Aceasta postare a fost editata de DaffDan: 17 June 2007 - 03:09 PM
Pagina 1 din 1
Program de flodat p mess!
Scris 17 June 2007 - 03:07 PM
Care ar putea sa ma ajute si pe mine cu un program de flodat(adica tr multe buzz-uri,scream-uri,si invitatii de play games) pe messenger va rog!!!!Am pe cineva in lista care ma flodeaza tot timpul care vreo 100 de id-uri acea persoana si de fiecare data intra de pe alt id si degeaba il bag la ignore ca intra cu alt id!!!!!!Va multumesc anticipat!!!!
Scris 19 June 2007 - 11:22 AM
Iti zic cum sa te pazesti de floduri. In primul rand ii dai ignore la ala care te flodeaza. Daca zici ca te flodeaza cu cate un alt id (pe care tu nu il ai in lista) atunci mergi la Messenger -> Preferences -> Ignore list si alege optiunea "Ignore anyone who is not on my messenger list" si atunci nu te mai poate floda de pe un id pe care tu nu il ai in lista.
Scris 19 June 2007 - 11:39 AM
DaffDan, la Jun 17 2007, 04:07 PM, a spus:
Care ar putea sa ma ajute si pe mine cu un program de flodat(adica tr multe buzz-uri,scream-uri,si invitatii de play games) pe messenger va rog!!!!Am pe cineva in lista care ma flodeaza tot timpul care vreo 100 de id-uri acea persoana si de fiecare data intra de pe alt id si degeaba il bag la ignore ca intra cu alt id!!!!!!Va multumesc anticipat!!!!

ce idee traznita!
adica..vrei sa faci ca el...?
Scris 21 June 2007 - 04:34 PM
Da va multumesc pentru raspunsuri dar as vrea daca stie cineva un site de unde sa pot si eu descarca un astfel de prog.Nu il vreau neaparat ca sa flodez aceea persoana!!!!!
Scris 30 June 2007 - 04:59 PM
ChrisTinA_WhisperWind, la Jun 22 2007, 02:43 AM, a spus:
vreau si eu un program de floodat
e o idee interesanta 
Am eu un program dar sa sti k nu este chiar pt floodat...
Scris 02 July 2007 - 11:48 PM
va rog puneti un site de unde sal pot da jos!!!!!1orice fel de program de genul asta!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
miserable+failure | tahionic | 2 | 5.331 |
|
Pagina de muzica | roportal | 1 | 4.738 |
|
Ce vulnerabilitati are browserul tau (daca folosesti IE) | roportal | 1 | 4.058 |
|
bootare windows | maramaura | 1 | 3.239 |
|
Gasiti diferentele | tahionic | 27 | 15.716 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis