Am nevoie urgent de ajutor. Am un document facut in Word si am aflat ca trebuia scris cu diacritice. Cineva mi-a spus ca pot folosi Autocorrect si-l schimba automat. Stie cineva cum trebuie sa fac, in afara sa stau sa schimb fiecare cuvant? VA ROG!
Pagina 1 din 1
document cu diacritice
Scris 20 June 2007 - 03:28 PM
elenastef, la Jun 20 2007, 12:57 AM, a spus:
Am nevoie urgent de ajutor. Am un document facut in Word si am aflat ca trebuia scris cu diacritice. Cineva mi-a spus ca pot folosi Autocorrect si-l schimba automat. Stie cineva cum trebuie sa fac, in afara sa stau sa schimb fiecare cuvant? VA ROG!
Poţi folosi Autocorrect, dar rezultatele nu sunt perfecte. Eu folosesc Office XP Romanian, e simplu să apeşi butonul "Autocorecţie", dar asta e valabil doar pentru cuvintele pe care Word-ul nu le are în dicţionar. De exemplu, în dicţionar există "si", aşa că Word-ul nu va presupune că ar fi trebuit scris "şi". La fel, "adânca" i se pare rezonabil de corect, n-are de unde să ştie că trebuia "adâncă".
Dar va merge într-adevăr mai repede dacă foloseşti mai întâi "autocorecţie", după care mai treci o dată prin tot textul, unde vei mai avea de corectat doar jumătate din greşeli
Aceasta postare a fost editata de harald: 20 June 2007 - 03:36 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ApexSQL - licente de $1000 oferite gratuit | dopoto2 | 0 | 1.660 |
|
Excel - Aduna ultimele x numere dintr-o celula
Excel |
Kurd | 0 | 1.689 |