sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

zapp internet unlimited vs 3g broadband vodafone o scurta comparatie intre cele doua servicii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   unabletobenarcis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 14 June 2007 - 06:17 PM

recent mi am cumparat un laptop si as avea nevoie de internet fara sa fiu conectat la cablu toata ziua, care sa-mi ofere mobilitate si acoperire in acelasi timp. ceea ce as dori sa aflu este urmatorul fapt: vodafone are acum oferta aceasta foarte calumea, dar cu un tarif de 40 dolari ai trafic 2x2gb in timp ce la zapp ai la 40 dolari trafic nelimitat, pretul este aproximativ si fara tva.
as vrea sa aflu parerea celor care deja folosesc aceste servicii, iar ceea ce ma intereseaza cel mai mult este: acoperirea, tariful, achizitionarea cardurilor, si calitatea, intr-o expresie ceva care sa ma convinga sa aleg un provider sau altul.
as mai dori sa aflu daca downloadurile prin programele de descarcare gen dc++ sunt inregistrate de provideri.
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 14 June 2007 - 07:57 PM

zapp poate merge ca un dial-up bun, dar oscileaza si din cind in cind te mai " arunca" afara.
0

#3 Utilizator offline   unabletobenarcis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 15 June 2007 - 09:35 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Jun 14 2007, 08:57 PM, a spus:

zapp poate merge ca un dial-up bun, dar oscileaza si din cind in cind te mai " arunca" afara.

ok, raspunsul nu a fost prea incurajant, dar fiindca vreau sa ma asigur ca m-am exprimat bine in legatura cu ceea ce ma intereseaza atasez link ul urmator: http://zapp.ro/about/news/press/?action=sh...&newsId=625. Despre acest serviciu as dori informatii. va multumesc!
0

#4 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 15 June 2007 - 09:50 PM

Zapp: acoperire in orasele resedinta de judet la vitezele din prezentare, acoperire cu viteze mici in restul retelei (vezi harta pe site).

Avantaje: teoretic, de departe cea mai buna oferta. Viteze bune/foarte bune in orasele mari, trafic nelimitat, functioneaza okay, conexiune stabila (in orasele mari).

Dezavantaj: acoperire comparativ redusa in afara oraselor. Modem-ul Z010 e slabut, ia altul :lol: Probleme destule cu driver-ul, e bine sa ai tot timpul la tine CD-ul cu soft-ul. Poate ca totusi e o problema doar la Z010, care mi-a scos de multe ori peri albi :lol:

Overall - dat fiind pretul, viteza, traficul nelimitat, daca nu te intereseaza in asa masura mobilitatea, Zapp nu are concurenta reala inca (in mod de-a dreptul ciudat as spune).
0

#5 Utilizator offline   domino18 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-September 07

Scris 05 September 2007 - 05:20 PM

buna...as avea si eu o intrebare legata de internet pe calculator prin telefon...cati kb se transfera pe minut [sau pe ora] la o convorbire pe messenger? adik...la abonament de 30 de euro, primesc credit de 15.000 de euro iar 1 kb e un cent...si as vrea sa aflu cati kb se transfera pe mess:)
ms anticipat
0

#6 Utilizator offline   white_wildcat 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-March 06

Scris 26 March 2008 - 11:56 PM

Sora mea și-a făcut azi abonament Unlimited Mobile Internet Vodafone la 10,71 euro cu USB modem. A mers cu laptop-ul la reprezentanță să se facă acolo toate setările și am īnțeles că are conectare VMC Lite dial-up. A venit acasă și i-a mers internetul foarte bine ....20 min și s-a īntrerupt conexiunea. Apoi s-a tot chinuit să se conecteze vreo oră, īn fereastra de dialog scria că e conectată, dar transferul era de 0,00 MB, viteza 0,00 kb/sec, etc....binențeles că nu putea deschide nici o pagină de net. Spre seară a reușit iar să intre ...10 min, iar apoi a pățit același lucru. Știe cineva cauzele? Sau ea este īn momentul de față "fericita" posesoare a unui abonament pe 2 ani la internet, dar la un internet care merge fff prost? :lol2: Menționez că locuiește īn centrul Bacăului, unde se presupune că există semnal bun....
0

#7 Utilizator offline   eXtremeData 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 28 March 2008 - 07:29 AM

Probabil o problema cu modemul
0

#8 Utilizator offline   papick1 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-March 08

Scris 29 March 2008 - 08:57 AM

eu folosesc internetul de la orange ...folosesc tel mobil k modem ....pt 3,5 euro/luna trafic nelimitat..la download sta cam
prost ..dar akm e in functie si de tel pe care il ai :good:
0

#9 Utilizator offline   zappulul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-August 08

Scris 06 August 2008 - 02:49 PM

eu am zapp de 5 ani si sunt relativ multumit de ei
nu foarte dar merge
acum am un 810i si in zona de evdo merge bine ptr con mobila , dar la tara pe 1x e cam 13kope download
intrebare :stie cineva despre siturile zapp activate pe evdo ?
antenele ptr zapp sunt si pe evdo?
0

#10 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 07 August 2008 - 08:41 PM

eu am de doua zile internet vodafone la 15 euro(banda 3.5) merge fara probleme sunt multumit merge foarte bine am si 100 de sms-uri gratuite direct de pe laptop...nah e de bine.....oricum de la zapp nu mi-as baga nici mort....o sa revin cu pareri mai incolo cand o sa aiba ceva vechime......
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Clicknet
Se merita?
ActorGrabit  68 47.328
Replici noi e retea langa stad national? ov3rk  0 4.159