va rog ajutatima
Scris 13 June 2007 - 05:30 PM
Scris 13 June 2007 - 05:43 PM
cos_min, la Jun 13 2007, 06:30 PM, a spus:
In primul rand,trebuie sa iti pui cateva intrebari,ca sa afli de unde vine plictiseala.Cand ai scos-o ultima oara in oras si ati fost numai voi 2,fara prietenii vostri?Cand ai surprins-o ultima data cu ceva?Cand i-ai daruit un buchet de flori?De cand nu i-ai mai facut un cadou? De cand nu i-ai mai spus:"te iubesc" ca la inceput? Sunt foarte multi factori intr-o relatie care duc inevitabil la plictiseala si rutina,monotonie.
Ca s-o recuceresti,ai nevoie de tact,pricepere,tarie si nu in ultimul rand,de iubire.Daca doar s-a plictisit,ai sanse.Daca nu te mai iubeste,cred ca e cam tarziu.Nu prea te poti lupta cu morile de vant.Ai fost cam evaziv,oricum,eu ti-am dat un raspuns general.Intra in detalii ca sa vedem unde e problema.
Scris 13 June 2007 - 05:45 PM
Scris 13 June 2007 - 05:53 PM
Mergeti la mare, la munte, fiti singuri, scoate-o in oras, du-o intr-un parc de distractii, surprinde-o cu cadouri, etc. Ai multe variante. Atata timp cat e ceva nou, neobisnuit, original, o vei surprinde placut.
Scris 13 June 2007 - 05:58 PM
Tine minte nu esti clovnu' nimanui si nu tolera rahaturi' de genu' . Daca s-a plictisit sa se duca nu trebuie sa mergi tu in maini pt distractia ei.
By the way ... inainte sa ii zici faza cu papucelu' tragei-o o ultima oara asa salbatic si sarit din tiparele voastre obisnuite
Aceasta postare a fost editata de Cirozel: 13 June 2007 - 06:01 PM
Scris 13 June 2007 - 05:58 PM
Scris 13 June 2007 - 06:00 PM
Ati stat deja prea mult timp impreuna. Daca ea a hotarat ca nu mai vrea sa fie cu tine... ma indoiesc sa mai poata fi ceva ce sa poti face cu exceptia acceptarii situatiei...
De cele mai multe ori astfel de situatii sunt prinse prea tarziu... tu incerci sa opresti sangerarea cand aproape ca nu mai e sange deloc in "organism"... ok.. poate printr-o minune rezista relatia... dar eu unul ma indoiesc.
Sfatul meu este sa accepti ca iubirea vine si pleaca. Face cum vrea ea. Iar daca ai sa o tratezi cu respect si nu ai sa incerci sa te agati de ea, sa o tii cu forta langa tine... atunci ea o sa se reintoarca.
Scris 13 June 2007 - 06:04 PM
Cavaleru, la Jun 13 2007, 07:00 PM, a spus:
De cele mai multe ori astfel de situatii sunt prinse prea tarziu... tu incerci sa opresti sangerarea cand aproape ca nu mai e sange deloc in "organism"... ok.. poate printr-o minune rezista relatia... dar eu unul ma indoiesc.
Sfatul meu este sa accepti ca iubirea vine si pleaca. Face cum vrea ea. Iar daca ai sa o tratezi cu respect si nu ai sa incerci sa te agati de ea, sa o tii cu forta langa tine... atunci ea o sa se reintoarca.
De ce trebuie sa asociati plictiseala cu lipsa iubirii? Nu au nicio legatura.
Scris 13 June 2007 - 06:06 PM
Cirozel, la Jun 13 2007, 06:58 PM, a spus:
Tine minte nu esti clovnu' nimanui si nu tolera rahaturi' de genu' . Daca s-a plictisit sa se duca nu trebuie sa mergi tu in maini pt distractia ei.
By the way ... inainte sa ii zici faza cu papucelu' trage-i-o o ultima oara asa salbatic si sarit din tiparele voastre obisnuite
Scris 13 June 2007 - 06:07 PM
Cirozel, la Jun 13 2007, 06:58 PM, a spus:
da ,super tare ....sa se asorteze la papucei ...sexul nebun
P.S ...asta ar fi un sex de despartire ,crezi ca-i mai pasa fetii ....odata in plus sau in minus ,daca e hotarata ca vrea altceva ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Discutii libere despre dragoste.....
sa va vedem...ce stiti despre dragoste.. |
Cupidon_2oo8 | 77 | 24.086 |
|
uneori imi doresc sa inteleg barbatii.alteori imi doresc sa inteleg |
maya_me | 18 | 4.348 |
|