Lombosciatica stie cineva?
Scris 26 June 2007 - 01:03 AM
Va multumesc!Cattia
Scris 26 June 2007 - 05:57 AM
ideea este ca toata viata va trebui sa te feresti de eforturi fizice, miscari bruste de rasucire a corpului. dar nu este un caapt de tara. vorbeste cu dcotorul, schimba medicatia, urmeaz-o si o sa te simti mai bine. sanatate multa.
Scris 26 June 2007 - 12:06 PM
flori de camp, la Jun 25 2007, 08:57 PM, a spus:
Cortisone se chema injectia? am auzit doar ca aici asta se face, dar altfel nu ma pricep.
Boala nu se vindeca niciodata doar se calmeaza durerea pentru o perioada.
Scris 26 June 2007 - 12:09 PM
Scris 26 June 2007 - 12:20 PM
flori de camp, la Jun 26 2007, 03:09 AM, a spus:
N-are importanta numele intr-adevar. N-am scris din rautate ca nu se vindeca, am o prietena care "sufera" de boala asta efectiv si abia respira deja de durere si n-au ce sa-i faca doctorii. Nici calmantele nu mai ajuta.
Gimnastica nu era hobby-ul ei niciodata si nici mersul pe jos.
Pe aici se spune ca este boala de Stil de Viata ca si Obezitatea, Alcoolismul si altele.
Sotul meu sufera cu un nerv prins intre inelele de oase din spate sau pe acolo, si n-au ce sa-i faca.
Uit numele oaselor mereu.
Nu-l opereaza ca nu-i garantat rezultatul, se poate paraliza total.
El insa face gimnastica ca in armata!!! ore in sir pe zi, zilnic si mai inghite si un calmant ..... si trece timpul.
Scris 04 May 2008 - 07:32 AM
Scris 04 May 2008 - 11:22 AM
francesca37, la May 4 2008, 08:32 AM, a spus:
este foarte important un RMN...
atentie mare....
disparitia durerii urmata de o dificultate in mers anunta o sciatica severa care este insotita si de paralizie a membrului/lor( dar nu definitiva--este reversibila prin operatie)
in astfel de cazuri se intervine chirurgical..
banuiesc ca stii cum sta treaba cu nervul sciatic, vertebrele di discurile dintre ele..
bafta.
Aceasta postare a fost editata de newtask: 04 May 2008 - 11:23 AM
Scris 18 May 2009 - 12:54 PM
Cattia
Buna!Am 22 de ani,si de la 12 ani am descoperit k sufar de lombosciatica.Am facut si eu injectii....se numesc KEFUROX ,erau asa de dureroase,si imi amortea piciorul cu totul....si am mai facut...dupa tratament...o data la 3 saptamani...MOLDAMIN ....si mai dureroase.dar macar isi faceau efectul.
Este un tratament...si cred ca este cel mai indicat.
Cat despte vindecare,stiu ca doar operatia "vindeca"(daca prin a scoate o bucata de os din tine crezi ca te vindeci),si asta are coborasurile ei,deoarece mie mi-au dat sanse sa raman paralizata la operatie.
Asa ca eu am renuntat la ideea operatiei...mai bine stau asa si incerc sa tin boala pe loc.
Miscarea are si ea rolul ei....dar niciodata excesiva.
De mancat,ma descurc si fara sare,chiar daca cateodata mai ma prostesc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Piocianic | Aallinna | 1 | 1.467 |
|
Nu stiu la ce categorie sa incadrez ceea ce am eu
sunt disperata de starile mele cumplite si confuze |
Adrianasuciu | 7 | 1.971 |
|
Greata la stomac | bidiu | 8 | 2.695 |