Intre bani si celebritate, ce ai alege?
Scris 24 June 2007 - 11:18 AM
Dupa cum se stie faima si banii nu se intalnesc de fiecare data si la fiecare dintre noi. Sa presupunem ca la un moment dat nu vei putea gasi un echilibru intre aceste 2 mari atuuri: ce vei alege intre a fi un anonim cu bani multi si o persoana cu bani putini dar cu o mare popularitate?
Scris 24 June 2007 - 12:42 PM
Nu ma intereseaza nimic din cele spuse. Banii vin daca muncesti, cat despre celebritate, neah sunt un Simplu .. si X!
Scris 24 June 2007 - 12:44 PM
as alege celebritatea...
sa stii ca celebritatea nu inseamna sa fii obligatoriu un star de cinema sau cantaret/ cantareata
si einstein e un om celebru, eminscu, etc.....si la ei celebritatea nu e trecatoare....
si....banii nu aduc fericirea..
sa stii ca celebritatea nu inseamna sa fii obligatoriu un star de cinema sau cantaret/ cantareata
si einstein e un om celebru, eminscu, etc.....si la ei celebritatea nu e trecatoare....
si....banii nu aduc fericirea..
Scris 24 June 2007 - 12:53 PM
am gresit eu...trebuia sa spun obsesia de a avea cat mai multi bani nu aduce fericirea...
Scris 24 June 2007 - 02:12 PM
Banii,categoric...celebritatea e relativa,si cand zic asta ma refer la ca nu-ti ofera stabilitatea pe care ti-o dau banii.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
americanu` | 9 | 3.670 |
|
Chinezii nu tin cont de copyright | elbandito | 1 | 2.146 |
|
Ce este economia subterana?? (prost sa fii, noroc ca esti!) | simplu | 16 | 9.813 |
|
Pc-ul ...si religia | Bagherra | 3 | 3.956 |
|
R.I.P King Of Pop
MJ |
FreakyKitty | 1 | 1.293 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS