Romanul de fruntie: Gigi Becalii forta Gigi Becalii
Scris 19 June 2007 - 08:52 AM
Trebuie sa fie si un luoc unde domnul Priesedinte Gigi Becalii sa fie laudat. Am zis sa il fac eu, spier sa nu va suparatii.
Forta Gigi Becalii
Forta Gigi Becalii
Scris 19 June 2007 - 10:22 AM
Dudu21, la Jun 19 2007, 08:52 AM, a spus:
<br />Trebuie sa fie si un luoc unde domnul Priesedinte Gigi Becalii sa fie laudat. Am zis sa il fac eu, spier sa nu va suparatii.<br /><br /><br />Forta Gigi Becalii<br />
Acest loc exista ... e in familia sa ...la el acasa ...ba poate si pe stadion .... si asta ii ajunge!
Murdaria lui incepe acolo unde ajutoarele pe care le face sunt popularizate ...mult mai frumos si serios ii statea daca lucra ca binefacator anonim decat ca propagandist murdar al unui interes egoist cu masca de binefacator!
cat despre persoana publica Jiji Berbecali ....iti vine sa te peeshi pe el ...de atata ras!
Asta e elita ?
Scris 19 June 2007 - 10:57 AM
Asta ne mai lipsea....dupa ce de-abia am reusit sa nu mai ii ridicam zilnic statuie lui Basescu, urmeaza altul...
Dudu, de ce nu ai deschis topicul asta la Coltul Vesel...ce cauta Becali la Politica?!
Scris 19 June 2007 - 12:57 PM
faceti parte din dujmanii neamului??
eu nu cred asta
inciercati sa vedieti si partea ok a lucrurilor .Domnul Becalii e un om sufletist, cred ca v-ar ierta daca ar citii astia
eu nu cred asta
inciercati sa vedieti si partea ok a lucrurilor .Domnul Becalii e un om sufletist, cred ca v-ar ierta daca ar citii astia
Scris 19 June 2007 - 12:58 PM
Dudu21, la Jun 19 2007, 01:57 PM, a spus:
faceti parte din dujmanii neamului??
eu nu cred asta
eu nu cred asta
sa se abtina din partea mea...ti-am zis...muta-ti idolul la coltul vesel...sau trist
Scris 19 June 2007 - 01:05 PM
pai zici odata?
daca chiar vrei sa aderezi la domnul Becalii , da-mi ceva detalii de numere de telefon in modulul privat al saitului si te duc
daca chiar vrei sa aderezi la domnul Becalii , da-mi ceva detalii de numere de telefon in modulul privat al saitului si te duc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cauze |
Robert M. | 109 | 12.411 |
|
Au fost tari alegerile | Andrei | 8 | 6.865 |
|
Insulta suprema
ziarist irakian si-a scos pantofii si i-a aruncat spre capul lui Bush |