sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pot calatori cu hepatita? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lorena01 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-June 07

Scris 23 June 2007 - 07:42 PM

totul a inceput cu dureri articulare a mainilor shi a picioarelor.dupa o vizita la reumatolog care m a trimis la un set d analize mi au ieshit probele hepatice f mari:TGP- 1010 ,TGO-481 cu virus prezent..reumatologu m a trimis d urgentza la matei bals, fiind suspecta d hepatita b dar nu m am dus convinsa fiind k sunt rezultatele greshite...am repetat shi intr adevar am hepatita dar cu valori diferite: TGP-385, TGO - 501.Acum ar tre sa ma internez , dar problema e k ar tre sa ma intoc in spania cu sotzul meu , unde vreau sa urmez tratamentul shi spitalizarea...Intrebarea e pot sa calatoresc 3 zile cu mashina fara sa am urmari mai tarziu??vreau sa mentzionez k ma simt f bine , doar putzin obosita...durerile articulare m au lasat dupa un diprophos acum vreo 2 sapt...asha k va rog sa mi rasp cineva kt se poate d repede k duminica seara ar tre sa plec sau sa ma internez in tzara(unde nu prea ash vrea)..va multzumesc
0

#2 Utilizator offline   catalin_56 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 27-August 07

Scris 27 August 2007 - 06:36 PM

Vezi postarealorena01, la Jun 23 2007, 08:42 PM, a spus:

totul a inceput cu dureri articulare a mainilor shi a picioarelor.dupa o vizita la reumatolog care m a trimis la un set d analize mi au ieshit probele hepatice f mari:TGP- 1010 ,TGO-481 cu virus prezent..reumatologu m a trimis d urgentza la matei bals, fiind suspecta d hepatita b dar nu m am dus convinsa fiind k sunt rezultatele greshite...am repetat shi intr adevar am hepatita dar cu valori diferite: TGP-385, TGO - 501.Acum ar tre sa ma internez , dar problema e k ar tre sa ma intoc in spania cu sotzul meu , unde vreau sa urmez tratamentul shi spitalizarea...Intrebarea e pot sa calatoresc 3 zile cu mashina fara sa am urmari mai tarziu??vreau sa mentzionez k ma simt f bine , doar putzin obosita...durerile articulare m au lasat dupa un diprophos acum vreo 2 sapt...asha k va rog sa mi rasp cineva kt se poate d repede k duminica seara ar tre sa plec sau sa ma internez in tzara(unde nu prea ash vrea)..va multzumesc

Hepatita, Nu este holera :spiteful: Nu se transmite prin stranut si pupat maini... cat despre calatorit, daca te simti in stare poti merge linstita, nu dramatiza ok?
0

#3 Utilizator offline   Anya2007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 27 August 2007 - 06:59 PM

Poti calatori, asa cum ti-a zis si un clovn trist. Titlul topicului acesta imi aduce aminte de un banc...."Intrebare la Radio Erevan: Se poate face baie cu diareee?....Raspuns: Da, daca aveti destula :blink: :spiteful:
0

#4 Utilizator offline   catalin_56 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 August 2007 - 11:37 AM

Din pacate anya, oamenii nu inteleg ca intodeauna exista si mai rau... Exemplul meu, :o: stand atatia ani prin spitale am vazut ce inseamna sa fii paralizat , sa nu ai un picior, o mana...acum ...cand imi vine randul sa vorbesc despre hepatita mea..imi este rusine ca am doar atat.. Sa nu lasam o "biata boala" sa ne distruga sufletul. sa nu acceptam sa traim ca si cum am fi murit deja.. Viata e frumoasa, si pentru unul ca mine infestat de hepatita B :P
0

#5 Utilizator offline   Anya2007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 28 August 2007 - 12:18 PM

Asta nu e o drama. Oamenii o fac sa para ca atare. Deci....daca nu privim pesimist problema, ci numai realist, constatam ca viata trebuie sa ne-o traim la fel. :P
0

#6 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 28 August 2007 - 12:27 PM

Vezi postareaun clovn trist, la Aug 28 2007, 12:37 PM, a spus:

Din pacate anya, oamenii nu inteleg ca intodeauna exista si mai rau... Exemplul meu, 8) stand atatia ani prin spitale am vazut ce inseamna sa fii paralizat , sa nu ai un picior, o mana...acum ...cand imi vine randul sa vorbesc despre hepatita mea..imi este rusine ca am doar atat.. Sa nu lasam o "biata boala" sa ne distruga sufletul. sa nu acceptam sa traim ca si cum am fi murit deja.. Viata e frumoasa, si pentru unul ca mine infestat de hepatita B :P

te felicit! :o:
doar o hepatita C :P
0

#7 Utilizator offline   catalin_56 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 August 2007 - 12:40 PM

Puiule stii ce mi-a baiatul meu? Cand uit sa zambesc fie si o singura zi sunt cel mai "naspa" om de pe pamant :P
0

#8 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 28 August 2007 - 12:50 PM

Vezi postareaun clovn trist, la Aug 28 2007, 01:40 PM, a spus:

Puiule stii ce mi-a baiatul meu? Cand uit sa zambesc fie si o singura zi sunt cel mai "naspa" om de pe pamant :P

:P ...ti se trage de la nick!.... :o:
bucura-te de fiece clipa!
semneaza : un om normal
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi A scapat cineva de hepatita B in perioada "standard" de 6 luni!?
...in convalescenta
Elias*  12 4.872
Replici noi Incarcatura virala HBV
INTERPRETARE
georgi@  2 3.483
Hot Topic (New) Hepatita cronica B mario26bv  30 5.192
Replici noi Rezultate Hepatita be Nicu87  0 714
Hot Topic (New) Atasamente Noutati medicale pentru Hepatita B
Sa aflam noi primii
Sky  59 46.932