Aceasta postare a fost editata de tony23: 17 June 2007 - 08:53 PM
Recuperarea date sterse din calculator
Scris 17 June 2007 - 08:44 PM
salutare!! am o problema cu recuperarea unor poze sterse din greseala din calculator. am incercat un program dar acesta nu gaseste fisierele pe care le-am sters. ceea ce este ciudat este ca programul gaseste unele fisiere sterse in aceeasi zi dar pozele nu. poate stie cineva ce pot face sau ce programe sa pot folosi. cine ma poate ajuta va rog raspuns cat mai curand posibil pt ca am mare nevoie de pozele alea.multumesc anticipat!
Scris 17 June 2007 - 09:23 PM
Eu folosesc http://www.undelete-plus.com/.. dar daca programul tau nu le gaseste probabil nu mai sunt recuperabile
Scris 24 September 2007 - 08:31 PM
Sal mi-am sters niste poze din calculator si nush cum sa le rezcuperz va rog ajutatima!!!!Am incarcat cu un program rsn_en da nu a mers.Va multumesc
Scris 25 September 2007 - 10:02 AM
GigJoe, la Sep 24 2007, 11:37 PM, a spus:
dar de ce nu iti restaurezi calc-ul si gata
e mai simplu
e mai simplu
Asta cu conditia sa fi creat un restore point inainte pentru partitia pe care avea pozele. Si chiar in cazul ala, nu cred ca tot discul este pastrat in restore, in general sunt doar fisierele sistemului
Scris 25 September 2007 - 11:16 AM
asta daca nu a dezactivat restorul de pe celelalte partiti, in cazul de sus partitia cu pozele
poti incerca programe de recuperare sunt cu ..... sutele
Eu am avut o alta problema, m-am trezit peste noapte fara nici o partitie si totul sters de pe hdd: documente ptr facultate, muzica, poze, baza de date de la firma..multe lucruri importante.
AM incerca sute de programe de recuperare si am reusit cu unu singur .
Stellar Phoenix e programul care m-a ajutat cel mai mult
Ti-l recomand.
poti incerca programe de recuperare sunt cu ..... sutele
Eu am avut o alta problema, m-am trezit peste noapte fara nici o partitie si totul sters de pe hdd: documente ptr facultate, muzica, poze, baza de date de la firma..multe lucruri importante.
AM incerca sute de programe de recuperare si am reusit cu unu singur .
Stellar Phoenix e programul care m-a ajutat cel mai mult
Ti-l recomand.
Scris 26 September 2007 - 07:05 PM
Sal mi-am sters niste poze din calculator si nush cum sa le recuperez va rog ajutatima!!!!Am incercat cu un program rsn_en da nu a mers.SPUNWTIMI SI MIE DE UNDE POT SA IAU UN PROGRAM BUN SI CU LICENTA.VA MULTUMESC!
Scris 26 September 2007 - 08:22 PM
Domnule problema, ai mai intrebat o data si ai primit si raspunsuri; alte intrebari n-ai?
Scris 15 November 2007 - 05:16 PM
Sall am si eu o intrebare de unde pot DEbifa VIEW WORKGROUP COMPUTERS sa numai imi intre cei din cartier in Pc,unii am vazut ca au parola la alti nu poti intra deloc da eroare,orice varianta e buna daca stiti casa numai imi intre lumea in Pc ca eu nu folosesc asa ceva,SI inca ceva dupa tot o sa-mi mai apara pc acolo? si daca Da vreau sa stiu daca inclusiv eu dau clik pe el daca imi da si mie eroarea ,adica sa am certitudinea ca numai poate intra nimeni VA MULTUMESC
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme dvd Samsung SH-S223Q/BEBN | llmihai | 0 | 1.145 |
|
probleme laptop | Adrianu93 | 0 | 2.591 |
|
probleme placa retea | narok27 | 1 | 1.908 |
|
Care program? | fericirea | 4 | 6.012 |