va rog frumos cine ma poate ajuta cu un respuns la urmatoarea intrebare ce se intimpla cu dividendele de la sif transilvania neincasaea de mai multi ani deoarece actiunile apartin unei persoane decedate si nu s a facut succesiunea se transforma in alte actiuni sau pot fi incasate dupa ce sa face succesiunea ?
Pagina 1 din 1
dividente sif transilvania
Scris 28 June 2007 - 08:47 AM
cici2007, la Jun 27 2007, 09:31 PM, a spus:
va rog frumos cine ma poate ajuta cu un respuns la urmatoarea intrebare ce se intimpla cu dividendele de la sif transilvania neincasaea de mai multi ani deoarece actiunile apartin unei persoane decedate si nu s a facut succesiunea se transforma in alte actiuni sau pot fi incasate dupa ce sa face succesiunea ?
Singura solutie este de a accesa pe internet urmatoarea adresa http://www.transif.r...mana/index.html si acolo la rubrica de mesaje se lamureste problema.
SUCCES!
Scris 28 June 2007 - 09:58 AM
cici2007, la Jun 27 2007, 09:31 PM, a spus:
la fel am si eu o situatie...am facut succesiunea prin judecatorie
actiunile sunt estimate acum doar la vreo 30 mil ...dar vom vedea, ne mai informam
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
anulare titlu de proprietate | andreicosminus | 0 | 2.463 |
|
contract de donatie cu drept de habitatie viagera | gintna | 1 | 3.283 |
|
Reclame nesolicitate prin telefon de la diverse banci, firme
baze de date legale? |