... sa stiu si eu daca, cine si ce a auzit de ei. Si pareri, of course. Si... ce mai vreti voi. Si daca am putea sa nu o ducem in directia "vai ce dragut e X..." sau "nu arata bine Y" si "am auzit ca Rob e gay" ar fi de-a dreptul mirific
Pagina 1 din 1
Matchbox Twenty
Scris 23 June 2007 - 05:08 AM
Haideti, ca ma roade curiozitatea cu noaptea-n cap...
... sa stiu si eu daca, cine si ce a auzit de ei. Si pareri, of course. Si... ce mai vreti voi. Si daca am putea sa nu o ducem in directia "vai ce dragut e X..." sau "nu arata bine Y" si "am auzit ca Rob e gay" ar fi de-a dreptul mirific
Scris 24 June 2007 - 12:14 AM
Atunci ar trebui sa nu comentez.....pai de trupa am auzit dupa ce a scos Rob melodia Smooth cu Santana....mi s-au parut stersi si neinteresanti.....era o melodie ce am ascultat-o cateva saptamani dar am uitat-o dupa ce MTV-ul n-a mai difuzat-o.....se pare ca dupa ce a parasit Matchbox Twenty Rob o duce mai bine...si arata mai bine
mult mai bine...cine zice ca e gay?
Scris 28 June 2007 - 05:42 PM
"neste site-uri, neste ziare" ziceau 
partea cu 'ii merge mai bine'... hm, da, in europa categoric, dat fiind ca de rob a auzit lumea, de mb20 nu
iar albumul ...something to be s-a comportat bine si in state (de fapt a fost primul album solo al unui vocal dintr-o trupa care a debutat pe no.1 in billboard). dar acolo era de asteptat, pentru ca si formatiei ii "merge bine" in general
partea cu 'ii merge mai bine'... hm, da, in europa categoric, dat fiind ca de rob a auzit lumea, de mb20 nu
Scris 03 October 2007 - 08:26 PM
trupa a scos ieri albumul Exile on Mainstream, o combinatie de album nou si best of. primul single se numeste How Far We've Come si poate fi ascultat pe site-ul trupei
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
topic combinat |
girl_ | 34 | 8.963 |
|
Offer Nissim
muzica electronica |
Ea. | 1 | 1.697 |