sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Am gresit... ce ar trebui sa fac acum? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 22 June 2007 - 08:47 PM

Uite am si eu o problema!
Azi am mers cu iubitul meu la cumparaturi si de la inceput eram cam iritata! El a dorit sa mearga la un magazin si i-am spus ca nu mergem acolo ca nu vreau, si apoi el a insistat si cind a vazut ca nu ma convinge s-a suparat! Mi-a spus ca nu e bine ca el merge cu mine oriunde vreau eu dar atunci cind vrea el sa mergem undeva il refuz! Si evident ca n-am tacut si i-am reprosat si eu ca nu zre drepate ca merg de multe ori cu el cind are nevoie de ceva!
Si asta a fost doar inceputul certei! Am mers apoi vreo 2 ore prin oras practic fara sa vorbim, si incet incet am inceput sa ne destindem, sa ne treaca supararea! Mai tirziu ne-am oprit intr-un parc, pe o banca! Totul parca mergea bine, am hranit porumbeii, am mai ris, pina cind nu a inceput sa faca glume de prost gust pe seama mea si a familei mele! Si a durat chestia asta ceva timp! El a vazut ca nu-mi place, si a zis ca se comporta asa pt ca e suparat si stresat din cauza mea! Era dragut :jester: De fapt vroia sa ma faca sa-mi cer iertare prima! Eu insa am zis ca n-am de ce sa-mi cer iertare, ca nu am gresit cu nimic si chestii de astea! Si cind eram pe cale sa imi cer iertare, el a inceput sa vorbeasca cu niste regionalisme care nu mi-au placut deloc! Si am vrut sa-i fac observatie, dar s-a primit ca am spus-o intr-un mod foarte aiurea! El a luat-o drept ca ofensa la adresa lui si a familiei sale, (care locuieste in anumita zona geografica). Si s-a suparat rau de tot, a inceput sa zica ceva foarte incet, era furios! Eu nu intelesem nimic din ce zise si l-am rugat sa vorbeasca normal cu mine! Si apoi s-a intors cu spatele la mine si a inceput a plinge ^_^
Eram socata! L-am vazut o singura data plingind si era atunci treaba seriosa! Am inceput sa intru in panica, nu intelegeam ce se petrece!
Cind s-a linistit l-am rugat sa-mi zica ce s-a intimplat ca nu am inteles nimic! Si mi-a zis ca in ultimul timp nu-l prea inteleg deloc! si nu am mai vorbit despre asta! I-am cerut iertare, dar oricum nu vrea sa vorbeasca! Si dupa citeva ore i-am scris mesaj, l-am rugat sa vorbim. Dar nu a raspuns, tot liniste....
Recunosc ca am gresit la superlativ, dar cum ar trebui sa ma comport acum? Ce ar trebui sa fac? :stars:
0

#2 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 22 June 2007 - 08:57 PM

daca plange un barbat... e naspa treaba!
se simte super neglijat de tine. poate mai are si alte probleme si simtea nevoia de atentie.
barbatii sunt asa copii uneori!!!

da-i ce-ti cere... toata atentia ta!
0

#3 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 22 June 2007 - 09:00 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jun 22 2007, 09:57 PM, a spus:

daca plange un barbat... e naspa treaba!
se simte super neglijat de tine. poate mai are si alte probleme si simtea nevoia de atentie.
barbatii sunt asa copii uneori!!!

da-i ce-ti cere... toata atentia ta!

am ajuns si eu la concluzia ca nu il apreciez asa cum merita! De fapt pina acum eram eu cea care cerea atentie, vroiam totul mie! Dar am fost asa egoista! L-am neglijat!

Dar acum vreau sa-i dau toata atentia, vreau sa vorbim, sunt gata sa-l ascult si sa-l inteleg!
Dar el nu vrea! Am impresia ca sunt ultima persoana pe care vrea sa o vada sau sa o auda!
Stiu ca ii este greu, si il doare sufletul...
poate are nevoie de timp....

Aceasta postare a fost editata de Dirtyangel: 22 June 2007 - 09:01 PM

0

#4 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 07

Scris 22 June 2007 - 09:05 PM

Barbatii sunt copii , dar nici unui barbat nu-i vine a plange din senin!
Oferai cat mai multa atentie posibil e ceva ce s-a gramadit de mai mult timp, nu insista la moment sa spuna despre ce e vorba, incearca sa fii cu el poate o noapte "furtunoasa" cred ca l-ar ajuta enorm , si dupa ce-i trece intreabal sau poate el singur sa-ti spuna ce s-a intamplat cu adevarat!! ^_^

Vezi postareaDirtyangel, la Jun 22 2007, 10:00 PM, a spus:

am ajuns si eu la concluzia ca nu il apreciez asa cum merita! De fapt pina acum eram eu cea care cerea atentie, vroiam totul mie! Dar am fost asa egoista! L-am neglijat!

Dar acum vreau sa-i dau toata atentia, vreau sa vorbim, sunt gata sa-l ascult si sa-l inteleg!
Dar el nu vrea! Am impresia ca sunt ultima persoana pe care vrea sa o vada sau sa o auda!
Stiu ca ii este greu, si il doare sufletul...
poate are nevoie de timp....

Poti sa-i oferi timp dar sa fii alaturi de el, nu despartiti , lasa-l sa taca sa nuti xica nimic dar sa-i fii alaturi! cred ca ar simti acest lucru, fa ceva ce lui ii place foarte mult !
0

#5 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 22 June 2007 - 09:05 PM

Vezi postareaGrigorel, la Jun 22 2007, 10:02 PM, a spus:

Barbatii sunt copii , dar nici unui barbat nu-i vine a plange din senin!
Oferai cat mai multa atentie posibil e ceva ce s-a gramadit de mai mult timp, nu insista la moment sa spuna despre ce e vorba, incearca sa fii cu el poate o noapte "furtunoasa" cred ca l-ar ajuta enorm , si dupa ce-i trece intreabal sau poate el singur sa-ti spuna ce s-a intamplat cu adevarat!! :jester:

nu pot fi acum linga el, si nu-i pot oferi nici o noapte furtunoasa :P
El sta acasa indurerat, iar eu stau si astept vre-un semn de viata de la el... ^_^
Poate sa-i scriu ceva, dar nu stiu ce as putea sa-i spun.... Cuvintele ar face doar rau, imi pare :stars:
0

#6 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 22 June 2007 - 09:06 PM

eu daca iubesc pe cineva nu pot sa refuz sa-l vad, pur si simplu. nu pot sa ma torturez singura cu absenta lui.
DAR, exista momente cand ne simtim profund raniti si dezamagiti de celalalt (aici cred ca e si cazul prietenului tau, dupa reactia lui) si atunci dincolo de dorinta de a-i fi mereu in preajma apare o durere teribila... si asta paralizeaza.
eu prefer explicatia asta... desi mai este una!
0

#7 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 22 June 2007 - 09:06 PM

Vezi postareaDirtyangel, la Jun 22 2007, 10:00 PM, a spus:

Gandeste-te la urmatoarea idee: de cat timp spune el ca nu il mai intelegi, cat timp ai gandit egoist, si vei intelege cam cat l-ai ranit.

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 22 June 2007 - 09:07 PM

0

#8 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 22 June 2007 - 09:07 PM

Vezi postareaGrigorel, la Jun 22 2007, 10:05 PM, a spus:

Poti sa-i oferi timp dar sa fii alaturi de el, nu despartiti , lasa-l sa taca sa nuti xica nimic dar sa-i fii alaturi! cred ca ar simti acest lucru, fa ceva ce lui ii place foarte mult !

Nu locuim impreuna, asa ar fi mult mai simplu!
Dar acum noaptea asta va fi atit de lunga... si ma simt legata de miini, nu pot sa fac nimic! Cum sa-l ajut!
0

#9 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 07

Vezi postareaDirtyangel, la Jun 22 2007, 10:05 PM, a spus:

nu pot fi acum linga el, si nu-i pot oferi nici o noapte furtunoasa :P
El sta acasa indurerat, iar eu stau si astept vre-un semn de viata de la el... ^_^
Poate sa-i scriu ceva, dar nu stiu ce as putea sa-i spun.... Cuvintele ar face doar rau, imi pare :stars:

nu cred scriei ceva nevinovat si gingas, cu ceva parere de rau sau poate scuze , dar nu ceva categoric! poate ii compui un vers :jester:
0

#10 Utilizator offline   SAD EYES 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 21-June 07

Vezi postareaDirtyangel, la Jun 22 2007, 08:47 PM, a spus:

Uite am si eu o problema!
Azi am mers cu iubitul meu la cumparaturi si de la inceput eram cam iritata! El a dorit sa mearga la un magazin si i-am spus ca nu mergem acolo ca nu vreau, si apoi el a insistat si cind a vazut ca nu ma convinge s-a suparat! Mi-a spus ca nu e bine ca el merge cu mine oriunde vreau eu dar atunci cind vrea el sa mergem undeva il refuz! Si evident ca n-am tacut si i-am reprosat si eu ca nu zre drepate ca merg de multe ori cu el cind are nevoie de ceva!
Si asta a fost doar inceputul certei! Am mers apoi vreo 2 ore prin oras practic fara sa vorbim, si incet incet am inceput sa ne destindem, sa ne treaca supararea! Mai tirziu ne-am oprit intr-un parc, pe o banca! Totul parca mergea bine, am hranit porumbeii, am mai ris, pina cind nu a inceput sa faca glume de prost gust pe seama mea si a familei mele! Si a durat chestia asta ceva timp! El a vazut ca nu-mi place, si a zis ca se comporta asa pt ca e suparat si stresat din cauza mea! Era dragut :jester: De fapt vroia sa ma faca sa-mi cer iertare prima! Eu insa am zis ca n-am de ce sa-mi cer iertare, ca nu am gresit cu nimic si chestii de astea! Si cind eram pe cale sa imi cer iertare, el a inceput sa vorbeasca cu niste regionalisme care nu mi-au placut deloc! Si am vrut sa-i fac observatie, dar s-a primit ca am spus-o intr-un mod foarte aiurea! El a luat-o drept ca ofensa la adresa lui si a familiei sale, (care locuieste in anumita zona geografica). Si s-a suparat rau de tot, a inceput sa zica ceva foarte incet, era furios! Eu nu intelesem nimic din ce zise si l-am rugat sa vorbeasca normal cu mine! Si apoi s-a intors cu spatele la mine si a inceput a plinge ^_^
Eram socata! L-am vazut o singura data plingind si era atunci treaba seriosa! Am inceput sa intru in panica, nu intelegeam ce se petrece!
Cind s-a linistit l-am rugat sa-mi zica ce s-a intimplat ca nu am inteles nimic! Si mi-a zis ca in ultimul timp nu-l prea inteleg deloc! si nu am mai vorbit despre asta! I-am cerut iertare, dar oricum nu vrea sa vorbeasca! Si dupa citeva ore i-am scris mesaj, l-am rugat sa vorbim. Dar nu a raspuns, tot liniste....
Recunosc ca am gresit la superlativ, dar cum ar trebui sa ma comport acum? Ce ar trebui sa fac? :stars:

MAI DA-I MESAJE...SPUNE-I K STII K AI GRESIT DAR K NU A FOST CU INTENTIE...NU-L LASA SA SE GANDEASK SINGUR, K BARBATII FAC SCENARII INTREGI KND INCEP SA SE GANDEASK.
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Sex Anal * * * * * Doru_G  514 90.172
Replici noi Sexy = vulgar? bydy  8 3.664
Topic inchis Atasamente melancolia de toamnă aime  28 8.917
Hot Topic (New) atunci cand nu te intelegi la pat
vreau cateva pareri
angelf  57 11.899
Topic inchis cum reactionati cand aveti o relatie cu o persoana virgina? Roxana@ Elena  353 25.400