coitus intrerupt
Scris 14 June 2007 - 10:48 PM
ca exista si f multe cupluri care practica metoda de ani de zile,cu rezultate ,adik fara ca femeia sa ramina gravida.
Scris 14 June 2007 - 11:58 PM
Scris 15 June 2007 - 12:01 AM
me_woman, la Jun 14 2007, 10:48 PM, a spus:
ca exista si f multe cupluri care practica metoda de ani de zile,cu rezultate ,adik fara ca femeia sa ramina gravida.
dar exista si f multe cupluri care practica metoda de ani de zile, cu rezultate, adik femeia ramine gravida cand nu trebe
Scris 15 June 2007 - 01:13 AM
Nu amenint, insa femeia la o intrerupere din asta te poate omori !!!! involuntar !!!!
Scris 15 June 2007 - 07:09 AM
nightwish, la Jun 15 2007, 12:58 AM, a spus:
Nu e chiar atat de nesigura daca este practicata corect.
Oricum... faptul ca sunt cupluri care o practica si care nu au avut sarcini nu reprezinta nimic...
Daca rata de esec a metodei este pe la un max 30% asta tot inseamna ca sunt 70% din practicanti care au fost "protejati". Din punctul asta de vedere e cam aproape de metoda calendarului.
Scris 15 June 2007 - 08:50 AM
me_woman, la Jun 15 2007, 12:48 AM, a spus:
Daca nu au ramas insarcinate inseamna ca nu se aflau in perioada fertila sau din alte motive (vezi insuficienta mucului fertil, ovare disfunctii etc etc). In timpul excitarii barbatul pierde un lichid care contine spermatozoizi, cand are erectie si un pic inainte de a ejacula. Faptul ca iese din vagina inainte de a ejacula este important dar din pacate insuficient pentru a evita o sarcina.
Scris 15 June 2007 - 09:17 AM
Scris 15 June 2007 - 12:20 PM
daca exista maxim autocontrol ,cred k merge.sa nu ajunga lichid seminal in interior.un grad de risc exista si cu cel preseminal..
sunt convinsa ca aproape toti barbatii de pe forum au practicat asta.
Scris 15 June 2007 - 12:51 PM
me_woman, la Jun 15 2007, 02:20 PM, a spus:
daca exista maxim autocontrol ,cred k merge.sa nu ajunga lichid seminal in interior.un grad de risc exista si cu cel preseminal..
sunt convinsa ca aproape toti barbatii de pe forum au practicat asta.
Vad ca esti "foarte" bine informata
Sa ai parte de o familie numeroasa
Emisia de spermatozoizi nu se produce doar in momentul ejacularii, dar si inainte, in timpul erectiei, in secretiile de lichid lubrificant al penisului. Pentru o fecundare sicura, atunci cand femeia indeplineste toate conditiile de fertilitate (idem si barbatul), este de ajuns un minim de spermatozoizi pentru ca aceasta sa se verifice.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Masturbarea, placerea sexuala, Problema medicala?! | Daniel_M | 8 | 1.085 |
|
SA IMI BAG PULA IN MAMELE VOASTRE | Guest__* | -1 | 124 |
|
Satisfactia sexuala | Nelinistita | 37 | 5.935 |
|
Ce parere aveti despre orientarile bisexuale? | L@urentiu95 | 5 | 1.645 |