Azi deschizand compul, am avut o surpriza neplacuta. Mi-a disparut de peste tot (de pe ecran, cu right click / new, din windows explorer, my computer, etc) comanda aceea, cu new / folder, text file, etc. Bineinteles, am posibilitatea sa fac un nou folder in Dos, Norton Commander sau mai stiu eu ce, cu comanda mkdir. Dar e nasol. Ajutati-ma cu un sfat, cum sa-mi aduc comanda aia inapoi.
Am mai patit-o si alta data, dar n-am avut ce face decat sa reinstalez OS. Banuiesc ca e vreo eroare legata de soft combinata cu probleme de hard. Am OS Windows98SE si nu pot sa-l schimb, pt ca am compu’ la birou si OS e cu licenta si nu da sefu’ bani pt alt OS. Deocamdata.
Pagina 1 din 1
Probleme meniu pop-up "New"
Scris 12 June 2007 - 09:16 AM
Pune un screenshot sa vedem ce apare cand faci click dreapta pe ecran... Ai rulat cumva ceva aplicatie care curata registrii?
Am copiat de la mine valorile din registrii pentru "New":
Creaza un fisier new.reg si pune textul de mai jos in el. Pe urma salveaza si lanseaza-l (dublu click). O sa iti ceara confirmare, spune "yes".. Pe urma ar trebui sa merga, eventual incearca un reboot:
Am copiat de la mine valorile din registrii pentru "New":
Creaza un fisier new.reg si pune textul de mai jos in el. Pe urma salveaza si lanseaza-l (dublu click). O sa iti ceara confirmare, spune "yes".. Pe urma ar trebui sa merga, eventual incearca un reboot:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandlers\New]
@="{D969A300-E7FF-11d0-A93B-00A0C90F2719}"
Aceasta postare a fost editata de Argv: 12 June 2007 - 09:26 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ca sa nu mai apara fereastra cu Username si parola
Cand deschid calculatorul... |
N!gh7 W0lf | 5 | 8.965 |
|
LINUX | mikininam | 6 | 4.022 |
|
dll
explicatii ,ajutor,inlocuire dll lipsa |
romania_salut | 1 | 7.140 |
|
Nu mai pot deschide unele fisiere in Windows 7 ,ma puteti ajuta,va rog!? | Mmariaaa | 2 | 2.699 |
|
partitionare hard disk pe windows vista | troty | 1 | 12.213 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS