Acest joc este deja foarte cunoscut si cred ca stiti deja cum se joaca. Un user pune o intrebare, iar urmatorul user trebuie sa raspunda la intrebare, dupa care sa posteze o noua intrebare. Voi incepe eu pentru a da start jocului.
Regula: raspunde cat mai normal (fara mistouri) la intrebarile puse si nu postati la mai putin de 1 post de la postul tau precedent.
Q:Ce zodie esti?
Pagina 1 din 1
Intreaba/Raspunde
Scris 22 June 2007 - 08:54 PM
bloody_teo, la Jun 22 2007, 09:51 PM, a spus:
Acest joc este deja foarte cunoscut si cred ca stiti deja cum se joaca. Un user pune o intrebare, iar urmatorul user trebuie sa raspunda la intrebare, dupa care sa posteze o noua intrebare. Voi incepe eu pentru a da start jocului.
Regula: raspunde cat mai normal (fara mistouri) la intrebarile puse si nu postati la mai putin de 1 post de la postul tau precedent.
"se este,se este"
adevar sau provocare!!
Scris 22 June 2007 - 09:32 PM
cred ca provocare...dar te rog sami raspunzi la intrebare si la randul tau sa pui una
Scris 22 June 2007 - 09:38 PM
a vrut sa spuna ca mai exista un topic identic.. se numeste Adevar sau provocare
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Despre Titanic! | MissEla | 3 | 9.612 |
|
Mos Craciun | DARKANGEL | 31 | 12.609 |
|
Camin CRANGASI
detalii.. |