Sanatate la toti si astept mesajele voastre.
DISCUTII
Scris 11 June 2007 - 10:20 PM
Sanatate la toti si astept mesajele voastre.
Scris 19 June 2007 - 03:12 PM
Intr-un mesaj al tau ai spus ca ai trombocitele scazute .Din cauza lor ai aceste simptome "hemoragii nazale+bucale,erupti de vase de singe pe fata +corp ". Trebuie sa iei ceva vitamine pt trombocite( salate de fructe,suc de morcov + Sfecla rosie +telina +grefe ).Spunea cineva pe forum ca a luat pastile C med 100 pt cresterea trombocite.Dar cere parerea si dr tau care te are sub obs pe perioada tratam.Si eu am facut interf acum 4 ani,dar n-am avut probleme cu trombocitele.Stiu ca daca valoarea trombocitelor scade la 50000 se opreste tratam,casa de asig nu-l mai da.Continua sa iei ceai de armurariu;bun pt sistemul imunitar e si uleiul de catina(sunt si capsule).Pt senzatia de raceala si febra ia paracetamol.Profita de faptul ca e vara,iesi la plimbare,mananca multe cruditati si lactate.Odihneste-te cand te simti obosita.Tratamentul este puternic si organismul este slabit..... Nu inteleg de ce faci 18 luni tratament,la noi se face numai un an.Sper sa reusesti sa faci cele 6 luni de tratam si sa fii nedetectabil pt totdeauna.Multa sanatate.
Scris 23 June 2007 - 05:24 PM
Am si eu o rugamine, poate cineva sa-mi explice diferenta dintre peginterferon alfa 2a si peginterferon alfa 2b ?
Cazurile in care se acorda 2a si 2b
Multumesc , sanatate. Nicoleta
Scris 24 June 2007 - 02:41 PM
jamy_ro, la Jun 19 2007, 11:50 AM, a spus:
Salut ! Iti multumesc pt.mesaj.Eu incerc .
greyt, la Jun 19 2007, 03:12 PM, a spus:
Intr-un mesaj al tau ai spus ca ai trombocitele scazute .Din cauza lor ai aceste simptome "hemoragii nazale+bucale,erupti de vase de singe pe fata +corp ". Trebuie sa iei ceva vitamine pt trombocite( salate de fructe,suc de morcov + Sfecla rosie +telina +grefe ).Spunea cineva pe forum ca a luat pastile C med 100 pt cresterea trombocite.Dar cere parerea si dr tau care te are sub obs pe perioada tratam.Si eu am facut interf acum 4 ani,dar n-am avut probleme cu trombocitele.Stiu ca daca valoarea trombocitelor scade la 50000 se opreste tratam,casa de asig nu-l mai da.Continua sa iei ceai de armurariu;bun pt sistemul imunitar e si uleiul de catina(sunt si capsule).Pt senzatia de raceala si febra ia paracetamol.Profita de faptul ca e vara,iesi la plimbare,mananca multe cruditati si lactate.Odihneste-te cand te simti obosita.Tratamentul este puternic si organismul este slabit..... Nu inteleg de ce faci 18 luni tratament,la noi se face numai un an.Sper sa reusesti sa faci cele 6 luni de tratam si sa fii nedetectabil pt totdeauna.Multa sanatate.
Buna greyt.Iti multumesc pt. mesaj.Eu din luna a 7-tea de tratament nu mai am virus dar,doctorul mia spus ca daca intrerup(cind am avut 1 an) imi poate reveni viremia si trebuie sa fac inca 6 luni tratam.Trebuie sa ai 1 an fara viremie. Cei care in primele 6 luni au iesit fara virus fac doar 1 an de tratam.Aici tratamentul il faci gratis +analizele lunar.Cei care au avut virusul mic si au inceput tratamentul imediat au facut doar 6 luni tratam.Mie doar dupa un an de analize facute~lunar mia depistat un dr.dermatolog ca am hepatita.Spunemi te rog acum mai ai virus,sau nu?Tu ai mincat carne sau numai legume firte si crude+fructe+lactate?Cit timp se poate bea ceaiul,seface si pauza?Uleiul de catina se poate lua cit faci tratam.?Eu beau suc de:sfecla+morcovi+mere+telina+portocala zilnic 500 ml.Te rog raspundemi,Irina.
Scris 24 June 2007 - 05:07 PM
Si la noi se face tratament gratis un an.La mine virusul este activ si cred ca voi face din nou tratament cu pegasys( acum 4 ani am facut interferon cu 3 injectii /saptamana).Am mancat carne pe perioada tratamentului ,dar am consumat multe fructe si produse lactate.Poti face pauza la ceai cateva zile( 7-10 zile) .Da,ia ulei de catina,e bun pt sistemul imunitar , nu afecteaza cu nimic tratamentul.Este bun sucul ce-l bei,mai ales dimineata,pe stomacul gol.Cum te simti?Ce valori ti-au iesit la transaminaze?Mai tii regim alimentar?Multa sanatate.
Scris 25 June 2007 - 08:54 PM
greyt, la Jun 24 2007, 05:07 PM, a spus:
Si la noi se face tratament gratis un an.La mine virusul este activ si cred ca voi face din nou tratament cu pegasys( acum 4 ani am facut interferon cu 3 injectii /saptamana).Am mancat carne pe perioada tratamentului ,dar am consumat multe fructe si produse lactate.Poti face pauza la ceai cateva zile( 7-10 zile) .Da,ia ulei de catina,e bun pt sistemul imunitar , nu afecteaza cu nimic tratamentul.Este bun sucul ce-l bei,mai ales dimineata,pe stomacul gol.Cum te simti?Ce valori ti-au iesit la transaminaze?Mai tii regim alimentar?Multa sanatate.
Ciau! De ce ai facut 3 injectii/saptamina?Ai facut doza mica? Eu am facut tot timpul 1/saptamina(doza:80 micro.-5ml timp de 1 an,acum fac de50micro.-5ml) Da tot timpul amtinut si tin regim,maninc carne de pui (piept),vitel,legume fierte ,orez fiert cu un pic de sare+patrunjel verde+un pic de ulei de masline crud la sfirsit,paste cu un pic de ulei+brinza(mozzarela,ricotta este o brinza ca si brinza de vaci dulce+oalta brinza cum este telemeaua nesarata),sau cu sos de legume fierte,yourt slab+lapte slab.Carnea fiarta sau pe gratar si peste.De sarbatori am mincat prajitura nu mult ,de fapt am voie prajituri uscate cu marmelada +jeleuri de fructe.Eu martea seara imi fac injectia(mi-o fac eu,la ora fixa 8 ora Italiei )2/3 zile dupa ametesc tare si am febra+dureri de cap.Transaminantele mi-au scazut mult AST:69U/L si ALT:63 U/L .Miine ma duc la control si dupa rezultatul de la ecografie(am facut pt. a vedea daca sint noduli.) Multa sanatate si tie.Imi pare bine ca corespondam.Multumesc mult.
Scris 25 June 2007 - 10:06 PM
Iti dau link unde poti afla mai multe despre medicamentele respective
--http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pegasys/H-395-PI-ro.pdf
--http://www.uoradea.ro/attachment/791672704232e82e41d0a31a6bc16159/acd253aef258cd405d8890fbf776a76f/Teza+de+doctorat+-+rezumat+-+Avram+Gartiela+Aneta
Buna Irina
Cand am facut eu tratamentul(2002) era numai interferon cu 3 injectii /saptamana.In a 10 luna de tratament aparuse pegasysul ,dar a trebuit sa continui tratam cu ce a aprobat casa de asigurari.Sper sa ai un rezultat bun la ecografie.Multa sanatate.
Scris 27 June 2007 - 09:12 PM
greyt, la Jun 25 2007, 10:06 PM, a spus:
Iti dau link unde poti afla mai multe despre medicamentele respective
--http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pegasys/H-395-PI-ro.pdf
--http://www.uoradea.ro/attachment/791672704232e82e41d0a31a6bc16159/acd253aef258cd405d8890fbf776a76f/Teza+de+doctorat+-+rezumat+-+Avram+Gartiela+Aneta
Buna Irina
Cand am facut eu tratamentul(2002) era numai interferon cu 3 injectii /saptamana.In a 10 luna de tratament aparuse pegasysul ,dar a trebuit sa continui tratam cu ce a aprobat casa de asigurari.Sper sa ai un rezultat bun la ecografie.Multa sanatate.
BUNA
Ieri am fost la control,totul bine in sensul ca virus nu am,la ecograf mi-a gasit ficatul marit f.tare,iar peretii ficatului de 12mm gros.(eu am si steatohepatita).Toata viata trebuie sa tin un regim sever si sa nu ma ingras mai mult de50/52kg.pt.ficat.L-am intrebat si eu pe doc.de ce faceti interf.de 3/saptamina si mi-a spus ca este vechiul interf. care nu este asa puternic.Eu fac ultimul tip de interf.aparut(PEGHINTRON.)Pegasus este un pic mai usor.Sanatate multa si tie.
Scris 28 June 2007 - 09:49 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
analizele mele sunt proaste......
ce sa fac.......? |
gabimok | 6 | 6.260 |
|
medicament nou pe piata |
dinu34 | 10 | 7.628 |