sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ne intalnim azi? Cat timp acordati persoanei iubite? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sorinake 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-April 05

Scris 21 April 2005 - 12:20 AM

In primul rand buna si salut tuturor. Sunt cam nou pe aici asa ca trebuia sa va salut. :cry: M-am decis sa va intreb pe voi cat timp petreceti alaturi de cel/cea de langa voi. Va intreb pentru ca sunt patit...ultimele relatii sa-au incheiat exact din aceasta cauza si cu reprosul: "Nu petrecem destul timp impreuna! Nu ne vedem atat de des precum as vrea!" Poate am gresit eu cu ceva...de fapt sunt sigur de acest lucru. In fine,ce sa mai lungesc vorba, vreau sa vad voi cum reusiti sa va impartiti timpul, poate mesajele voastre imi vor fi de ajutor. Ne "auzim". Pa. :pee
0

#2 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 21 April 2005 - 12:30 AM

In primul rand il salut pe bunul meu prieten Sorinacae....si vreau sa ii spun bun venit pe Roportal....despre topic,ce pot sa spun...intotdeauna neglijarea persoanei iubite va duce la o racire a relatiei fiindca va cauta afectiunea in alta parte....Chiar daca ea ar sti ca ceea ce faci e necesar,va considera indirect o lipsa de sentimente...deci sfatul meu este sa iti gasesti timp cat mai mult pentru persoana iubita,asta insemnand chiar sa faci unele sacrificii in ceea ce priveste alte activitati...
Tine minte,un foc se stinge daca nu e intretinut...ochii care nu se vad se uita.....
Dar ai grija sa nu treci in cealalta parte si sa o sufoci cu prezenta..nici asa nu e bine ..oricum,esti baiat mare si te descurci tu.. :cry:
0

#3 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 21 April 2005 - 09:41 AM

Eu stau mai toata ziua singura doar cu copilul si motanul dar, desi sufar mult de singuratate nu pot spune ca o consider ca neglijare din partea sotului meu .El lucreaza la Directia-Protocol a unei banci si nu are un program batut in cuie.Uneori trebuie sa plece si sambata si duminica cu probleme specifice serviciului lui.Atata timp cat asta ne asigura traiul nu pot sa zic nimic.Mi-a fost greu dar am inteles ca atata vreme cat am incredere in el ca isi vede de treaba si ca nu profita de drumurile astea ca sa faca bazaconii nu am decat sa-mi gasesc alte ocupatii cat lipseste el si sa-i raspund prezent (si nu numai)de cate ori suntem impreuna acasa.Ca sfat nu pot sa-ti spun decat ca trebuie sa comunici cat mai mult cu partenerul si ca e bine sa-la tratezi cu toata atentia cuvenita unui om iubit.Asta daca te intereseaza cu tot dinadinsul sa pastrezi acea relatie.Trebuie sa pui osul la treaba,nu sa-ti lasi viata in bataia vantului!Bafta! :cry:( Trebuie sa simta ca te intereseaza sa va simtiti amandoi bine cand sunteti impreuna)
0

#4 Utilizator offline   vangy1301 

• Bestiutza:)
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 04 May 2005 - 04:42 PM

AnMar are foarte mare dreptate...se vede ca are experienta multa..(inca nu am apucat sa citesc ce mi-ai spus...rusine mie..da am o gramada de treaba..stiu ca e jalnica scuza...da e adevarata..oricum nu uit..si`o sa o citesc!)Acuma..Sorinacae..ideea e ca asa cum zice si AnMar daca nu`la tratezi cu toata atentia cuvenita unei persoane iubite..si nu comunici suficient..e cam inevitabil ceea ce ti se intampla..insa vezi tu...sfatu e sfat..noi vorbim din experienta..tu stii ce ai de facut,noi doar iti prezentam urme ale drumului pe care ai putea sa mergi..tu alegi. :tease: Dar daca vrei ca fata sa fie langa tine..,sa te iubeasca pana la sfarsit..ar trebui sa ii oferi mai multa atentie...si cum se zicea crystyann ..nu f multa...sa o sufoci..asta tu ar trebui sa simti... :tease:
0

#5 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 05 May 2005 - 07:39 AM

Nu-ti mai cere scuze.Citesti si raspunzi cand poti si cand ai chef.Aici e la libera noastra alegere.Nu suntem la birou!Se intampla ca si eu sa nu pot intra pe Internet sau sa am treaba mai multa sau sa nu citesc tema respectiva.Nu ne mananca nimeni!Iar cu simtirea...trebuie mai intai sa vrei,sa nu fi egoist,sa nu fi orgolios.Sa stii sa traiesti mereu pentru doi! :tease: . :lucca: !
0

#6 Utilizator offline   vangy1301 

• Bestiutza:)
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 05 May 2005 - 02:29 PM

Saru`mana :tease: am inteles. Sunt cam nou ::cry:: dar prind repede ;) Daca stii sa`o surprinzi in mod placut..sa`i faci mici cadouase...nu neaparat lucrusoare..sau ma rog lucruri scumpe..ci pur si simplu sa`o surprinzi(cuvinte ...fapte..)..vei fii uimit de ce se poate intampla.Daca nu lasi de la tine...nu rezolvi nimic..Ma gandesc aici si la un lucru..poate ea te neglija putin(nu stiu..zic si eu..)..tu ii raspundeai cu aceeasi moneda?? :tease:" Iubiti-va mult :tease:
0

#7 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 07 May 2005 - 04:58 PM

nu stiu ce sfat as putea sa iti dau. eu sunt mica si am o relatie da un an si acusica fac si o luna, dar noi suntem in aceasi clasa si ne vedem zilnic. parintii mei, in special mama il adora si vine foarte des la mine acasa, cam o zi da una nu in timpu scolii si tot weecaedu stam impreuna. sincer relatia merge bine dar cred ca are si dezavantaje deoarece din cauza timpului petrecut impreuna suntem cam gelosi in caz ca nu ne vedem o zi doua.
comunica cu ea si vezi care-i sunt obiceiurile, daca ii place sa se plimbe faceti acest lucru impreuna. puteti sa va plimbati si in acelasi timp sa rezolvati si alte probleme, cum ar fi sa cautati ceva sau eu stiu..nu ar strica sa-i ceri cate un sfat la cate ceva poate o sa-i faca placere...
bafta oricum...:pee
0

#8 Utilizator offline   luna_albastra 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-July 06

Scris 13 July 2006 - 10:09 AM

Vezi postareaSorinake, la Apr 21 2005, 01:20 AM, a spus:

In primul rand buna si salut tuturor. Sunt cam nou pe aici asa ca trebuia sa va salut. :angry: M-am decis sa va intreb pe voi cat timp petreceti alaturi de cel/cea de langa voi. Va intreb pentru ca sunt patit...ultimele relatii s-au incheiat exact din aceasta cauza si cu reprosul: "Nu petrecem destul timp impreuna! Nu ne vedem atat de des precum as vrea!" Poate am gresit eu cu ceva...de fapt sunt sigur de acest lucru. In fine,ce sa mai lungesc vorba, vreau sa vad voi cum reusiti sa va impartiti timpul, poate mesajele voastre imi vor fi de ajutor. Ne "auzim". Pa. :angry:

eu am o relatie de 6 ani si el munceste foarte mult,petrecem foarte putin timp impreuna.......de multe ori
ne-a batut despartirea in geam......ma simteam singura,el nu mai avea timp sa ma rasfete asa cum facea la inceput si mintea imi zbura in toate directiile,dc are pe altcineva,dc nu ma mai iubeste,dc....,dc...si tot asa;
am invatat sa am incredere in el si am inteles ca nu este optiunea lui sa munceasca asa de mult(asta este serviciul lui),si pana la urma munceste pt noi doi sa ne fie mai bine intr-o buna zi......si ne este dar singuratatea apasa.....acum stam impreuna si este mult mai bine,cel putin ne vedem noaptea :crazy:

dc vrei o relatie stabila incearca sa-ti faci timp pentru acea persoana,cat se poate si dai mereu siguranta ca nu s-a schimbat nimic ca o iubesti chiar mai mult pe zi ce trece,ca iti lipseste......gaseste timp pentru cuvinte frumoase(asta se poate face si prin telefon)si spunei cat iti lipseste.......asta este sfatul meu sper sa te ajute la ceva :angry:
0

#9 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 13 July 2006 - 10:43 AM

Mda,cam asa e si eu sunt patit intr-o chestie de asta.Imi amintesc si acum :angry: .In masina mea,doar noi doi imi spunea ca trebuie sa ne despartim.Eu toata ziua la munca (programul e foarte incarcat 8.30-18 teoretic,practic mai greu) Imi spunea,tu tot timpul esti plecat si nu stai langa mine :angry: Asa ca in ciuda uimirii mele cand ascultam tot ceea ce imi spune, i-am dat dreptate.Ca orgoliul meu a fost foarte ranit,asta nici nu mai conteaza.
Acu'mi-am ales prietena chiar de la mine de la servici.Ne mai intalnim cate 5 minute,stau cu ochii pe ea :crazy: sansele sa faca ceva gresit sunt nule.Aproape.....
Si cand te gandesti ca la tot ceea ce s-a spus pana acum,mai exista si un prieten care o va ajuta sa-si umple timpul asta petrecut fara tine :angry:
0

#10 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 13 July 2006 - 10:49 AM

depinde de la om la om.... eu cu sotul meu am stat 2 ani de facultate impreuna... Eu am terminat prima (ca nu am repetat 2 ani ca el :crazy:) si m'am intors acasa. Un an de zile ne vedeam extrem de rar , cateodata chiar si numai o data pe luna. Cu toate astea am ramas impreuna...
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis PAGINA DE JURNAL-Cand o femeie moare si renaste sabina00  54 14.755
Topic inchis am o problema in dragoste
e groasa rau
MICRO ICE BOGDAN  58 6.204
Topic inchis ce faci atunci cand nu te mai vrea? JonnY  45 17.594
Hot Topic (New) am si eu o mica dilema pls ajutor anonimul  53 8.800
Topic inchis Fitze & Sinceritate.. (fi sincer(a).
Ce credeti ca ajuta fitze(le)
adi_friends  67 18.522