Oameni fara copii ramai masca ^^
Scris 18 June 2007 - 03:18 PM
Imi raspunde :"Nu, dar am doua pisici"
Eram in parc, seara tarziu. Vad o tipa in varsta cu un catel. Ii zice "hai, vrei si si tu?" , se duce la leagan, il ia in brate si il leagana.
Scris 18 June 2007 - 03:22 PM
Arcadia2007, la Jun 18 2007, 04:18 PM, a spus:
Imi raspunde :"Nu, dar am doua pisici"
Eram in parc, seara tarziu. Vad o tipa in varsta cu un catel. Ii zice "hai, vrei si si tu?" , se duce la leagan, il ia in brate si il leagana.
Pana nu face si bungee jumping in "tandem" cu javruta-n brate, nu ma convinge ca-i dedicata 100%!
Scris 18 June 2007 - 03:25 PM
Insa, daca privesti bine ce traiectorie are societatea in ziua de azi, nu te va mai surprinde nimic.
Nu-i asa, e mult mai facil sa creasca pisici - isi vede linistita de cariera, nu-si mai oboseste fizicul si psihicul, nu trebuie sa mai faca sacrificii, nu-si mai asuma inca o responsabilitate etc.
Scris 18 June 2007 - 03:29 PM
delia delia, la Jun 18 2007, 04:25 PM, a spus:
Insa, daca privesti bine ce traiectorie are societatea in ziua de azi, nu te va mai surprinde nimic.
Nu-i asa, e mult mai facil sa creasca pisici - isi vede linistita de cariera, nu-si mai oboseste fizicul si psihicul, nu trebuie sa mai faca sacrificii, nu-si mai asuma inca o responsabilitate etc.
Ii inteleg pe undeva pe acestia, cine stie, asa o fi curs destinul lor, dar nu ma pot abtine de la a ramane masca.
Aceasta postare a fost editata de Arcadia2007: 18 June 2007 - 03:29 PM
Scris 18 June 2007 - 03:34 PM
Scris 18 June 2007 - 03:37 PM
delia delia, la Jun 18 2007, 04:25 PM, a spus:
Nu-i musai sa-i judecam pe cei care "nu-si permit" trupeste, "fiziceste", "materialiceste" si "spiritualiceste" sa zamisleasca.
Nu-i asa, e mult mai facil de dat din gura decat sa intelegem ca unii oameni, mai ales batranii, au un "sprijin" sufletesc in matele sau cateii culesi de prin fata blocului?!?
Nu-i asa, e mult mai dificil de ingrijit o blanita decat de aruncat cu pietre-n ea sau de pus otrava-n tavita cu mancare?!?
Ma rog, ideea este ca putem zambi, putem chiar rade-n hohote de semenii nostri, oricare ar fi ei, da' cateodata ar trebui sa ne punem si inimile la bataie spre a incerca sa-i intelegem.
"Ham Ham Ham IUIUIU UIUIEI,
Unde sunt cainii mei, hei
Latrati cu mine acum
.............................
Ham Ham Ham UIUIU UIUIEI, hei"
Scris 18 June 2007 - 03:47 PM
Vorbim impreuna si ne intelegem separat!
Cine arunca cu pietre, oameni buni????
Care cuvant din propozitia cuiva denota "invinovatire"????
Scris 18 June 2007 - 03:51 PM
delia delia, la Jun 18 2007, 04:47 PM, a spus:
Vorbim impreuna si ne intelegem separat!
Cine arunca cu pietre, oameni buni????
Care cuvant din propozitia cuiva denota "invinovatire"????
Ia sa-ti zic si eu care-i problema romanilor, ca vad ca ne pricepem la a da sentinte.
Neasumarea vorbelor, un fel de pleoscaiala verbala insotita de iresponsabilitate.
Aceasta postare a fost editata de diclona: 18 June 2007 - 03:55 PM
Scris 18 June 2007 - 03:54 PM
Eu,daca nu as fi avut copii as fi facut ceea ce am facut pt. copiii mei unui copil strain,fara posibilitati materiale,dar un caracter bun, ajutandu-l sa ajunga un OM!
Dintr-o pisica, orice ai face,vei scoate numai o pisica!
Dintr-un copil ai sanse sa scoti un OM-din pacate reusita nu este garantata si de aceea unii nu risca!
Scris 18 June 2007 - 03:57 PM
Intotdeauna am zis ca...daca voi ajunge la maturitatea necesara cresterii unui copil voi infia unul...ma rog
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Scoala Waldorf
Ce parere aveti despre aceste scoli/gradinite? |
Ryea | 38 | 8.772 |
|
Depresia Postnatala
Cum sa treci peste ea |
PourMoi | 3 | 1.620 |