Azi am mers cu iubitul meu la cumparaturi si de la inceput eram cam iritata! El a dorit sa mearga la un magazin si i-am spus ca nu mergem acolo ca nu vreau, si apoi el a insistat si cind a vazut ca nu ma convinge s-a suparat! Mi-a spus ca nu e bine ca el merge cu mine oriunde vreau eu dar atunci cind vrea el sa mergem undeva il refuz! Si evident ca n-am tacut si i-am reprosat si eu ca nu zre drepate ca merg de multe ori cu el cind are nevoie de ceva!
Si asta a fost doar inceputul certei! Am mers apoi vreo 2 ore prin oras practic fara sa vorbim, si incet incet am inceput sa ne destindem, sa ne treaca supararea! Mai tirziu ne-am oprit intr-un parc, pe o banca! Totul parca mergea bine, am hranit porumbeii, am mai ris, pina cind nu a inceput sa faca glume de prost gust pe seama mea si a familei mele! Si a durat chestia asta ceva timp! El a vazut ca nu-mi place, si a zis ca se comporta asa pt ca e suparat si stresat din cauza mea! Era dragut
Eram socata! L-am vazut o singura data plingind si era atunci treaba seriosa! Am inceput sa intru in panica, nu intelegeam ce se petrece!
Cind s-a linistit l-am rugat sa-mi zica ce s-a intimplat ca nu am inteles nimic! Si mi-a zis ca in ultimul timp nu-l prea inteleg deloc! si nu am mai vorbit despre asta! I-am cerut iertare, dar oricum nu vrea sa vorbeasca! Si dupa citeva ore i-am scris mesaj, l-am rugat sa vorbim. Dar nu a raspuns, tot liniste....
Recunosc ca am gresit la superlativ, dar cum ar trebui sa ma comport acum? Ce ar trebui sa fac?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis