Nu stiu sigur daca era necesar un nou topic, dar nu am gasit nimic concludent asupra temei...am observat ca au aparut pe piata niste produse noi pt epilat, creme si ceara rece sau calda.Nu sunt foarte costisitoare decat daca te referi la problema ca le cumperi degeaba.Eu mi-am achizitionat o ceara rece cu roll on si habar nu am cum ar trebui sa functioneze...A mai folosit cineva si poate sa imi dea un sfat?Poate prinde bine si altor amatoare
Pagina 1 din 1
Produsele epilatoare Nair
Scris 04 August 2007 - 03:57 PM
il incalzesti la microunde si aplici pe piele ca un deodorant
apoi folosesti niste fasii p kre le gasesti in comert si tragi in directia opusa
apoi folosesti niste fasii p kre le gasesti in comert si tragi in directia opusa
Scris 05 September 2008 - 12:15 PM
Am citit tot felul de pareri...Si eu am inteles ca e destul de greu de folosit si nu inteleg cum poate fi asa de greu...au momentan tot salonul il folosesc dar as vrea sa incerc ceva acasa...e mai comod...
Scris 05 September 2008 - 11:00 PM
angellina, la Jun 24 2007, 04:22 PM, a spus:
Nu stiu sigur daca era necesar un nou topic, dar nu am gasit nimic concludent asupra temei...am observat ca au aparut pe piata niste produse noi pt epilat, creme si ceara rece sau calda.Nu sunt foarte costisitoare decat daca te referi la problema ca le cumperi degeaba.Eu mi-am achizitionat o ceara rece cu roll on si habar nu am cum ar trebui sa functioneze...A mai folosit cineva si poate sa imi dea un sfat?Poate prinde bine si altor amatoare
De ce nu folosesti crema depilatoare de la Nair sau Veet (daca se gaseste) e mult mai usor si practic de folosit si lasa pielea tot asa fina ca si epilatul.Dureaza 3-5 minute si gata. Incearca.
Scris 09 September 2008 - 03:13 AM
angellina, la Jun 24 2007, 11:22 PM, a spus:
La ce te referi cand spui ca nu stii cum functioneaza?Ca nu prea pricep
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
teme combinate |
erika | 195 | 49.833 |
|
|
Brindusa | 109 | 55.656 |