sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Joao de Deus Omul miracol? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 25 February 2009 - 10:27 PM

Vezi postareamihaela1, la Jul 15 2007, 06:25 PM, a spus:

Eu am o singura intrebare: Daca reda vederea celorlalti prin operatii miraculoase, de ce tocmai el poarta ochelari cu dioptrii destul de mari? Sa nu se fi inventat inca miracolul si pentru boala lui de ochi?

Pentru ca este medium. Joao opereaza in stare de transa, doar oferindu-si corpul drept instrument entitatilor care au fost in alte vieti ilustri medici si care il ghideaza... nu are cum sa-si faca siesi operatie in conditiile astea.
Exista un numar extrem de mic de persoane, care nu au reusit sa fie salvate nici chiar de Joao. Si probabil ca el stia asta - ca nu mai e nimic de facut. Dar cine ar avea inima sa refuze un bolnav care a facut atata drum pana acolo,in brazilia si sa-i spuna direct: " Tu nu mai esti traitor pe pamantul asta, nu-mi pierd timpul cu tine!"

Totusi, faptul ramane fapt: milioane de oameni vindecati pe gratis de cele mai cumplite boli nu au cum sa nu impresioneze...si sa ne puna pe ganduri, oricat de sceptici am fi.
0

#22 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 14 March 2009 - 10:31 AM

Vezi postareavali_, la Feb 23 2009, 10:28 PM, a spus:

fiinca exista sau nu compatibilitate intre terapeut si pacient. asa se explica vindecarea rapida a unora iar altii nu se vindeca nici in luni de tratament.
deceneus tu e posibil in alta viata/existenta sa fi avut ceva de impartit cu el .

Da, vali, e adevarat ce spui tu dar nu cred ca e singurul motiv pt care unii se vindeca si altii nu. Cred ca mai e vorba si de karma, in sensul ca unii poate nu merita sa se vindece, mai au de platit niste pacate anterioare si nu au suferit inca destul.
In ceea ce ma priveste pe mine...e posibil sa fi avut ceva de impartit cu el altadata, oricum n-am sa cercetez. Ideea e ca Joao in timp ce opereaza e in transa si vin entitati si se maifesta prin el, eu nu sunt convins ca acele entitati sunt benefice. Si entitatile malefice au potente vindecatoare, doar ca acestea intotdeauna iti vor cere ceva foarte pretios in schimb, si anume sufletul, spre deosebire de cele benefice care nu vor cere niciodata nimic
0

#23 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 14 March 2009 - 06:55 PM

despre acei oameni se mai stie ceva, dupa ce au plecat ? cat au mai trait ? mai traiesc?
0

#24 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 14 March 2009 - 11:29 PM

Vezi postareama-o, la Mar 14 2009, 06:55 PM, a spus:

despre acei oameni se mai stie ceva, dupa ce au plecat ? cat au mai trait ? mai traiesc?

Daca te referi la cei tratati de Joao, din patru persoane cate cunosc eu care s-au lasat tratate de el, una s-a vindecat, alta se simte din nou foarte rau si de celalte doua, carora li s-a ameliorat starea de sanatate dupa tratament, nu mai stiu nimic, probabil sunt bine mersi.
0

#25 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 16 March 2009 - 08:39 AM

incepand cu duminica 15 martie 2009 ora 18, pe pro tv, la emisiunea "Romania, te iubesc!", a inceput un reportaj despre Joao de Deus si vindecarile sale. emisiunea este in fiecare duminica .
0

#26 Utilizator offline   al3xy0 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-March 09

Scris 16 March 2009 - 07:45 PM

Vezi postarea*Arcadia*, la Feb 25 2009, 09:37 AM, a spus:

Am trimis si eu o poza, dar referitor la un eveniment din viata mea. Nu am ajuns la vreo concluzie ca nu am cercetat subiectul.

salut...te rog spune-mi si mie cum ai trimis poza....si daca iai zis despre ce e vb sau stie el...ast rasp..
0

#27 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 16 March 2009 - 09:18 PM

cred că vindecătorii ăştia au succes pt că oamenii vor să îi creadă, e mai mult o autosugestie

şi la astfel de vindecătorii apelează oamenii foarte disperaţi că nu au găsit altă soluţie pt boala lor sau oamenii dispuşi să creadă orice şi pe oricine
0

#28 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 17 March 2009 - 07:10 AM

azi la stiri pe PRO TV un reportaj pe aceasta tema!!!!!!!!!!!
0

#29 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 17 March 2009 - 08:30 AM

"Uluitor, el chiar îi tratează pe mulţi dintre aceştia – medici şi poliţişti – de bolile lor considerate incurabile de medicina clasică. Clerici, rabini şi călugăriţe din întreaga lume au scris mărturii despre vindecările sale miraculoase."

Cam asta spune totul despre omul lui D-zeu.

A vindecat nshpe milioane de oameni(incluzand probabil oameni de stiinta si medici), dar cartile despre el sunt scrise de clerici, rabini si calugarite. Hmmmmmmmmmmmmm

Aceasta postare a fost editata de Demimurgul: 17 March 2009 - 08:31 AM

0

#30 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 17 March 2009 - 08:42 AM

omu afirma ca nu el vindeca . lasa niste entitati sa se manifeste prin el.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Piramidele din Egipt acidcromaticle  305 55.231
Replici noi Castelul Iuliei Hasdeu din Campina Tip Dubios  8 3.080
Hot Topic (New) Atasamente Triunghiul Bermudelor
Marele mister
Ally  55 36.245
Hot Topic (New) Atasamente Un baiat neobisnuit prezice mari catastrofe pe Terra in 2009 si 2013
Incredibil...dar nu se stie cat de adevarat!
Spyder  190 73.678
Hot Topic (New) Miracole...
Totul despre...
Bagherra  61 13.821