salutare tuturor!
revin cu o intrebare pt familiile/prietenii celor cu hepatita cronica: daca v-ati vaccinat- ce vaccin ati folosit? a fost eficient vaccinul? (ati facut anticorpi?)va intreb pentru ca sotul meu s-a vaccinat -anul trecut in mai a facut a3a doza-si am avut o surpriza neplacuta zilele trecute: i-am facut un test pentru a vadea dk are anticorpi si a iesit negativ - anticorpi ABSENTI. el nu s-a vaccinat cu engerix ci cu un alt vaccin (nu mai stiu exact cum se cheama) iar analiza facuta nu a fost una cantitativa, ci una calitativa care arata prezenta sau absenta anticorpilor, nu si cantitatea lor. credeti ca ar trebui sa-i fac si o analiza cantitativa? dk iese tot negativa, ar trebui repetat vaccinul? (antigenul HBs e negativ).
in rest, cu mine totul e ok, imi fac periodic analize, saptamana trecuta GOT-21, GPT-18; dar am mai descoperit ca si mama mea are antigen prezent, tot cu transaminaze mici (probabil la fel k mine-purtator inactiv) o sa-i repet analizele peste 6 luni , pentru ca ea cred s-a infectat mai recent pt ca in urma cu 3 ani a donat sange pt un coleg de servici si la testele facute atunci nu au fost probleme -intre timp a tot fost la stomatologie si chiar s-a operat de amigdale, deci ar avea de unde s-o fii luat.
Pagina 1 din 1
Ce vaccin ati folosit?
Scris 19 June 2007 - 09:31 PM
Buna ALSOR !
Eu mi-am vaccinat fetita si sotul cu HEPAVAX si a fost f bun ,acum au anticorpi peste 1000 u !!!
Intreaba medicul hepatolog daca poti repeta vaccinarea . Vaccinul trebuie facut si corect pt ca altfel daca nu se respecta zona de electie ,aceste poate sa nu aiba rezultatul asteptat. Adm se face numai itramuscular ,in muschiul deltoid.
SANATATE !!!!
Eu mi-am vaccinat fetita si sotul cu HEPAVAX si a fost f bun ,acum au anticorpi peste 1000 u !!!
Intreaba medicul hepatolog daca poti repeta vaccinarea . Vaccinul trebuie facut si corect pt ca altfel daca nu se respecta zona de electie ,aceste poate sa nu aiba rezultatul asteptat. Adm se face numai itramuscular ,in muschiul deltoid.
SANATATE !!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Hepatita virala acuta B
Cateva sfaturi pentru un actual suferind |
plouat | 24 | 15.584 |
|
Clinici si medici recomandati pt HBV