Ne intalnim azi? Cat timp acordati persoanei iubite?
Scris 21 April 2005 - 12:20 AM
Scris 21 April 2005 - 12:30 AM
Tine minte,un foc se stinge daca nu e intretinut...ochii care nu se vad se uita.....
Dar ai grija sa nu treci in cealalta parte si sa o sufoci cu prezenta..nici asa nu e bine ..oricum,esti baiat mare si te descurci tu..
Scris 21 April 2005 - 09:41 AM
Scris 04 May 2005 - 04:42 PM
Scris 05 May 2005 - 07:39 AM
Scris 05 May 2005 - 02:29 PM
Scris 07 May 2005 - 04:58 PM
comunica cu ea si vezi care-i sunt obiceiurile, daca ii place sa se plimbe faceti acest lucru impreuna. puteti sa va plimbati si in acelasi timp sa rezolvati si alte probleme, cum ar fi sa cautati ceva sau eu stiu..nu ar strica sa-i ceri cate un sfat la cate ceva poate o sa-i faca placere...
bafta oricum...:pee
Scris 13 July 2006 - 10:09 AM
Sorinake, la Apr 21 2005, 01:20 AM, a spus:
eu am o relatie de 6 ani si el munceste foarte mult,petrecem foarte putin timp impreuna.......de multe ori
ne-a batut despartirea in geam......ma simteam singura,el nu mai avea timp sa ma rasfete asa cum facea la inceput si mintea imi zbura in toate directiile,dc are pe altcineva,dc nu ma mai iubeste,dc....,dc...si tot asa;
am invatat sa am incredere in el si am inteles ca nu este optiunea lui sa munceasca asa de mult(asta este serviciul lui),si pana la urma munceste pt noi doi sa ne fie mai bine intr-o buna zi......si ne este dar singuratatea apasa.....acum stam impreuna si este mult mai bine,cel putin ne vedem noaptea
dc vrei o relatie stabila incearca sa-ti faci timp pentru acea persoana,cat se poate si dai mereu siguranta ca nu s-a schimbat nimic ca o iubesti chiar mai mult pe zi ce trece,ca iti lipseste......gaseste timp pentru cuvinte frumoase(asta se poate face si prin telefon)si spunei cat iti lipseste.......asta este sfatul meu sper sa te ajute la ceva
Scris 13 July 2006 - 10:43 AM
Acu'mi-am ales prietena chiar de la mine de la servici.Ne mai intalnim cate 5 minute,stau cu ochii pe ea
Si cand te gandesti ca la tot ceea ce s-a spus pana acum,mai exista si un prieten care o va ajuta sa-si umple timpul asta petrecut fara tine
Scris 13 July 2006 - 10:49 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
PAGINA DE JURNAL-Cand o femeie moare si renaste | sabina00 | 54 | 14.755 |
|
am o problema in dragoste
e groasa rau |
MICRO ICE BOGDAN | 58 | 6.204 |
|