sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema cu vecinul de sus Un sfat... Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 17 June 2007 - 07:21 PM

Vezi postareaAnya2007, la Jun 17 2007, 04:00 PM, a spus:

Toti sunt niste gunoaie sociale, bolnavi mintal( si el si parintii). Nu prea ai ce face decat sa rezisti. Situatii de acest gen sunt mii, politia nu le rezolva. Pana nu pier ticalosii , nu vei avea alta solutie. Amenzile le ignora, si asa sunt niste dobitoace care nu au nimic de-a face cu societatea, decat prin faptul ca traiesc intre oameni, pe care ii terorizeaza. Daca te vei chinui sa le faci rost de ajutor social, vei constata cu stupoare, ca datoriile lor vor ramane constante ba , mai rau, banii respectivi ii vor bea. Asa ca nu te mai agita. Am avut 3 cazuri similare in bloc. Pana nu au murit, nimic si nimeni nu i-a schimbat. Unul dintre ei, cel putin, era decompensat psihic rau...a vrut sa arunce blocul in aer, ca sa se razbune pe nu stiu ce vecin. Chiar a deschis gazul, si a luat o canistra cu benzina, ca sa isi definitiveze opera. A venit politia, a fost ceva tambalau, iar in final, politia ne-a sfatuit sa facem noi ceva sa ne intelegm cu el. L-au dus o ora la sectie, l-au plimbat pe la psihiatrie in acea nopate, si apoi l-au "plantat" acasa....sa ne descurcam noi cu el. Asa ca pana nu si-a dat obstescul sfarsit, toti am trait numai in groaza.

bolnavii nu sunt gunoaie iar parintele isi iubeste copilul indiferent de modul si directia in care se manifesta o presupusa nebunie a lui ...e peste puterile unui parinte sa nu si poata ierta copilul...
- nu numai ca nu ai dat nici un sfat dar ai venit si ai asternut cinci randuri pline de ura -
on : daca te deranjeaza atat de tare pe cat spui nu te mai gandi la faptul ca parintii vor plati amenda si da tel la politie de cate ori e cazul...toti banii se vor duce pe amenzi si constransi de imprejurare poate vor lua masuri impotriva fiului...daca spui ca nu dai telefon de mila parintilor atunci te invit sa rabzi caci nu se poate face bine fara a fi platit.
0

#12 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 19 June 2007 - 08:48 AM

Vezi postareamikininam, la Jun 16 2007, 02:07 PM, a spus:

Daca ai nervii tari vei rezista,daca nu,va trebui sa te muti...Crede-ma,alta solutie nu ai.

si poate nimereste si mai rau...

daca o persoana nu vrea sa fie ajutata, nu-i poti oferi ajutorul...exista diverse asociatii care se ocupa de probleme ca violenta in familie si ofera sprijin
daca simti nevoia sa faci ceva, discuta cu batranii. Daca ei nu vor sa faca ceva cu fiul lor, poate pentru ca neaga faptele sau din cauza fricii, atunci ai putea sa le spui ca ar fi inspre binele fiului sa primeasca ajutor.
daca crezi ca e mai bine sa stai deoparte, atunci... izoleaza-ti fonic apartamentul...
0

#13 Utilizator offline   Dudu79 

• Nebun
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 07

Scris 19 June 2007 - 09:36 AM

cheama ambulanta de la nebuni , sau bate-i pana se linistesc
0

#14 Utilizator offline   Anya2007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 19 June 2007 - 05:25 PM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Jun 17 2007, 08:21 PM, a spus:

bolnavii nu sunt gunoaie iar parintele isi iubeste copilul indiferent de modul si directia in care se manifesta o presupusa nebunie a lui ...e peste puterile unui parinte sa nu si poata ierta copilul...
- nu numai ca nu ai dat nici un sfat dar ai venit si ai asternut cinci randuri pline de ura -
on : daca te deranjeaza atat de tare pe cat spui nu te mai gandi la faptul ca parintii vor plati amenda si da tel la politie de cate ori e cazul...toti banii se vor duce pe amenzi si constransi de imprejurare poate vor lua masuri impotriva fiului...daca spui ca nu dai telefon de mila parintilor atunci te invit sa rabzi caci nu se poate face bine fara a fi platit.

Unde dai si unde crapa...mai citeste si tu despre ce se vorbea pana sa comentezi pe langa subiect. Este vorba de niste adulti, responsabili, si care chiar SUNT GUNOAIE SOCIALE. Si nu ma deranjeaza pe mine, ci pe altii...asa incat, next time, citeste cu atentie subiectul, si pe urma posteaza aiurea. Daca tu ai o dominanta cu vreun copil care face ceva trasnai, e problema ta, aici se discuta despre o familie de gunoaie sociale...si daca crezi tu ca sunt oameni, te rog sa faci tu schimb de apartament cu cei care locuiesc in apartamentul de sub ei, ca sa poti sa ii tratezi tu ca pe niste oameni, si sa vedem dupa ce te vor scoate din minti, cu ce ochi ii vei privi.
Chestiile astea "crestinesti" cu toate haimanalele, aplica-le cand ai probleme cu acesti indivizi, si mai vorbim despre ce sunt ei, dupa ce te vor scoate din minti.

Vezi postareaAnya2007, la Jun 19 2007, 06:22 PM, a spus:

Unde dai si unde crapa...mai citeste si tu despre ce se vorbea pana sa comentezi pe langa subiect. Este vorba de niste adulti, responsabili, si care chiar SUNT GUNOAIE SOCIALE. Si nu ma deranjeaza pe mine, ci pe altii...asa incat, next time, citeste cu atentie subiectul, si pe urma posteaza aiurea. Daca tu ai o dominanta cu vreun copil care face ceva trasnai, e problema ta, aici se discuta despre o familie de gunoaie sociale...si daca crezi tu ca sunt oameni, te rog sa faci tu schimb de apartament cu cei care locuiesc in apartamentul de sub ei, ca sa poti sa ii tratezi tu ca pe niste oameni, si sa vedem dupa ce te vor scoate din minti, cu ce ochi ii vei privi.
Chestiile astea "crestinesti" cu toate haimanalele, aplica-le cand ai probleme cu acesti indivizi, si mai vorbim despre ce sunt ei, dupa ce te vor scoate din minti.

Iar individul de care am povestit eu avea vreo 50 ani, cam multisor pentru a mai fi cenzurat de parintii sai care erau deja in groapa. Si era un vagabond...gunoi social, asa cum am mai spus.
0

#15 Utilizator offline   mikininam 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 07

Scris 03 July 2007 - 10:02 AM

Am adresat o petitie conducerii IPJ si mi s-a raspuns:...prevederile art 28 si 29 din legea 61/1991 se aplica persoanelor care tulbura linistea si ordinea publica prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma...
E citat...
Cum ramine cu animalele?
0

#16 Utilizator offline   condors 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 03 July 2007 - 10:47 AM

Vezi postareabroink, la Jun 16 2007, 01:47 PM, a spus:

Salut,

Am o problema cu vecinul de sus si nu stiu cum sa procedez.
Impreuna cu sotia am cumparat un apartament cu 2 camere la etajul 2.
La prima intalnire cu administratorul ni sa atras atentia ca deasupra noastra locuieste o presona cu ceva probleme mentale, dar ca nu ar fi periculos in afara apartamentului.
Persoana respectiva locuieste impreuna cu parintii, 2 batrani, pe care ii bate nu conteaza ora (astazi era 5 dimineata si mama dansului incepuse sa tipe). Am inteles ca s-a mai chemat politia dar nu au avut ce sa faca decat sa le dea amenda, pe care tot batranii au platit-o. Tipul respectiv nu este declarat nebun si nu are pensie speciala....e pur si simplu un parazit pe spinarea parintilor. Acestia in schimb nu vor sa faca nimic pentru a il interna sau a il calma.

Acum ce pot face eu? Daca chem politia nu schimb nimic, cred ca mai rau fac pentru ca amenda tot ei o sa o plateasca.
Un sfat?

Multumesc anticipat,
Marian

Orice nas isi are nasul, o mica "explicatie" nu strica. Rupe-i gura, da-l cu capu' de perete\bordura si sa-l vezi ce se linisteste :jester:
0

#17 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 03 July 2007 - 10:51 AM

Vezi postareacondors, la Jul 3 2007, 11:47 AM, a spus:

Orice nas isi are nasul, o mica "explicatie" nu strica. Rupe-i gura, da-l cu capu' de perete\bordura si sa-l vezi ce se linisteste :jester:

Oh , da , ajuta-l sa muste din asfalt , poate ii e foame. :o:
0

#18 Utilizator offline   Dudu79 

• Nebun
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 07

Scris 03 July 2007 - 11:10 AM

bataia e rupta din Rai
0

#19 Utilizator offline   condors 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 03 July 2007 - 01:03 PM

Vezi postarea♥ Simplu_Ana ♥, la Jul 3 2007, 11:51 AM, a spus:

Oh , da , ajuta-l sa muste din asfalt , poate ii e foame. :jester:

Stiu ca esti singura persoana de pe acest forum care ma cunoaste din acest motiv stii ca nu as minti. Stii foarte bine ca la mine ceea ce vorbesc\scriu este echivalent cu ceea ce gandesc si fac

Vezi postareaChucky79, la Jul 3 2007, 12:10 PM, a spus:

bataia e rupta din Rai

Depinde si cat il bati, ca parca nu vreau sa vina militienii la usa mea pentru un fraier
0

#20 Utilizator offline   mikininam 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 07

Scris 03 July 2007 - 02:29 PM

si cine e fraierul,vecinul tacanit care face mereu scandal sau tu ca nu il pocnesti (pe ascuns)...? ce,la voi nu se poate lua lumina pe scara "intimplator"? dar daca erai genul o rezolvai pina acum...asa am si eu o situatie...am pus baza pe autoritati...mai bine puneam acid...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Medierea
Ce este medierea?