Un imens atac malware a fost lansat īn Italia, mai mult de 10.000 de sit-uri fiind infectate. Potrivit specialiştilor de la Trend Micro, cele mai multe dintre site-urile italiene aparţin aceluiaşi mare furnizor de servicii de gazduire. Trend Micro spune că atacul este lansat printr-un tag Iframe inserat īn paginile site-urilor compromise. Vizitatorii site-urilor sunt asaltaţi de mai multe download-uri malware, pānă cānd software-ul creat de hackeri descoperă o vulnerabilitate. Trend spune că "Italian job" este intersant deoarce se pare că o mulţime de site-uri au fost compromise īntr-o perioadă foarte scurtă de timp.
Firma de securitate spune că īn termeni de inginerie scocială, hackerii au creat crima perfectă, deoarece cele mai multe dintre site-uri au fost cunoscute īnainte de incindent ca relativ sigure. Īn topul listei site-urilor compromise se afla site-uri de modă, unele cu conţinut pentru adulţi şi cāteva comunităţi online cu diferite preocupări.
SmartNews.ro
Pagina 1 din 1
UN ATAC MALWARE A INFECTAT 10.000 DE SITE-URI ITALIENE
Scris 07 July 2007 - 04:29 PM
Eu,pe cei care fac asta i-as condamna la moarte fara drept de apel!
Cum nu am aceasta putere in schimb am un dar nativ si greu de egalat:darul blestemului,nu-mi ramine decit sa-i blestem pina intr-al noualea neam!
Cu siguranta n-ati vrea sa stiti ce le "urez" ca v-ati cutremura...
Cum nu am aceasta putere in schimb am un dar nativ si greu de egalat:darul blestemului,nu-mi ramine decit sa-i blestem pina intr-al noualea neam!
Scris 09 July 2007 - 09:46 PM
si acum dau eu cu bata in balta: poate aparea si la noi? adica sa fie si site-urile noastre compromise?
Scris 21 July 2008 - 02:31 PM
artemis_dida, la Jul 9 2007, 10:46 PM, a spus:
si acum dau eu cu bata in balta: poate aparea si la noi? adica sa fie si site-urile noastre compromise? 
Nu e nevoie sa apara si pe siteurile .ro sau romanesti. Si nu-i de gluma deloc cu virusul asta, sor-mea la "contactat" acum 3 zile de pe siteul unei agentii de modelling din Milano si abea am reusit sa facem backupurile necesare inainte de a da format c:/
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: CS Universitatea, in cautare de puncte | stiri | 3 | 483 |
|
Stiri: Imnul national, serbat cu grevistul la usa | stiri | 0 | 163 |
|
Stiri: Un iranian condamnat la moarte a cerut azil in Romania | stiri | 0 | 428 |
|
Stiri: Incendiu la Centrul de Pedagogie Curativa | stiri | 0 | 385 |
|
Stiri: Cum ii poate ajuta Camera Agricola Timis pe tinerii fermieri? | stiri | 0 | 588 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS