sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

nrg. la most wanted Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   je_2shae 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-June 07

Scris 11 June 2007 - 11:36 AM

mah am luat nfs most wanted si in loc de o imagine .iso am luat 4 cu extensia .nrg, il instalez tot cu deamon? si daca da ce imagine montez in drive-ul virtual? montez primul cd? n am incercat nimic pana acum, mc

mah am incercat du deamon, am montat prima inagine si a inceput instalarea,pana aici toate bune si fr, cand mi a zis sa introduc discu 2 am dat mount in acelasi drive virtual discului doi fara sa dau unmount(asta a fost greseala? ) si a continuat instalarea,la fel mi a cerut si la discul 3 dar cand am dat mount s a restartat pc ul si dupa nu prea mai mergea imi zicea ceva cu cd- rom ca nu l vede, da ti mi si mie ceva sugestii ca rog,mc
0

#2 Utilizator offline   tony23 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 12 June 2007 - 04:53 PM

Vezi postareaje_2shae, la Jun 11 2007, 12:36 PM, a spus:

mah am luat nfs most wanted si in loc de o imagine .iso am luat 4 cu extensia .nrg, il instalez tot cu deamon? si daca da ce imagine montez in drive-ul virtual? montez primul cd? n am incercat nimic pana acum, mc

mah am incercat du deamon, am montat prima inagine si a inceput instalarea,pana aici toate bune si fr, cand mi a zis sa introduc discu 2 am dat mount in acelasi drive virtual discului doi fara sa dau unmount(asta a fost greseala? ) si a continuat instalarea,la fel mi a cerut si la discul 3 dar cand am dat mount s a restartat pc ul si dupa nu prea mai mergea imi zicea ceva cu cd- rom ca nu l vede, da ti mi si mie ceva sugestii ca rog,mc

cel mai simplu este sa faci mai multe drive-uri virtuale cu daemon tools. faci 4 drive-uri si montezi fiecare imagine cu ele. cand iti cere urmatorul cd la PATH dai urmatorul drive virtual. incearca asa si o sa-ti mearga. multa bafta!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Joc pentru spart plictiseala Cerburion  1 7.397
Topic inchis Chestionar:    Rome Total War B@tr@nul'  3 8.680
Topic inchis Caut joc Andrey_16  14 11.821
Topic inchis Atasamente cum se joaca