sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

conversatii erotice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mihaela2000 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-June 07

Scris 21 June 2007 - 07:45 PM

buna am si eu o problema si inainte de a incepe sa radeti ganditi va ca si voi ati fost ca mine. am 19 ani si de curand mi am inceput viata sexuala.am un prieten pe care il iubesc mult dar care este la fel de timid ca si mine. cand facem dragoste abia ne privim in ochi. mi as dorii foarte tare sa pot sa i starnesc simturile prin cuvinte erotice dar nu imi vine nimic erotic sa i spun. ma puteti ajuta? multumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 21 June 2007 - 07:57 PM

Vezi postareamihaela2000, la Jun 21 2007, 08:45 PM, a spus:

buna am si eu o problema si inainte de a incepe sa radeti ganditi va ca si voi ati fost ca mine. am 19 ani si de curand mi am inceput viata sexuala.am un prieten pe care il iubesc mult dar care este la fel de timid ca si mine. cand facem dragoste abia ne privim in ochi. mi as dorii foarte tare sa pot sa i starnesc simturile prin cuvinte erotice dar nu imi vine nimic erotic sa i spun. ma puteti ajuta? multumesc anticipat

Relaxeaza-te si daca vine ceva natural... spune... daca nu... taci....
Stiu tipe care la varste "inaintate" sunt complet mute in timp ce fac dragoste... desi sunt persoane pe cat de dezinvolte se poate in restul timpului...

Conteaza mai mult ce faci nu ce spui :tease:
0

#3 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 21 June 2007 - 08:39 PM

Pai ar trebui sa-l intrebi, inainte de toate, daca ii place sa i se sopteasca "cuvinte erotice". Sunt persoane ce nu se excita in acest mod.. ba ii si deranjeaza.. pe altii ii inhiba.

Apoi.. dupa cum ti-a spus si Jedi, in timpul actului.. fa ce simti.. e cat se poate de normal... nu spune ceva pentru ca tu crezi ca i-ar face placere.. e fals...
0

#4 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 21 June 2007 - 10:43 PM

Vrei tu mai mult? Vrea el ? Daca nu , si va simtiti bine asa , de ce te framanti? :friends:

#5 Utilizator online   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 21 June 2007 - 10:50 PM

Je t'aime mon amour!!! Oooooh!!!!!!!!!!! e francez si erotic.

Sa nu-ti opresti respiratia sau cuvintele care iti vin spontanuos, este enormal sa respiri mai repede, de emotii, si lasa sa auda el ca acele sunete si voci de placere ca le excita!!!!

Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 21 June 2007 - 10:54 PM

0

#6 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 21 June 2007 - 11:00 PM

Mai si nu inteleg care e problema daca sunt mute? :friends: Mie nu-mi place palavrageala prefer sa tac si sa simt :P Miha ... si poate nici lui nu i-ar placea, poate fiind timid i-ar placea sa preiei tu initiatiativa
0

#7 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 22 June 2007 - 06:46 PM

Vezi postareasamsara, la Jun 22 2007, 12:00 AM, a spus:

Mai si nu inteleg care e problema daca sunt mute? :jester: Mie nu-mi place palavrageala prefer sa tac si sa simt :stars: Miha ... si poate nici lui nu i-ar placea, poate fiind timid i-ar placea sa preiei tu initiatiativa

pai clar nui nevoie sa incepi sa-i povestesti povesti dar un ohhh sau ahhhh cred ca se poate ^_^ principalu placerea nu cuvintele..

Aceasta postare a fost editata de Lyna: 22 June 2007 - 06:47 PM

0

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 June 2007 - 07:41 PM

Spune ceea ce simti. Ca il vrei, ca il doresti, ca e perfect, ca iti place cum te mangaie. Etcetecera.
0

#9 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 23 June 2007 - 09:24 PM

Vezi postareaLyna, la Jun 22 2007, 07:46 PM, a spus:

pai clar nui nevoie sa incepi sa-i povestesti povesti dar un ohhh sau ahhhh cred ca se poate :blink: principalu placerea nu cuvintele..

Dap... dar ii poate vorbii vorbe ? :P

#10 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 10 October 2009 - 08:39 PM

topic inchis.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1