala.
Dupa stari nu stiu daca se poate deosebi una de alta, pentru ca si Fecioara Maria , initial, s-a speriat la aparitia Arhanghelului Mihail.
0

#2 Utilizator offline   Mihai 83 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-January 07

Scris 28 June 2007 - 05:17 PM

Vezi postareaArcadia2007, la Jun 28 2007, 02:30 PM, a spus:

Am citit despre sfintii in pustie care deseori credeau ca au intrat in contat cu diverse ierarhii ceresti, dar la sfarsit se dovedeau a fi niste aparitii demoniace, imbracate in lumina. Despre Satana se zice ca a fost inger de lumina, astfel ca din cand in cand , el poate lua aceasta forma sa insele ochiul neexersat al omului aflat chiar si pe o cale spirituala.
Dupa stari nu stiu daca se poate deosebi una de alta, pentru ca si Fecioara Maria , initial, s-a speriat la aparitia Arhanghelului Mihail.

De aceea Sfintii Parinti ne-au zis sa nu dorim niciodata sa-l vedem pe Hristos fizic, sau pe vreun inger, sau pe Maica Domnului. Nici sa nu-si doreasca cineva sa aibe vreun semn fizic [buna mireasma, lumina] in vremea rugaciunii, ca aceia is diavolii

Daca vezi vreun inger, pune-l sa se roage impreuna cu tine. Daca e diavol va rosti ceva neutru, de gen "acum si pururea si-n vecii vecilor" niciodata nu va marturisi pe Sfanta Treime. Diavolii chiar deghizati fiind te influenteaza in rau, si in prezenta lor iti apar in minte ganduri de hula, ori ganduri spurcate, iti pierzi rabdarea, te aprinzi de manie fara motiv etc. Daca e inger vei fi afectat numai in bine. Visurile, daca iti vestesc judecata, iadul, mania lui Dumnezeu, atunci sunt de la Domnul.

Aceasta postare a fost editata de Hyouma: 28 June 2007 - 05:17 PM

0

#3 Utilizator offline   Glamorous_witch_girl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 28 June 2007 - 05:30 PM

"Visurile, daca iti vestesc judecata, iadul, mania lui Dumnezeu, atunci sunt de la Domnul."

Sa inteleg ca sunt ca niste reporteri de la TV care prezinta numai nenorociri si calamitati?
Oricum care este diferenta dintre divin si demonic?O prietena de-a mea care crede f mult in asa ceva spunea ca si de la o entitate egoista sau malitioasa putem avea multe de invatat.
0

#4 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 28 June 2007 - 11:32 PM

100% erau demoni,n iar aceia nu era sfinti, tot 100%. Pt ca sfintii au ca autoritate Cuvintul lui Dumnezeu.
0

#5 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 29 June 2007 - 08:25 AM

interesant, Arcadia... eu n-am auzit pana acum asta

eu stiam ca la aparitia Fecioarei Maria sau a vreunui sfant...respectivul cadea in genunchi de umilinta si smerenie...pentru ca era coplesit de puritatea si frumusetea entitatii spirituale

nu'sh :lol:
0

#6 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 29 June 2007 - 08:31 AM

cine sunt "ingerii" in viziunea ta ?
si ce insusiri au ? ... :lol:
0

#7 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2007 - 08:34 AM

mah, poate au nasul mai mare sau fata mai lunga sau is mai slabanogi...dar exista acea frumusete interioara care li se transcede in privire si pe chip...luminosi ...senini...aia e frumusetea ingerilor si sfintilor ...

parerea mea :lol:
0

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 29 June 2007 - 08:39 AM

Vezi postareaellla, la Jun 29 2007, 09:34 AM, a spus:

mah, poate au nasul mai mare sau fata mai lunga sau is mai slabanogi...dar exista acea frumusete interioara care li se transcede in privire si pe chip...luminosi ...senini...aia e frumusetea ingerilor si sfintilor ...

parerea mea :lol:

Ella, nu ma aburii ;)

pana la urma, cine sunt ingerii ?

ei sunt prezenti in toata antropologia umana, din mexic pana-n china ...

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 29 June 2007 - 08:39 AM

0

#9 Utilizator offline   malashka 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 29 June 2007 - 08:44 AM

Vezi postareaRavl, la Jun 29 2007, 09:39 AM, a spus:

cine sunt "ingerii" in viziunea ta ?
si ce insusiri au ? ... biggrin2.gif

ingerii cunt acele persoane care si-au dezvoltat corpul de lumina..parerea mea..insa am citit ca oamenii iluminati pana in stadiul 7 sunt mai mult decat ingeri..iar ingerii sunt de fapt gelosi pe noiasta pentru ca ei nu pot evolua, ramanand la acest nivel vieti nenumarate(de om), in timp ce noi putem face salturi, in sus sau jos, pe scara evolutiei

mi-a zis cineva ca, atunci cand intalnesti o pers deosebita, iluminata spiritual(in astral adica), o vei recunoaste in sufletul tau :lol:
0

#10 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2007 - 08:50 AM

Vezi postareaRavl, la Jun 29 2007, 09:39 AM, a spus:

Ella, nu ma aburii ;)

pana la urma, cine sunt ingerii ?

ei sunt prezenti in toata antropologia umana, din mexic pana-n china ...

pai...slujitorii lui Dumnezeu

cine-s? :lol:

Vezi postareamalashka, la Jun 29 2007, 09:44 AM, a spus:

ingerii cunt acele persoane care si-au dezvoltat corpul de lumina..parerea mea..insa am citit ca oamenii iluminati pana in stadiul 7 sunt mai mult decat ingeri..iar ingerii sunt de fapt gelosi pe noiasta pentru ca ei nu pot evolua, ramanand la acest nivel vieti nenumarate(de om), in timp ce noi putem face salturi, in sus sau jos, pe scara evolutiei

mi-a zis cineva ca, atunci cand intalnesti o pers deosebita, iluminata spiritual(in astral adica), o vei recunoaste in sufletul tau :doh:

nu-i nimic, care-s gelosi decad ;)

asa am citit si eu
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic