Despartirea
Scris 21 June 2007 - 11:57 PM
DACA CINEVA POATE SA-MI DEA UN SFAT...CHIAR AM NEVOIE
Scris 22 June 2007 - 12:17 AM
SAD EYES, la Jun 22 2007, 12:57 AM, a spus:
DACA CINEVA POATE SA-MI DEA UN SFAT...CHIAR AM NEVOIE
e greu de acceptat ca persoana de langa tine,in care ti-ai pus sperantele,sa-ti dea un"sut"...cu totii am trecut prin despartiri mai mult sau mai putin dureroase.
acum te simti singura,mai singura ca niciodata...cum poti sa-l aduci inapoi?esti sigura ca asta iti doresti?daca el nu mai simte nimic pt tine..sa-l tii ca pe o"leguma"..
l-ai intrebat daca isi doreste o pauza?poate are nevoie de timp,si stie daca iti va zice asta tu nu vei accepta,asa ca prefera sa te raneasca...
fii tare!!
Scris 22 June 2007 - 12:22 AM
Scris 22 June 2007 - 12:29 AM
SAD EYES, la Jun 22 2007, 01:22 AM, a spus:
n-a fost o minciuna...realizezi ce spui?un baiat sa stea cu tine 2 ani doar de dragul de a sta..
toata lumea iti vrea binele!!dar tu te-ai intrebat cat de tare il vrei inapoi pe el?poate vrei doar zilele in care ai fost cu el..
Scris 22 June 2007 - 12:33 AM
nu... dar intelege ca dragostea, ca orice lucru de pe lumea asta are un sfarsit. intelege ca toate problemele care au aparut in astia doi ani intre voi, nu au disparut de la sine, si ca s-au tot adunat, pana cand intr-un moment lui i s-a parut ca ii este mai bine fara tine sau cu alta. intelege in continuare ca oamenii se mai indragostesc uneori si de alti oameni chiar daca sunt implicati intr-o relatie, ca dragostea nu tine cont de bun simt, de onoare, de onestitate si multe alte valori morale...ca dragostea lui pentru tine s-a stins si ca locul tau in inima lui deja se poate sa fie luat de altcineva. si cu cat vei intelege mai repede lucrurile astea, cu atat iti va fi mai bine, si nu vei mai simti in suflet golul pe care il simti acum...
numai bine
Scris 22 June 2007 - 12:33 AM
SAD EYES, la Jun 22 2007, 01:17 AM, a spus:
CE PARERE AI DESPRE CE AM SCRIS MAI SUS?
Multi inainte!
Ce motive are sa spuna asta? I-ai facut ceva?
Tu ce crezi ca se intampla? Poate doar te testeaza ?
Nu mai crede ca a fost o minciuna! Te-a iubit si poate te iubeste si acum. Insa ceva s-a intamplat. Numai tu stii de ce s-a racit relatia.
Discuta deschis cu el... intreaba-l de ce a hotarat asta. Ce il supara la tine... ce iti lipseste...etc.
Aceasta postare a fost editata de Bydy: 22 June 2007 - 12:34 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
juramantul de la casatorie
cum ar trebui sa fie:) |
angry_angel | 43 | 14.849 |
|
sunt singura, nu sunt singura, sunt singura.. | clion | 36 | 6.693 |
|