Xylia, la Aug 21 2008, 04:50 PM, a spus:
Sunt obsedata. Am 1,68 si 64 kg si vreau sa slabesc 10 kg. M-am saturat sa mi se spuna ca sunt "plinuta", m-am saturat sa ma uit in oglinda si sa ma URASC, sa ma apuce plansul, sa refuz sa ies din casa din cauza asta. Pur si simplu sunt obsedata de greutatea mea. Ma spal pe dinti de 7 ori pe zi doar ca sa mi se "altereze" gustul si sa mi se mai duca din pofta de mancare. Paine nu mananc deloc, la zahar am renuntat demut, iar ulei nici atat. Fumez (de 4 ani jumate) cam un pachet de tigari pe zi, am fumat si mai mult (asta iarna ajungeam la 2 pachete). Am avut zile in care n-am mancat nimic, anul trecut faceam jogging, dar acum nu mai pot, ma dor toate oasele, simt ca innebunesc. Tot din cauza jogging-ului aveam dureri la solduri (am coxavalga bilaterala). Am lipsa de calciu si hipoglicemie. Am renuntat la alcool de aproape 2 luni, ptr ca beam destul de mult, iar alcoolul nu face bine la silueta. Dati-mi un sfat...am luat si normoponderol si nu mi-a ajutat cu nimic...
In primul tand schimba-ti mentalitatea! Nu poti avea pretentia de la altcineva sa te respecte si sa te placa daca tu nu te placi pe tine. Atata timp cat vei fi blocata pe "filmul" asta nu iti dau mari sanse de izbanda. Orice problema pleaca de la abordarea gresita a vietii, daca tu crezi ca fumand si infometandu-te o sa scazi in greutate ...atunci lasa-ma sa iti zic ca esti din start o cauza pierduta. Sa nu mai vb de spalatul pe dinti cu pasta de dinti care bineinteles contine fluor- care fluor la randul lui este o substanta extrem de toxica care in timp ataca hipocampusul

...Scuza-ma ca iti zic dar daca constinui in aceasi mentalitate nu o sa reusesti decat eventual sa devii mai plinuta si mai lipsita de selfrespect ....si de neuroni ...
Prima chestie ar fi lasatul de fumat....te lasi de fumat si incepi un stil de viata sanatos bazat pe mancare indestulatoare si hranitoare ...dar sanatoasa...manaca putin dar des (de cel putin 4 ori pe zi). Nu te infometa. Organismul functioneaza pe un anumit principiu si anume, in momentul in care tu incepi sa te infometezi, organismul tau se panicheaza simtind ca hrana nu e indestulatoare si atunci absolut ORICE bagi in gura se depune pt ca organsimul va simti nevoia sa faca provizii pt o perioada grea. Apoi sportul. Fa sport cat mai mult chiar daca e greu la inceput ...fara sport nu o sa ai forma si o sa ai aspectul de orman de carne...pielea...muschii trebuie tonifiati. fa impachetari cu argila pe zonele problema ...argila ajuta la eliminarea toxinelor din tesuturi...impachetari cu ciocolata ....cu alge marine ...etc ...sauna...
Iti garantez ca daca urmezi ceea ce ti-am zis eu in cateva luni o sa arati foarte bine si ai sa vezi si cum starea psihica o sa ti se echilibreze...Good luck!
P.S. sfaturile astea sunt niste sfaturi profesionale...am lucrat destul timp intr-un salon de estetica corporala de prestigiu si am vazut sute de cazuri si cazuri....tot ce pot sa iti zic este ca pana nu pui mana sa faci sport si sa mananci sanatos si sa renunti la tigari nu o sa reusesti nimic