Politicianul care a influenţat decisiv Romānia post-decembristă īncepe saă piardă, īncet dar sigur, influenţa covīrşitoare pe care o avea īn politica romānească. Īntors īn PSD după o īndelungata prezenţă la Palatul Cotroceni, Iliescu a fost īnfrīnt de coaliţia reformatoare din partid. Astăzi, la vārsta de 75 de ani, Iliescu a gafat din nou, pierzīnd iremediabil influenţa īn cel mai mare partid al opoziţiei.
Sursa Realitatea TV
Credeti ca faptul ca Ion Iliescu care la-a prezentat pe Adrian Nastase drept .... tovarasul Nastase a influentat decizia sau schimbarea plutea in aer?
Pagina 1 din 1
Ion Iliescu a pierdut presedintia PSD Bomba zilei
Scris 22 April 2005 - 09:19 AM
Am scapat de unul dar mai sunt multi
Nu zic acum ca nu a facut, dar a dus mai mult la groapa romania !
Era din cei carora li se mai spune "tovarasi" pana nu dispar toti tovarasii nu se va intampla nimic bun in romania.
Nu zic acum ca nu a facut, dar a dus mai mult la groapa romania !
Era din cei carora li se mai spune "tovarasi" pana nu dispar toti tovarasii nu se va intampla nimic bun in romania.
Scris 23 April 2005 - 11:25 PM
Sa fie intr-un ceas bun!
Era si timpul sa scape de omul asta care indiferent de trecutul sau mai mult sau mai putin glorios acum ajunsese o fosila. Pe bune, cand il vedea in ultima vreme pe la televizor, ma speria. Avea gestica unui dereglat psihic (de iliescu vorbesc, daca nu v-ati prins). 
Cat despre faza cu "tovarasul Nastase", nu mi sa-a parut cine stie ce, sa-a corectat imediat, si e de inteles o scapare ca asta la un om care a trait atatia ani sub comunism. Parerea mea este ca indiferent de discursul lui tot ar fi pierdut.
Pana la urma cred ca nu se putea o alegere mai buna pentru conducerea PSD, si nu ma refer doar la presedinte, ci la intregul staff. Acum sa speram ca incepe lupta cu rinocerii de prin partid, si toti banuim ca sunt destui.
Cat despre faza cu "tovarasul Nastase", nu mi sa-a parut cine stie ce, sa-a corectat imediat, si e de inteles o scapare ca asta la un om care a trait atatia ani sub comunism. Parerea mea este ca indiferent de discursul lui tot ar fi pierdut.
Pana la urma cred ca nu se putea o alegere mai buna pentru conducerea PSD, si nu ma refer doar la presedinte, ci la intregul staff. Acum sa speram ca incepe lupta cu rinocerii de prin partid, si toti banuim ca sunt destui.
Scris 25 April 2005 - 12:16 PM
Cu toate ca nu sunt un om rau, nu pto sa zic ca-mi pare rau de el ca a pierdut. O merita cu varf si indesat, pentru cate a facut. Mai rau imi pare de Geoana, care are de luptat cu restul de dinozauri.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Politia romana - directia rutiera | Moise | 11 | 22.090 |
|
Partidul Digital Nonliniar | Ovidiu Bufnila | 14 | 8.137 |
|
Coducatorii Romaniei?
stie cineva? |