nightwish, la Jun 25 2007, 04:43 PM, a spus:
Uite.. ma macina o curiozitate... care mai aveti, puteti posta.
Avem un caz: un cuplu, ea 30 de ani, el 26 de ani. S-au cunoscut acu' 2 luni, pe telefon.. incurcat niste cifre si trimis ea aiurea un sms... Vazut prima oara acu 2 sapt, pana atunci doar au vorbit la telefon, s-au mai vazut apoi de 2 ori... Ieri venit la mine.. si zis ca se "insoara".

La intrebarea "ce stii despre celalalt?".. o venit si raspunsul: "tot"
Ete vine si intrebarea: cam cat credeti ca o sa reziste casnicia lor?

Interesant mod de a intalni pe cineva
Casnicia lor poate rezista,dupa parerea mea,mult mai mult decat una in care cei 2 s-au casatorit dupa ce au stat 7-8 ani impreuna.Si am caz concret.
Am prieteni care au locuit impreuna ani in sir si apoi au hotarat sa se casatoreasca,si dupa casatorie,din cauza acelui act si nu numai,s-au despartit

Si-au dat seama ca acel act in loc sa ii uneasca i-a despartit.
Si am cazul parintilor mei,la poli opusi,care s-au cunoscut,s-au vazut 6 zile,sau mai exact 3 weekenduri,si al patrulea s-au casatorit,si sunt fericiti dupa 20 de ani de casnicie.
In concluzie,in momentul in care simti ca stii tot despre un om , si decizi sa iti legi destinul cu acea persoana,poti afla lucruri dupa casatorie,asa cum s-a intamplat si in cazul alor mei parinti. Nu trebuie sa astepti o viata ca sa faci pasul asta,atata vreme cat stii bine ce-ti doresti.