ellla, la Jun 15 2007, 10:25 AM, a spus:
ca sa vezi ... cata frustrare
de cand a doua casatoerie e second hand? ... poate e mai noua ca prima
de cand sufera copii in a doua casatorie musai? pot fi mai fericiti ca-n prima...
deci...

...

...De cind e a doua si nu prima.
Copiii,pot suferi in a doua casatorie a parintilor lor,atunci cind vor sa aiba zilnic alaturi de ei ambii parinti naturali,atunci cind sunt rau tratati,atunci cind sunt posesivi si egoisti si nu pot accepta si intelege ca egoismul lor distruge viata parintilor,si exemplele pot continua...
Da,pot fi mai fericiti...dar,nu intotdeauna.
mi-re-la, la Jun 15 2007, 02:01 PM, a spus:
Mama mea are o vorba: cand iubesti un om, iubesti si gardurile din jurul casei in care a copilarit. Sotul meu are doi copii dintr-o casatorie anterioara si-i iubesc ca pe ochii din cap. De ce? Pentru ca sunt ai sotului meu pe care il iubesc foarte mult. E mai complicat e adevarat, pentru ca trebuie sa-l "imparti", iar el trebuie sa-si imparta dragostea in asa fel incat nimeni sa nu se simta mai putin iubit decat celalalt, se nasc si gelozii, dar eu cred ca se gaseste destul loc in inima ca sa-i iubesti si copiii lui. Recunosc , nu sunt ipocrita , ca iubirea pentru copilul meu e altfel pentru ca e sange din sangele meu, dar sunt atatea forme de iubire in lumea asta si numai conteaza decat ca-i iubesc pe toti indiferent sub ce forma. Daca iti iubesti cu adevarat partenerul, accepti si prezenta copiilor lui in viata ta. Asta e, i-ai luat la pachet.Implicarea lor in viata voastra de zi cu zi mi se pare normala.
Ce virste au copiii? Locuiesc cu voi ori vin in vizita?